כללי העינים שלכם מחליטים בשבילי

• הוסף לסימניות
בהגיע אלי הלקוח ואמר לי שהשם שלו זה איחוד ועדי בתים מצאתי את עצמי בדילמה מה אני עושה עם שם כזה מה אפשר כבר לעשות זה מזכיר לי יותר שם של אירוע של חסידות,

אבל אחרי התוצאה אני כבר משלים עם זה

מילה אחד על העסק: חברה שעושה כל מה שועד בית צריך לעשות, גביה, נקיון, תחזוקה, וכדו'
בגלל שזה עסק שצריך אמינות ומקצועיות, בניתי את הויזואל עם פונטים חזקים ועמידים מרובעים

מה שנשאר לכם הוא להחליט בשבילי
האם לוגו 2 מספיק ברור לעין שלכם או שמבלבל אתכם וצריך להוסיף את הקוים כמו בלוגו 1

דעתכם חשובה לי מאוד

קבצים מצורפים

• לוגו-01.jpg
    לוגו-01.jpg
    KB 64.1 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
יצירתי ביותר
אהבתי מאד
למה הקווים הולכים ונמוגים? הייתי מצפה לסיומת יציבה יותר

• הוסף לסימניות
לוגו מצוין בעיני!
אבל הצבעים לא משהו, לטעמי האישי!
על הפונט אני מתלבטת, אולי תוכל בבקשה להסביר לנו מה עומד מאחורי בחירת הפונט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וורובל;n5011721:
יצירתי ביותר
אהבתי מאד
למה הקווים הולכים ונמוגים? הייתי מצפה לסיומת יציבה יותר

מצטרף

• הוסף לסימניות
מעולה!
תנסה שילובי צבעים כמו כחול-אפור וכו'

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
הקווים ב-1 באמת מיותרים
ב-2 ללא הקווים- הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
אולי תנסה בלי קווים
ותמורת זאת תוסיף איזה ארובה מצד שמאל?

• הוסף לסימניות
לדעתי דווקא ההוא עם הקווים יותר טוב,
קולטים יותר חזק את המסר.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה