כללי העיצוב הקשה ביותר!!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אוקי, ראיתי שכמה פה כתבו לגבי הגבריות של הלוגו אז החלטתי להגיב :)

א) לא מצאתי שום סמל אחר שמשדר ייצוג (אם יש לכם אשמח לשמוע)
ב) בימינו (ואולי גם לפני) עניבות זה גם לבוש נשי, ברור שתלוי בסוג אך יש גם נשים שלשם ייצוגיות לובשות את זה, כמו דיילות במטוס, עורכות דין וכד'
ג) אמרו לי כמה (לא פה) שהשם 'מיצג' הוא שם נשי מידי ולכן יהיה בעיה כשהוא יתפתח ויעסיק כמה עובדים.... (אז יש את הקולות מהצד השני)
ד) תסכימו איתי שאי אפשר לרצות את כולם וכל לוגו שאני יעלה או אחרים, יהיה אחד שיגיד שחור והשני יגיד בדיוק לבן, אני כן העלתי את זה לפה לחו"ד כי בכל זאת יש תגובות ששקלתי וחלק גם ביצעתי.

• הוסף לסימניות
המשכתי לכרטיס ביקור
כרטיס-ביקור.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• כרטיס-ביקור.jpg
    כרטיס-ביקור.jpg
    KB 92 · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני כן רואה את זה (גם למעלה...)
מקודם לא,
משום מה....

וערכתי את ההודעה שלי למעלה- הגבתי לך על זה

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סליחה אם אני אעכיר קצת את האוירה
רוב ככל אלו שהגיבו פה ראו דבר ראשון את כלי הציפורן כמובן ורק אחר כך, מי מיד ומי לאחר זמן את העניבה
אולי אנחנו לפעמים לא זוכרים אבל קהל היעד שלנו הוא בדרך כלל לא הגרפיקאים שחיים יום יום את כלי העבודה הלזה [והדבר אמור גם לגבי הרבה לוגואים בסגנון] לעניות דעתי לקוח מבחוץ יראה פה עניבה ואייקון של קולמוס
אינני יודע עד כמה זה משיג את המטרה

• הוסף לסימניות
סליחה אם אני אעכיר קצת את האוירה
רוב ככל אלו שהגיבו פה ראו דבר ראשון את כלי הציפורן כמובן ורק אחר כך, מי מיד ומי לאחר זמן את העניבה
אולי אנחנו לפעמים לא זוכרים אבל קהל היעד שלנו הוא בדרך כלל לא הגרפיקאים שחיים יום יום את כלי העבודה הלזה [והדבר אמור גם לגבי הרבה לוגואים בסגנון] לעניות דעתי לקוח מבחוץ יראה פה עניבה ואייקון של קולמוס
אינני יודע עד כמה זה משיג את המטרה
דווקא שלחתי לכמה אנשים כדי לבדוק בדיוק את זה והם ידעו להגיד לי (תנסה גם אתה לשאול ותופתע)
הסמל הזה שקשור לגרפיקה הכי נפוץ וידוע מכלים אחרים שאנחנו משתמשים בתוכנות

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד! אהבתי עת השילוב של הצבעים והצווארון...
הרעיון של הצווארון משלים למי ש'קשה' לו להבין את העניבה בלוגו.
משהו קטן-- קצת מפריע לי ההצללות בצווארון,
מצטרף
דווקא שלחתי לכמה אנשים כדי לבדוק בדיוק את זה והם ידעו להגיד לי (תנסה גם אתה לשאול ותופתע)
הסמל הזה שקשור לגרפיקה הכי נפוץ וידוע מכלים אחרים שאנחנו משתמשים בתוכנות
אני חושב שיש בזה מן הנכון ויש בזה גם מהלא נכון...

אז ככה: לדעתי באמת אלמנט של ציפורן הוא אלמנט שלא מזוהה עם קהל היעד בדרך כלל, אבל יש לו כן מעלות ומובנות אצל קהל היעד:

1) בל נשכח, שכלי הציפורן הוא לא רק שם של כלי באילוסטריטור, אלא גם (ובעיקר) סוג של עט, שחודו נראה כך, ולכן למרות שאולי זה לא מבטא לחלק מקהל היעד עיצוב גרפי זה יבטא דיוק.

2) כיוון שהצורניות של הכלי היא צורניות מיקודית ו"שפיץ למטה" היא מראה, גם בלי שהצופה יבין, את הדיוק.

אבל זה כרטיס ביקור מאונך? למה?

אגב אלמנטים שמבטאים ייצוג, (אם זה עדיין רלוונטי) מה אם פטיש של בית משפט לדוגמא?

בגדול-מאוד אהבתי והתחברתי למיתוג ולכרטיס ביקור...

המון הצלחה במיתוג החדש!

• הוסף לסימניות
לא נראה מוצלח שהחולצה וה'עניבה' יהיו לרוחב... ותכלס מה הבעיה? מותר לצאת פעם מהשגרה ולראות כרטיסי ביקור מאונכים ולא רוחביים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבצורה שהעמדת את הצפורן יש לך אפשרות ליצור חלל ייחודי בפנים שיעביר מסר,
יותר מסתם עיגול.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבצורה שהעמדת את הצפורן יש לך אפשרות ליצור חלל ייחודי בפנים שיעביר מסר,
יותר מסתם עיגול.
אם אני יעשה משהו אחר ולא עיגול זה כבר לא יהיה ציפורן...ואם זה כן יראה ציפורן זה כבר יהיה מורכב שזה גם עניבה, גם ציפורן וגם סמל נוסף.

גם ככה בקושי השתלטו :)

• הוסף לסימניות
1) בל נשכח, שכלי הציפורן הוא לא רק שם של כלי באילוסטריטור, אלא גם (ובעיקר) סוג של עט, שחודו נראה כך, ולכן למרות שאולי זה לא מבטא לחלק מקהל היעד עיצוב גרפי זה יבטא דיוק.
עכשיו אני נזכרת שיש איזו גרפולוגית עם סמל דומה...
דוקא אהבתי מאד את היציאה מהריבוע!!

ובגדול לוגו מקצועי ומרשים מאד!!
כמו שאמרו קודם לוקח יותר למעצב מאשר למעצבת... אך הבנתי שזה לא מפריע לך...

הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפורמט המאורך, גם אני עשיתי ככה וזה מאד מוצלח.
רק במוקאפים זה קצת נעכס כזה (אצלי, לא אצלך..) כי באמת רוב המוקאפים הולכים לרוחב.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני נזכרת שיש איזו גרפולוגית עם סמל דומה...

דוקא אהבתי מאד את היציאה מהריבוע!!

ובגדול לוגו מקצועי ומרשים מאד!!
כמו שאמרו קודם לוקח יותר למעצב מאשר למעצבת... אך הבנתי שזה לא מפריע לך...

הרבה הצלחות!
בעיתון פרסום במודיעין עילית, לא?
משהו בריזל..

• הוסף לסימניות
לא התלהבתי מהלוגו, אבל כשראיתי את הכרטיס ביקור- מדהים! חד, חזק ומקורי!

• הוסף לסימניות
לא התלהבתי מהלוגו, אבל כשראיתי את הכרטיס ביקור- מדהים! חד, חזק ומקורי!
רק עכשיו אני שם לב, ההודעה האחרונה באשכול הזה, (לפניי) הייתה קצת לפני תחילת 2019...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה