העכבר השתגע...

• פותח הנושא esw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי עכבר חדש לפני כמה ימים, המוכר משום מה המליץ לי על עכבר של TEAC אלחוטי.

דבר ראשון - הוא קטן ובכלל לא נח לי, אין בו מקום לכל כף היד.
דבר שני - הוא כל כמה שניות נתקע, ולא רק זה - הוא התחיל להשתגע, כל כמה שניות הוא מתחיל לקפוץ כאחוז תזזית, גם כשאני עוזבת את היד ובכלל נוגעת בו!
מישהו נתקל בכזה עכבר ויודע להגיד לי אם הבעיה רק בו ספציפית, או שהעכבר הזה לא מוצלח מראש?

אם אני קונה חדש - על איזה עכבר אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
רק לא אלחוטי! ואידך זיל גמור...

• הוסף לסימניות
מה אני אמורה לעשות עם העכבר הישן, יש סיכוי שהמוכר יקבל אותו בחזרה??

• הוסף לסימניות
תלמידים, למה לא? לי יש אלחוטי ואני מאד מרוצה ממנו, מעולם לא היו בעיות.
זה נשמע כמו בעיה בדגם ספציפי או במוצר ספציפי, תשאלי בחנות - אולי יסכימו להחליף לך.
ולגבי הגודל - אין הרבה מה לעשות... מתרגלים. בכלל כל המוצרים היום הולכים ונעשים קטנים :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;871541:
ולגבי הגודל - אין הרבה מה לעשות... מתרגלים. בכלל כל המוצרים היום הולכים ונעשים קטנים :eek:

חשבתי שאולי זה מיועד בעצם למחשב נייד,
יש כאן עוד גרפיקאים שיש להם עכבר קטן כזה?

• הוסף לסימניות
יש כל כך הרבה סוגים של עכברים, שצריך לבדוק בחנות עם העכבר נוח או לא.
לגרפיקאים הייתי ממליץ עכבר מיקרוסופט 5000
ולעכבר שרועד מומלץ לנסות לקרב את האנטנטה אל העכבר ושהמסך לא יהיה באמצע

• הוסף לסימניות
לי יש עכבר קטן אלחוטי - מאד נח! של 3500 microsoft
אני מתכנתת.

• הוסף לסימניות
העכברים של מיקרוסופט מאוד נוחים אלא שה 5000 הוא גדול והעינית הליזר נמצא מאחורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה