- הוסף לסימניות
ברורררמה זה גבוהות יותר?? עובדת עם וותק של שנה וחצי מרוויחה 7,000 ש"ח?? קשה לי להאמין....
ברורררמה זה גבוהות יותר?? עובדת עם וותק של שנה וחצי מרוויחה 7,000 ש"ח?? קשה לי להאמין....
דווקא החרדיות כבשו את השוק בתחום הזהסתם מעניין אותי,
לכמה חילוניות במקום זהה מגיעות?
ברור שמעט!!ואותי באמת מענין...
כל אלו שעובדות בהנהלת חשבונות מרוויחות 6-7?????
קשה לי להאמין...
זה ממש מעט
לא בהכרח קשור לעיר...עד כמה שידוע לי המשכורות בתל אביב גבוהות יותר מהסכום שציינת, לא?
תראי, גם בהנה"ח זה ברור שבמקומות חילונים משלמים יותר לעומת מקומות חרדיים, אבל עדיין למעסיק חילוני יש יותר "כבוד"האם הממוצע הנורמלי לשנה וחצי הוא עבור חרדית, או ללא הבדלי דת ומין,
פשוט אני באה ממקצוע התכנות, שם החלוקה היא חדה ועצובה
אשמח לפרטים באישי...אז אני באה מממשש ממששש מהתחום
ואם תרצי עוד פרטים באישי
אני גם ממש ממש אשמח באישי.אז אני באה מממשש ממששש מהתחום
ואם תרצי עוד פרטים באישי
שלחתי לך באישימישהי יודעת מנסיון או סתם מידע כללי,
כמה השכר הממוצע לשעה למנהלת חשבונות בעלת תעודות,
עם 5 שנות נסיון,
אני בדיוק בתהליך לבקש העלאה כיום מקבלת 36.5 ואני מבקשת עכשיו 45
לפי מה שאני בררתי יצא לי 45-50
והבוס שלי טוען שהוא גם בירר את השוק ויצא לו 35-40
לדעתי בתחום הזה יש טווח מאוד גדול. מה שמאוד משנה זה הוותק והנסיון ומקום העבודה.מישהי יודעת מנסיון או סתם מידע כללי,
כמה השכר הממוצע לשעה למנהלת חשבונות בעלת תעודות,
עם 5 שנות נסיון,
אני בדיוק בתהליך לבקש העלאה כיום מקבלת 36.5 ואני מבקשת עכשיו 45
לפי מה שאני בררתי יצא לי 45-50
והבוס שלי טוען שהוא גם בירר את השוק ויצא לו 35-40
ואוו, אני מגלה שאני מזה פראיירית....
כל נשות פרוג עם וותק של 3 שנים ומעלה מרוויחות מינימום 8....
וכל אחת עם וותק של שנה - 7,000
חייבת לעבוד על הדרישות שלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים