נכתב ע"י ronitg;1760184:העבודות שלך אלופות
איזה דיוק! איך את עושה את זה? את מוחקת לפעמים?
יפיפה מאוד!נכתב ע"י אורי ש;1760395:מדהים!
הקלף אמור להיחתך, נכון?
אם לא, אז אולי להוסיף עוד משהו במרכז למעלה, מדי ריק ולא סגור.
נכתב ע"י אורי ש;1760395:מדהים!
הקלף אמור להיחתך, נכון?
אם לא, אז אולי להוסיף עוד משהו במרכז למעלה, מדי ריק ולא סגור.
נכתב ע"י תמר;1760467:מקסים ממש!
רואים את ההשקעה והכתב-ממש יפה!
(אני לא מצליחה לראות, זה כתב אשכנזי או סת"ם?)
הצעות לשדרוג-להוסיף חיתוכים גאומטריים (אולי בתור מסגרת)
למסגר בין זכוכיות או עם רקע כהה
בהצלחה!
![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1761929:מאוד יפה (רק באמת קצת נשי)
אולי תשקיעי במגזרת מסביב ותתני למעלה ברווח דיגום מסובך יותר?
נכתב ע"י אסתי 25;1761053:תודה!
וברור שהכתב יפה- הוא מודפס(הציור ידני)
והתוכנית זה למסגר בין זכוכיות, אולי אני אעלה את התוצאה הסופית בעז"ה
נכתב ע"י תמר;1762681:אפשר להדפיס על קלף? לא ידעתי..
לא היה עדיף לך לכתוב בעצמך או לשלם למישהו שיעשה זאת
בשביל האוטנטיות של עבודת היודיקה?
אשמח לראות את העבודה בסיומה.
נכתב ע"י אסתי 25;1762746:לכתוב בעצמי..?- אני עדיין לא סופרת סת"ם, וחבל לי להרוס את העבודה שלי..
והלוואי והייתי מוצאת מישהו שיכתוב לי את זה ,זה באמת הרבה יותר אוטנטי
אבל לא הייתי נותנת לכל סופר לעשות את זה, צריך לזה כתב מאוד יפה ומדויק, אז בינתיים אני מדפיסה, וכך לפחות אני יודעת מה יצא, אם אתם מכירים סופר סת"ם אומנותי אני אשמח לשמוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים