דרוש מידע העיר אופקים

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע בנושא האוכלוסיה באופקים למשפחה ליטאית בגילאי ה40, מוסדות, אזורים, תעסוקה.
אם יש מישהי ליטאית קלאסית מעל גיל 35 מאופקים שתוכל לענות לי על שאלות במייל או בטלפון זה יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
יכולה לקשר אותך למישהי
תלייקי שאת פה
תכתבי מייל ואני אשלח אלייך אותה

• הוסף לסימניות
עכשיו כן. המייל שלי ycc2610 בגימייל

• הוסף לסימניות
תודה! האם יש פתרון לבנות הסמינרים (י"ג י"ד) באזור או שכולם עוברות לפנימיות/ ירושלים בני ברק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש את סמינר החדש המשך של התיכון נווה יוכבד
יש שם בעיקר לימודי הוראה והסובב
וכן יעוץ מס
מי שרוצה מקצוע אחר, צריכה לנסוע

• הוסף לסימניות
תודה! האם יש פתרון לבנות הסמינרים (י"ג י"ד) באזור או שכולם עוברות לפנימיות/ ירושלים בני ברק?
באופקים יש סמינר המשך עם מגמות מוגבלות
קיים גם סמינר מנתיבות
ועוד קבוצה לא קטנה שנוסעת לאשדוד
בודדות עוברות לפנימיות

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע בנושא האוכלוסיה באופקים למשפחה ליטאית בגילאי ה40, מוסדות, אזורים, תעסוקה.
אם יש מישהי ליטאית קלאסית מעל גיל 35 מאופקים שתוכל לענות לי על שאלות במייל או בטלפון זה יעזור לי מאד!
אם עדין רלוונטי לך אפשר במייל
באופקים יש סמינר עם הוראה ומקצועות החשבונאות ( סניף של החדש) ובנתיבות יש סמינר עם יותר מסלולים (פחןת מחצי שעה נסיעה

• הוסף לסימניות
אם עדין רלוונטי לך אפשר במייל

באופקים יש סמינר עם הוראה ומקצועות החשבונאות ( סניף של החדש) ובנתיבות יש סמינר עם יותר מסלולים (פחןת מחצי שעה נסיעה
אשמח רשמתי את המייל שלי למעלה YCC2610

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה