עזרה העירייה לא "מצליחה" לקבל את הטפסים של ההנחה בארנונה

• הוסף לסימניות
סידרתי ארנונה דרך האתר,קיבלתי אישור למייל אבל אחרי כמה חודשים נודע לי שהעירייה כלל לא קיבלה את הטפסים וחישבו לי מאה אחוז ארנונה. .
התקשרתי לעירייה ,הקראתי לפקידה מס' אישור שקיבלתי באתר אבל היא לא רואה טפסים ואין לה אפשרות לראות לפי מס אישור
שלחתי בפקס אבל אי אפשר לוודא מיד שזה מגיע אלא רק אחרי כמה ימים.
למשך מס' שבועות זה נהיה משחק קבוע להשיג פקס לחכות כמה ימים ולהתקשר כדי לשמוע שהפקס לא הגיע ותנסי לשלוח שוב.
לאחר תחנונים הסכימו לתת לי כתובת מייל לשליחת הטפסים שלחתי חשבתי שנגמר הסיפור אבל אחרי תקופה שוב אומרים לי שלא רואים טפסים
התברר שאין לעירייה אפשרות לפתוח את סוג הקובץ ששלחתי אבל אף אחד לא טרח לעדכן אותי
שלחתי בצורה אחרת אבל שוב אותו סרט עוד כמה ימים להתקשר לשמוע האם הטפסים התקבלו או שצריך לשלוח שוב.
כשניסיתי לנער את אחת הפקידות היא אמרה לי שהכי מהר זה לבוא למקום, לשרוף בוקר שלם ולסדר את הטפסים מול פקידה
תנו לי רעיון מה עושים
אין לי בקרים פנויים לשם כך והארנונה בינתיים צוברת ריביות
האם זה דרך של העירייה להתחמק מלתת הנחה בשיטת "הצלחתי" או שיש לי בעיה גם בפקס וגם במייל וגם באתר?
תנו רעיון מה עוד עושים חוץ מלשרוף בוקר שלם?
אולי לכם חכמי פרוג יש עוד דרך חדשנית ויעילה יותר לשליחת מסמכים שעדיין לא שמעתי עליה

• הוסף לסימניות
תציין עירייה אם זה ירושלים, מקבלים במייל רק לוקח חודשים עד שעונים לפעמים

• הוסף לסימניות
חשוב לציין עיר, וכך בני אותה עיר יתנו עיצות יעילות.

בירושלים, כשנה אחת לא קיבלתי הנחה שרציתי
קבעתי תור דרך האינטרנט
הגעתי לעיריה ותוך 15 דקות הייתי בחוץ, ללא המתנה ועם פיתרון מושלם. ב"ה

• הוסף לסימניות
חשוב לציין עיר, וכך בני אותה עיר יתנו עיצות יעילות.

בירושלים, כשנה אחת לא קיבלתי הנחה שרציתי
קבעתי תור דרך האינטרנט
הגעתי לעיריה ותוך 15 דקות הייתי בחוץ, ללא המתנה ועם פיתרון מושלם. ב"ה
כיצד קובעים תור?

• הוסף לסימניות
אנחנו בביתר עברנו את אותו סיפור, עד שבעלי היה חייב לפנות יום אחד רק לסידור עניין הארנונה.
הלך לעירייה וסידר שם הכל מיידית. בלי לחכות לטובות שלהם [אין פקס/אין מייל/הקובץ לא התקבל וכו' וכו]

• הוסף לסימניות
בירושלים יש עובד עירייה חרדי שעוזר לקבל פטור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לתועלת הציבור
אתחיל בסיפורי האישי :)
לא אפרט עמ"נ לא להוציא שם רע אבל כך היה
לפני כשבוע הייתי צריכה להזמין טכנאי של מכשיר מסוים עקב מעבר דירה וחוץ מזה על תקלה שלא הסתדרה בעבר
התקשרתי להזמין טכנאי וענו לי שרק עוד שבועיים הוא יוכל להגיע לעיר שלי
הסברתי לנציגה שזה לא הגיוני לחכות שבועיים שזה מכשיר שמשמש אותנו ממש ויש לי ילדים קטנים..
ולא היה שום דרך להקדים
ביקשתי את האחראי עליה שישמע את טענותי- וגם זה היא אמרה שהיא לא יכולה
הייתי בהלם
לאחר הפצרות איכשהו היא נתנה לי מייל
שלחתי את טענותי והסברתי שזה ממש לא הגיוני לחכות לטכנאי שבועיים ואם אין להם אפשרות לשלוח טכנאי מטעמם שיממנו לי טכנאי פרטי
אין מענה
למחרת שלחתי שוב מייל-אין מענה
במייל השלישי כיתבתי עוד איזה כתובת מייל שמצאתי באתר- ואמרתי שאם לא יתיחסו לפנייה שלי אפנה למרכז להגנת הצרכן- אין מענה
וכן זה מה שהיה
הגשתי פניה באתר
אני לא יודעת אם זה קשור או לא אבל אחרי כמה שעות חזרו אלי והקדימו לי את הטכנאי בשבוע
אז גם אם אתם לא פונים- תציינו שאם הם לא מטפלים/מתייחסים! אתם פונים למרכז להגנת הצרכן!
זו פעם שניה שאני נעזרת בשירות הזה ושאפו גדול!! לכל הממונים על המענה המדהים הזה!
נעזרתי בגי'פיטי לניסוח הטענה וזהו :) ב"ה!
עבדתי חצי שנה כשכירה
התקשורת מול הבוס היתה פשוט לא לעניין הבן אדם עבר מלא גבולות אדומים

אחרי חצי שנה כתבתי מכתב התפטרות ושלחתי במייל וציינתי שלפי החוק אני חייבת 8 ימי חפיפה

הבן אדם התעלם מהמכתב, אחרי כמה ימים קרא לי לחדר דיבר מאוד לא יפה ממש איים ואחרי זה התחנן שאני אשאר
והבטיח הרים וגבעות לעשות שינויים והתאמות (מיותר לציין שלא הבין בכלל מה הסיבה לעזיבה)

כתבתי מכתב מכובד ומאוד שאני מוכנה להישאר אם הוא ישנה כמה נקודות בהתנהלות
הוא שוב התעלם מהמכתב כמה ימים כתבתי לו שוב, המשיך להתעלם
בינתים יצאתי לחופשה של שבוע והחלטתי שאני לא חוזרת למרות שנשאר יום חפיפה אחד

תוך כדי התחיל לכתוב לי מיילים ממש בעייתים תוך שימוש מבחיל במניפולציות דתיות (את תתני את הדין בשמים, זו עבירה הלכתית וכדומה)
כתבתי לו בענייניות שאני מעוניינת לקבל משכורת אחרונה ולהגיע ליום חפיפה אחרון לעובדת חדשה, וביקשתי מקום מסוים שיניח לי את שיק המשכורת (שילם בשיקים תמיד) והוא הגיב בחיוב
תכלס הגעתי - השיק לא היה שם, חיכיתי לו שעתיים ולא הגיע, חזרתי הביתה

אחרי צהריים שלחתי את בעלי לקחת את השיק, הבוס פשוט העיף אותו מהמשרד בלי בושה, ואמר לו שאת השיק הוא נותן רק לי
ואני חייבת להגיע למשרד ובכלל הוא רוצה שאני אחתום על כמה טפסים אחרת הוא לא ישלם

כמובן שאחרי התנהלות כזו אין לו שום כוונה להגיע למשרד, לא חייבת לחתום על שום דבר ולא מוכנה שהוא יתנה מתן שיק בהגעה פיזית שלי, הבעתי נכונות שישלח לי את המסמך במייל ואם יתאים לי אני אחתום ואז שבעלי יאסוף את השיק והוא לא מוכן בשום אופן

אחרי זה התחילו כמה ימים של התכתבויות ממש הזויות במייל
תכלס עכשיו המצב זה שהוא לא מוכן לשלם לי אלא אם כן אני מגיעה וחותמת על משהו

מה עושים?????

אגב, ביחד איתי עזבה עוד מישהי וגם הבנתי שגם לה הוא לא מוכן לשלם...
אני רוצה להעלות נקודה שפתאום 'קפצה' לי.

כאשר בחור ספרדי מישיבה בפריפריה נוסע הביתה כי לא חש בטוב, והמשטרה הצבאית מופיעה באותו לילה בביתו. זה לא ולא קרה במקרה, נכון?

נניח שמו בישראל: יהודה בן זקן.

נניח רגע לשאלה המקוממת לכשעצמה למה נטפלים דווקא לספרדים, ונתמקד בשאלה הבאה: איך הם ידעו? מי גילה להם שבליל י"ד כסליו אפשר לתפוס עריק פלוני בכתובת הוריו??

יש 2 אפשרויות בסך הכל.

1. איכון סלולרי על כל המוגדרים עריקים
  2. רשת עניפה של משתפ"ים

נפרק את זה רגע לבנה אחרי לבנה, אוקיי?

אם יש איכון – האם לכל בחור ישיבה יש קו סלולרי על שמו? אני די בטוח שלא. אז המשמעות היא שהם צריכים להשיג רשומות של כל בעלי הקווים במשפחה, נגיד למשפחה בן זקן מנתיבות יש 10 קווים. ואז לאכן את כולם, ולבודד אחד מהם שנמצא בקביעות במשך ימים ארוכים באותה נקודה, ואז בהצלבה עם מערכות מידע אחרות יודעים שהכתובת X בבני ברק היא ישיבה כלשהי. שם לומד כנראה העריק "שלהם" – יהודה ני"ו.

מסקנה?

עריק יהודה בן זקן משוייך למס' סלולרי 05555555 שרשום על שם האבא, אליעזר בן זקן. ואז כאשר המספר הנ"ל פתאום מגיע לילה לבית הוריו – הגייסים יכולים להתנפל.

מה שמעלה את השאלה הבאה...

עד כמה זה חוקי, למען ה'?

נגיד נגיד שהמשטרה הצבאית ביקה אישור מגלי בהרב מיארה שאישרה בחפץ לב לבצע איכון אחר מס' סלולרי הרשום על שם יהודה בן זקן. העריק. אני מניח שהוגשה בקשה רוחבית כזו ואושרה בחיוך גדול.

אבל איזה פעלול חוקי יכול לגרום לאישור לעשות איכון סלולרי אחרי מס' של האבא? אליעזר? מבחינת החוק הוא אזרח שומר חוק, שבנו בן ה 18 לא ברשותו.

חשבתם על זה?

ובוא ניגע באפשרות השניה. ב'.

כדי שבחור מישיבת כסא רחמים או כל ישיבה אחרת, יסכים להיות חלאת המין האנושי ולדווח לגייסים על כל בן ישיבה שנוסע להוריו, הוא צריך להיות יצור מאוד מריר, מאוד אוהב כסף, ומישהו שקל לשכנע אותו לעשות את העבודה שלו. להלשין.

אז אם הייתי רכז שטח בשב"כ, הייתי מפעיל חמ"ל עם כמה עשרות בני תורה לשעבר, שמכרו את נשמתם לשטן, והם 'מדובבים' בחורי ישיבה תמימים, חלשים, בכל ישיבה ספרדית, נותנים להם כמה מאות שקלים על כל פיסת מידע, ומבטיחים להם שלא יקרה שום רע לכל בחור שהם ילשינו עליו.

אוקיי?

אבל זו אפשרות לא סבירה. כי כדי להפעיל רשת כזו צריך המון כוח אדם מאוד ספציפי. אנשים שמכירים את השפה, הז'רגון של בני התורה הספרדים, ויכולים להפעיל עליהם לחצים פסיכולוגיים חכמים, ולהפוך אותם למשת"פים.

כמה חבר'ה כאלו יש? כנראה בודדים. אז הצבא צריך לאתר כמה עשרות כאלו, שמוכשרים בשכנוע, לתת להם כלים וכסף ולסייע להם במערך שלם וענף להשיג משת"פים בכל ישיבה ספרדית...

זה לא מחזיק, כי מתישהו מישהו יישבר, הלב היהודי יכה בו, והוא יספר לרב של הישיבה שהוא בתפקיד כזה וכזה – והרשת כולה תיחשף וכולם יהיו זהירים.

אז מה כן קורה פה? (עשו לי חסד ואל תיכנסו לפוליטיקה פנים חרדית, זה לא מעניין אותי)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה