כללי העלאה ראשונה שלי מהסוג הזה...

• הוסף לסימניות
שלום לכם.

אודה לכם מאד אם תוכלו לענות לי על השאלה גם אם היא קצת (אולי הרבה....) מרגיזה.
אני מעוניין לקבל חוו"ד להצעת מחיר של לוגו מהסוג הזה.
הלוגו מיועד למוסד קהילתי חסידי מסויים שתלווה את הבלנקים שלהם, מעטפות וכדו'.
השאלה היא רק על הלוגו לבד !!
כמה היית לוקח על עבודה כזו ??

תודה רבה לכולם.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    לוגו.jpg
    KB 104.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
למען האמת, משהו כמו שעה וחצי/שעתיים.
זה משמעותי מאד ?
עכשיו בכנות.
אם הוא יפה ומרשים את הלקוח, מה זה משנה לו כמה זמן אני עבדתי ואם אני חדש/ישן/נוער/מבוגר או ותיק ?

תודה.

• הוסף לסימניות
אם לוקחים לפי שעה אז זה לא תמיד שווה כי זה יכול לקחת מאוד מהר ואם לפי עבודה ואח"כ תיקונים במחיר נפרד זה הרבה יותר שווה לדעתי (ברוב המקרים!)

אני הייתי לוקחת לפחות 700 ש"ח על העיצוב לבד!

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
- - -

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להבין למה "להמציא" מחירים.
אמור להיות הגיון מאחורי לקיחת מחיר.

לוגו זה לא רק לבנות אותו עצמו, אלא גם את החומרים שממנו הוא בנוי.
לדוגמא: כתר. אם הכנסת אלמנט של כתר ללוגו, אפילו שלמקם אותו ולמזג אותו לא לקח הרבה זמן, אבל הכתר עצמו עבדת עליו הרבה זמן וזה צריך להיות כלול במחיר. אין הגיון שהראשון שקבל ממך כתר מושקע ישלם מחיר מלא על כתר שתשתמש בו מלא פעמים.

מצד שני, אם הכתר לקוח מאיזה מקומן, מה פתאום שהלוגו יעלה סכום גבוה "כי יש בו כתר מפואר"? הרי על הכתר לא עבדת בכלל, וכן על זה הדרך.

הדברים אמורים להרבה תחומי גרפיקה.

כמובן, שאם יש לפעמים שהתוצרת באה לך בקלות, ויצא לך דבר מושקע בשעתיים שבדרך כלל לוקח 5 שעות, והצלחת להמציא פטנט שזה ייראה מיוחד וכו' וכו' הדין אחר, כי יש שווי אמיתי למוצר ורק אתה הצלחת הפעם לעשות ת זה בקלות (אחרת, בפעם הבאה ישאלו אותך "ולמה הלוגו הזה פתאום עולה יקר")

כל מה שכתבתי לעיל, אמור לגביך. איך בעיניך שווה לך לראות כמה מגיע לך על העבודה.
לגבי הלקוח? קח ממנו כמה שבא לך. מצידי גם 3000 ש"ח. (אני לא הייתי עושה את זה)

נ.ב.
רואים מיד על העבודה - אני בכל אופן רואה - אם היא מקורית או אוסף אלמנטים.
וגם אם היא מקורית, אם זה אלמנטים שהיוצר "ממחזר" אותם או שבנה משהו מיוחד, או שחלקית מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה