העכבר במשטח מגע לא עובד :(

• הוסף לסימניות
העכבר במשטח מגע במחשב מפסיק מידי פעם לעבוד.
מחשב חדש!
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
לנובו.
מסדרת legion.

• הוסף לסימניות
תודה!
מנסה, מקווה שיעבוד טוב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לקנות עכבר אלחוטי שמתחבר ב-USB
זה גם הרבה יותר נוח לשימוש תמידי ולאו דוקא בגלל תקלה
אני בדרך לקנות, אבל בינתיים....

אגב,
האם יש לכם המלצה לעכבר שקט?

• הוסף לסימניות
אני בדרך לקנות, אבל בינתיים....

אגב,
האם יש לכם המלצה לעכבר שקט?

שתי חברות מומלצות מניסיון אישי
LogiTech
Microsoft
ואם קונים לשימוש תמידי זה שווה השקעה של 100₪+

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
???
מה הכוונה?
יש כפתור בשורה העליונה, שתפקידו לכבות את הפד של המגע. תלוי במצב של המקלדת, יש מצב שצריך ללחוץ על המקש fn בשביל להפעילו, ויש מצב שהוא פועל גם בלי המקש הנ"ל. יתכן שהאפשרות השניה הוא הנכונה, וכאשר לוחצים עליו בטעות, הוא לא עובד.

• הוסף לסימניות
יש כפתור בשורה העליונה, שתפקידו לכבות את הפד של המגע. יתכן שלחצו עליו בטעות, ולכן הוא לא עובד.
שמתי לב אליו עכשיו, אבל זה לא קשור.
כי מידי פעם העכבר עובד, ופתאום מפסיק.
ורק אחרי שאני עושה יציאה / נעילה כמה פעמים - הוא חוזר לעצמו....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שמתי לב אליו עכשיו, אבל זה לא קשור.
כי מידי פעם העכבר עובד, ופתאום מפסיק.
ורק אחרי שאני עושה יציאה / נעילה כמה פעמים - הוא חוזר לעצמו....
בטוח שזה לא נלחץ בטעות?
גם לי זה היה קורה לפעמים, עד שגיליתי שהכפתור פשוט נלחץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה