דרוש מידע העלאה במשכורת

• הוסף לסימניות
לדעתי לא יביא להן מרמור אלא להפך. יפתח את עיניהם וידעו כמה הן שוות וכמה יכולות לדרוש. תמיד טוב לדעת שיש לך לאן לשאוף ולהתקדם גם אם לא תעשי את הצעד הזה עכשיו אלא בעוד כמה שנים.
לפעמים עדיף לעבוד בשכר קצת נמוך אבל לצבור ידע וניסיון רב שבהמשך יעזורו לך במציאת עבודה טובה, לא הכל שחור לבן...
בזה את צודקת, לשאוף תמיד צריך, להרגיש שאנחנו שוות - ג"כ.
אבל צריך גם לדעת לקחת הכל בפרופורציה.
בכל אופן, תודה על המידע..... והעידוד...

• הוסף לסימניות
את מכירה 5 נשים עם נסיון של 3 שנים בהנה"ח, שמקבלות 9000 ש"ח על 7 שעות עבודה ביום?

אני לא מכירה כאלה. בכלל.

מהנסיון שלי -
כשהמשכורת גבוהה מעבר לממוצע בשוק, ומעבר לשווי האמיתי של העובד יחסית למתחריו, העובד הזה מהר מאד עף החוצה.

כי המעסיק מגלה שבמקום להעסיק מנה"ח ב-9000 פלוס עלויות, עדיף לו לשלם 5000 כולל הכל למשרד רו"ח במיקור חוץ.
כל מילה פנינה.

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין אותי שתפרטי מה ידוע לך על הממוצע בשוק.
ל10 שנות נסיון ומעלה
כדי להיות יותר בטוחה בעצמי ברמת השכר שאותה אני מבקשת.
מאוד מעניין אותי אם אני באמת מבקשת סכום הזוי ביחס לשוק או לא.
Screenshot_20190327-151741.png

• הוסף לסימניות
את מכירה 5 נשים עם נסיון של 3 שנים בהנה"ח, שמקבלות 9000 ש"ח על 7 שעות עבודה ביום?

אני לא מכירה כאלה. בכלל.
זה שאת לא מכירה לא אומר שלא קיים כי אני גם מכירה כמה.
השאלה היא מה הממוצע בשוק באמת?

• הוסף לסימניות

הוי, נו, זה פרסומות של אתרים לחיפוש עבודה.

אם יש מנהלת חשבונות עצמאית עד מאזן, שמקבלת יותר מ-10,000 ש"ח, אז או שיש לה תחומי אחריות רבים ונוספים, ברמה של ניהול משרד, או שהבוס שלה הולך להיפטר ממנה בקרוב מאד לטובת משרד חיצוני. זה פשוט לא סכום שמשתלם לתת בשביל הנה"ח.

זה שאת לא מכירה לא אומר שלא קיים כי אני גם מכירה כמה.
השאלה היא מה הממוצע בשוק באמת?

ראית את התלושים שלהן? מנהלות חשבונות? עם נסיון של 3 שנים? מרוויחות 9? על עבודה של 7 שעות?

אני מכירה המון עובדות בתחום. והרבה משרדים. והרבה עסקים שמעסיקים מנה"ח. ואלו פשוט לא המחירים. (אזור ירושלים, מגזר חרדי-דתי).

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין אותי שתפרטי מה ידוע לך על הממוצע בשוק.
ל10 שנות נסיון ומעלה
כדי להיות יותר בטוחה בעצמי ברמת השכר שאותה אני מבקשת.
מאוד מעניין אותי אם אני באמת מבקשת סכום הזוי ביחס לשוק או לא.
אני מצאתי את זה...

upload_2019-3-27_15-28-57.png

אבל עזבי, כל מה שכתוב באינטרנט - זה שטויות...

לכי ותראי אם יש מישהו שמוכן לשלם 15,000 ש"ח, תודיעי לי אם מצאת. (ולא בקטע ציני, פשוט בקטע שזה פשוט לא הגיוני)

• הוסף לסימניות
אם יש מנהלת חשבונות עצמאית עד מאזן, שמקבלת יותר מ-10,000 ש"ח, אז או שיש לה תחומי אחריות רבים ונוספים, ברמה של ניהול משרד, או שהבוס שלה הולך להיפטר ממנה בקרוב מאד לטובת משרד חיצוני. זה פשוט לא סכום שמשתלם לתת בשביל הנה"ח.
ממש לא.
מנה"ח נטו. עושה עבודתה והולכת הביתה ללא עול נוסף מעבר, וללא אחריות.
וזה הסכום שמקבלת. מידיעה!!

• הוסף לסימניות
אני מצאתי את זה...

צפה בקובץ המצורף 461245

אבל עזבי, כל מה שכתוב באינטרנט - זה שטויות...

לכי ותראי אם יש מישהו שמוכן לשלם 15,000 ש"ח, תודיעי לי אם מצאת. (ולא בקטע ציני, פשוט בקטע שזה פשוט לא הגיוני)
נכון, ויש עוד המון סקרים...
מה שמצחיק שכשרוצים להראות שבמחשבים מקבלים סכומים גבוהים אז כן מסתמכים על כל הסקרים שמתפרסמים...
אבל בשאר המקצועות אומרים לך שטויות...

• הוסף לסימניות
ראית את התלושים שלהן? מנהלות חשבונות? עם נסיון של 3 שנים? מרוויחות 9? על עבודה של 7 שעות?
כן. אבל זה לא אומר שזה הממוצע. וזה בעצם לא אומר כלום כי תמיד יהיו כאלה שמרווחים הרבה יותר מהממוצע או נמוך הרבה מהממוצע.

לפי ידע שלך אם כן מה הממוצע? ל5-10 שנות נסיון?

• הוסף לסימניות
כן. אבל זה לא אומר שזה הממוצע. וזה בעצם לא אומר כלום כי תמיד יהיו כאלה שמרווחים הרבה יותר מהממוצע או נמוך הרבה מהממוצע.

לפי ידע שלך אם כן מה הממוצע? ל5-10 שנות נסיון?
בדיוק מזה מחושב הממוצע.
מאלה שמקבלים גבוה מאד ומאלה שמקבלים נמוך מאד וכמובן מכל הבאמצע....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב, למה כל אלו שמדברות על השכר הגבוה, אמרו שהן מכירות, ושהן ראו, ושמעו...
מה איתכן?

• הוסף לסימניות
מי דבר על 15?
היה רשום 14,000 עיגלתי קצת..
ולא התכוונתי 15 ממש. אל תקחו כל מילה כסוף פסוק.
מענין אותי אם ל - 10 שנות נסיון ישלמו גם 12-13
אם כן, אני מבטלת את כל התוכניות שלי להסבת מקצוע;)

• הוסף לסימניות
אגב, למה כל אלו שמדברות על השכר הגבוה, אמרו שהן מכירות, ושהן ראו, ושמעו...
מה איתכן?
כי אולי אני לא עובדת במקצוע הזה אלא מכירה כמה וכמה שכן?
היה רשום 14,000 עיגלתי קצת..
ולא התכוונתי 15 ממש. אל תקחו כל מילה כסוף פסוק.
מענין אותי אם ל - 10 שנות נסיון ישלמו גם 12-13
אם כן, אני מבטלת את כל התוכניות שלי להסבת מקצוע;)
בודאי שאפשר לקבל ככה אבל לא במשרדים אלא בחברות שאת מנה"ח יחידה או ראש צוות.
בחשבות שכר אפשר לקבל כאלו סכומים יותר בקלות.

• הוסף לסימניות
אותי מענין איך בכלל אתן יודעת כמה מרויחות מכרות שלכן...
אין בן אדם בעולם שאני יודעת כמה מרויח... ואני דווקא מקושרת חברתית.
אני יכולה לפעמים לשער, אבל לדעת בודאות. זה די מוזר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה