העיקר הבריאות

• הוסף לסימניות
קומיקס נוסף להנאתכם.
מקווה שתהנו והעיקר הבריאות...

קבצים מצורפים

• העיקר הבריאות.jpg
    KB 590.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
חה חה... אהבתי! מוצלח, בעיתו ובזמנו!
(:

• הוסף לסימניות
ה' ישמור, איך האימא גוררת את הילד ישר מהמיטה למרפאה! ביצוע משעשע. (כולל הפרטים הקטנים כמו הדוגמא על השמיכה)
והסבתאלה, באמת מעודדת.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
הביצוע נהדר! הדמויות, ההבעות, התכונה, ממש אקשן.
הרעיונות...מאיפה את מוצאת אותם?
מ"חסדים" כאלה גם אני הייתי מקבלת פריחה...:D

• הוסף לסימניות
אחד הדברים המוצלחים זה דווקא התור המשתרך. (:

• הוסף לסימניות
רחלי, עשית את זה טוב!!!
חשבתי שרק אני מציירת עם פציינטים בבית :D:mad:

• הוסף לסימניות
b.m - מה זה עלה על דעתך?
אני חושבת שאנחנו צריכות להתאגד וכל יום מישהי תעשה קייטנה לכל ילדי הציירות המקוררים, לפי התור עד הקיץ הבעל"ט.
רחליארט ראשונה!
(:

• הוסף לסימניות
מ...מ...יוחד!!
תמיד אני מחכה לפואנטה... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;697890:
b.m - מה זה עלה על דעתך?
אני חושבת שאנחנו צריכות להתאגד וכל יום מישהי תעשה קייטנה לכל ילדי הציירות המקוררים, לפי התור עד הקיץ הבעל"ט.
רחליארט ראשונה!
(:
אצלי הם אלופים גם בקיץ.
כנראה שנורא טוב להם בבית :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה