העט שלי לא עובד (שוב...), עזרה?

• הוסף לסימניות
כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר
איתחלתי את המחשב ו - אין תגובה!
המסך בכלל לא קולט שאני שמה לידו עט, אין שום תזוזה
עוד רעיונות? מישהו?

...כן.. אני יודעת שאני צריכה לקנות עט ספייר, אני פשוט לא מתמצאת באמזון :eek:
יש כאן משהו עם קישור לעט עבור סינטיק 27 , אחד ששולח לארץ?

שוב תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה כן מתאים?
יש המלצה באמזון או אריג'נט?

• הוסף לסימניות
כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר
איתחלתי את המחשב ו - אין תגובה!
המסך בכלל לא קולט שאני שמה לידו עט, אין שום תזוזה
עוד רעיונות? מישהו?

...כן.. אני יודעת שאני צריכה לקנות עט ספייר, אני פשוט לא מתמצאת באמזון :eek:
יש כאן משהו עם קישור לעט עבור סינטיק 27 , אחד ששולח לארץ?

שוב תודה!
זה מתאים-
https://www.amazon.com/Wacom-KP701E...UTF8&qid=1547502668&sr=8-9&keywords=wacom+pen
אבל זה לא העט הרגיל שמגיע עם הסינטיק אלא עט מיוחד , יש לו מעלה שהוא רגיש גם לסיבוב. בפוטושופ למשל. במנגה אין לזה משמעות.
כשיהיה לי זמן, מחר, בלי נדר אמצא לך את העט הקלאסי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצאתי את המקורי שמגיע עם הסינטיק27
הנה הוא באריג'נט
http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=4031
ובאמזון עם משלוח לארץ-
https://www.amazon.com/Wacom-Intuos...ie=UTF8&qid=1547505343&sr=8-1&keywords=kp503e
באריג'נט אין במלאי
ובאמזון- הוא אומר שהמוכר הנ''ל לא שולח לישראל

איך בכלל רואים אם זה אחד ששולח לישראל?

• הוסף לסימניות
מוזר.
תנסי את זה--
https://www.amazon.com/Wacom-KP504E...ie=UTF8&qid=1547555930&sr=8-2&keywords=kp503e

כתוב בד"כ מתחת לשם של המוצר,
למשל 2 הקישורים ששלחתי לך, כתוב עליהם שיש משלוח לישראל, סימנתי בצהוב--
upload_2019-1-15_14-44-12.png

• הוסף לסימניות
באריג'נט אין במלאי

סליחה טעות! הקישור השני ששלחתי לך זה ל pro pen 2
(זה העט של הסינטיק פרו ומוביילסטודיו פרו החדשים)
מה שאת צריכה זה את הפרו פן הרגיל. הקוד מוצר של העט שאת מחפשת הוא- kp503e

• הוסף לסימניות
זה מתאים-
https://www.amazon.com/Wacom-KP701E...UTF8&qid=1547502668&sr=8-9&keywords=wacom+pen
אבל זה לא העט הרגיל שמגיע עם הסינטיק אלא עט מיוחד , יש לו מעלה שהוא רגיש גם לסיבוב. בפוטושופ למשל. במנגה אין לזה משמעות.
כשיהיה לי זמן, מחר, בלי נדר אמצא לך את העט הקלאסי
זה בטוח מתאים?
כבר הזמנתי אותו היום בבוקר..

• הוסף לסימניות
זה בטוח מתאים?
כבר הזמנתי אותו היום בבוקר..
בטוח. יש לי אותו, ויש לי סינטיק 27.
תזהרי רק, כשתקבלי אותו ותתחבטי עם איזה סוג חוד להשתמש בו.. לא לשים לו את החוד האלכסוני.. כמו קצה של טוש מרקר כזה.. זה יכול לעשות סריטות על המסך.

• הוסף לסימניות
בטוח. יש לי אותו, ויש לי סינטיק 27.
תזהרי רק, כשתקבלי אותו ותתחבטי עם איזה סוג חוד להשתמש בו.. לא לשים לו את החוד האלכסוני.. כמו קצה של טוש מרקר כזה.. זה יכול לעשות סריטות על המסך.

תודה רבה!!!
ועכשיו עד שהעט יגיע
יש הצעות לטיפול בעט הסורר?

• הוסף לסימניות
ולגבי אמזון, ולראות לאיזה מוצרים יש משלוח לארץ,
אולי צריך לפתוח חשבון באמזון עם הכתובת שלך בשביל זה.. אם אין לך אז תפתחי. (זה בחינם)
אני מאוד אוהב את אמזון, אמנם לא זולים כמו כל הסינים וזה, אבל אמינים, משלוח עד הבית תוך ימים, ובדרך כלל זולים ממוצרים בארץ . רק תדאגי לא לעבור את ה75 דולר בהזמנה אחת, כי עד 75 דולר זה בלי מיסים וזול, מעל 75 עם המיסים ופלוס המשלוח זה נהיה מחיר כמו בארץ בדרך כלל, ולפעמים יקר יותר

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה