עזרה העיצוב החדש של מייל

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם בצאט יש אופציה לראות האם קראו את ההודעה??
אפשר לראות כמה אנשים ראו את ההודעה. שלוש נקודות בצד ימין של ההודעה 'הצגת מספר האנשים וכו'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה?
אני לא מוצאת...

בצ'אט פרטי/ מרחב משותף?
בצ'אט רגיל את רואה איפה התמונת פרופיל של האדם נמצא - לפי זה את יודעת מה ההודעה האחרונה שהוא קרא.
במרחב משותף לוחצים פה :
1697464964668.png

• הוסף לסימניות
@efratLit
אין לי את האפשרות הזאת...
כשאני מסתכלת על הרקע/ מאחורה במה ששלחת, זה לא כמו שלי
את על הצ'אט החדש?
מוזר. אולי זה עוד יבוא לך :cool:
לא שמתי לב אם זה משהו חדש שיש לי או כבר הרבה זמן...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ברור למה, אבל בהודעות שנכתבו בשרשור במרחב משותף לא ניתן לראות כמה צפו בהודעה.
מה ההגיון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם בתצוגה החדשה בתוך שרשור שקיים במרחב משותף אי אפשר לראות כמה ראו את ההודעה.
רק בהודעות מחוץ לשרשור.
למה? פתרונים לגוגל. בטח זה עוד יבוא מתישהו.

• הוסף לסימניות
אני מקווה שיש לי את כל השינויים החדשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה