דרוש מידע העלאה במשכורת

לא יודעת לומר היום על 4 שנים, דיברתי על 8-10 שנים.

המקור שלי זה המשרה שלי, משרות של אנשים מקבילים בחברה עבורה אני עובדת, ומקומות שהתראיינתי אליהם.

יש משרות כאלה בהחלט.
אבל אני לגמרי מסכימה שממש לא כל משרה גם בשוק הכללי מגיעה לזה.

לא הבנתי מה הכוונה ב:
ולא מצאה משרה שהגיעה אל ה10 K מלמטה!!!!

10 שנות נסיון, גם במעסיקי הקבלן (גם החרדים) יש בהחלט משרות כאלו ויותר.
אבל זה מאד מאד תלוי חברה. יהיו חברות שייתנו הרבה יותר.
מכירה גם כאלו שנתנו 7-8, עדיין אני לא חושבת שהם עיקר השוק, בטח לא בשוק הכללי.

לא יודעת לומר היום על 4 שנים, דיברתי על 8-10 שנים.

המקור שלי זה המשרה שלי, משרות של אנשים מקבילים בחברה עבורה אני עובדת, ומקומות שהתראיינתי אליהם.
בינתיים משרות שהציעו לי אמרתי ציפיות שכר של 13 ואמרו שזה בסדר, השאלה אם אפשר להגיע ליותר ואני סתם מנמיכה לעצמי...

כפי שכתבתי זה מאד תלוי משרה וחברה,
צריך לזכור שיש תנאים נוספים כמו קרן השתלמות, ימי חופשה וכו' שבסופו של יום גם מתרגמים לכסף.

הכי טוב זה לנסות לגשש אצל אנשים מתוך החברה בתפקיד דומה, מה טווח המשכורות המקובל.
(מה האזור..., בגדול..., אף אחד לא אוהב לפרט בדיוק מה השכר והתנאים שלו)

בינתיים משרות שהציעו לי אמרתי ציפיות שכר של 13 ואמרו שזה בסדר, השאלה אם אפשר להגיע ליותר ואני סתם מנמיכה לעצמי...
לדעתי את יכולה לבקש 15. לא בטוח שתקבלי אבל זה גם לא סכום שיפיל מישהו מהכסא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה