העלאות לאתר תוכן - שאלה

• הוסף לסימניות
אני בונה אתר תוכן כלשהו...
לאתר יש מגוון של כותבים,
השאלה שלי היא איך אני יכולה להעלות מאותו שם משתמש את הכתבות אך בשורה שמתחת לכותרת הפוסט ירשם שלי שX כתב את הכתבה או Y ולא כל פעם שם המשתמש הראשי ממנו אני בונה את האתר...בלי שאני יצטרך באמת לפתוח עוד שמות משתמש לאתר וכל פעם להכניס בשם הכתב...
אני בטוחה שלא הסברתי את עצמי כראוי...חח אבל אולי בכל זאת הבנתם?

• הוסף לסימניות
בוורדפרס, בדף של עריכת פוסט יש שדה בשתם "מאת". זה נמצא למטה. אם לא מופיע - צירך לסמן V ב"אפשרויות תצוגה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2353427:
בוורדפרס, בדף של עריכת פוסט יש שדה בשתם "מאת". זה נמצא למטה. אם לא מופיע - צירך לסמן V ב"אפשרויות תצוגה".

כן נסתי את זה..
והוא אכן רושם לי את המחבר שזה בעצם המנהל שמכניס את התכנים לאתר...
איך אני מאפשרת כך שאוכל להכניס תכנים מאותו שם משתמש של הADMIN אבל אוכל לרשום מחבר אחר בכל פעם?

• הוסף לסימניות
צריך שיהיו לך יוזרים רשומים באתר בדרגה "עורך" ומעלה. ואז תוכלי לבחור מתוכם.
אז יכולה לרשום יוזרים פיקטיביים אם מיילים שלא קיימים.
כמו כן אפשר להשתמש באופציה מאוד נחמדה של ג'ימייל:
אם רשמנו מייל: mymail+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
המיילים יגיעו למייל שלך (<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>) אבל מבחינת וורדפרס זה מייל אחר, לכן וורדפרס תאפשר לפתוח יוזר נוסף עם מייל כזה.

• הוסף לסימניות
להוסיף למייל שלי +somemail ולאחריו הסיומת של @ וכו...?

הבעיה היא שאני מכניסה הרבה תכנים של הרבה מחברים בבת אחת וזה מסרבל את העניינים אם כל תוכן שאני מכניסה אני נאלצת להכנס ליוזר אחר.....
אין דרך לפתור זאת?
ועוד שאלה - לגבי התאריך, אני רוצה שיופיע תאריך הפרסום ולא התאריך בוא אני יוצרת את הדף וזה על מנת שאוכל להכניס תכנים ולפרסם אותם בימים שונים....
יש דרך לפתור גם את זה?

• הוסף לסימניות
כמו כן אפשר להשתמש באופציה מאוד נחמדה של ג'ימייל:
אם רשמנו מייל: mymail+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
המיילים יגיעו למייל שלך (<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>) אבל מבחינת וורדפרס זה מייל אחר, לכן וורדפרס תאפשר לפתוח יוזר נוסף עם מייל כזה.

וואו ניסיתי וזה גאוני! אימצתי..

• הוסף לסימניות
אם כל מה שאת רוצה זה שיהיה כתוב לכל מאמר מחבר אחר ולא אכפת לך שבמערכת הניהול כולם יופיעו תחת המנהל ואת יודעת מעט תכנות - אפשר להשתמש בתוסף ACF ולהוסיף שדה בו תצייני לכל מאמר מי כתב אותו
שם הכותב יופיע היכן שתבני עבורו מקום בעיצוב שתגדירי.
כך את יכולה לנהל שמות של עשרות מחברים בקלות

אפשר להשתמש בפתרון הזה גם לגבי תאריך הפרסום.
(אגב, את יכולה ידנית לבחור תאריך יצירה לפוסט בלחיצה על התאריך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;2356028:
אם כל מה שאת רוצה זה שיהיה כתוב לכל מאמר מחבר אחר ולא אכפת לך שבמערכת הניהול כולם יופיעו תחת המנהל ואת יודעת מעט תכנות - אפשר להשתמש בתוסף ACF ולהוסיף שדה בו תצייני לכל מאמר מי כתב אותו

אפשר להשתמש בפתרון הזה גם לגבי תאריך הפרסום.
(אגב, את יכולה ידנית לבחור תאריך יצירה לפוסט בלחיצה על התאריך)

כן!! בדיוק משהו כזה חיפשתי..
קצת תכנות...אממ יותר באזור הCSS לא PHP וכאלה..
מה זה דורש?

• הוסף לסימניות
זה דורש שינויים קטנים בכמה מקבצי התבנית. ותצטרכי לעשות תבנית בת, אחרת אחרי עדכון התבנית כל השינויים יימחקו.
השאלה היא כמה מחברים וכמה פוסטים יהיה במשך השנה.
אם תגידי שזה לא יותר מ20 שמות, לא הייתי ממליך לך להתחיל עם השינויים בתבנית (אם לא שמתחשק לך בשביל הספורט) אלא להכניס יוזרים כמו שהצעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2356322:
זה דורש שינויים קטנים בכמה מקבצי התבנית. ותצטרכי לעשות תבנית בת, אחרת אחרי עדכון התבנית כל השינויים יימחקו.
השאלה היא כמה מחברים וכמה פוסטים יהיה במשך השנה.
אם תגידי שזה לא יותר מ20 שמות, לא הייתי ממליך לך להתחיל עם השינויים בתבנית (אם לא שמתחשק לך בשביל הספורט) אלא להכניס יוזרים כמו שהצעתי.

אני כבר עובדת על התבנית בת של התבנית...(הרגל כזה)
פוסטים יהיו אלפים אני מאמינה (אתר תוכן דינמי) מחברים כרגע לא יותר מ20 אבל עדיין זה מסורבל כל פעם להכנס לשם משתמש אחר...

• הוסף לסימניות
מה שבטוח - אם יש לך תכניות לעשות את זה - הזמן לקבל החלטות הוא עכשיו.
אם תעשי את זה אח"כ - תצטרכי לחזור על כל הפוסטים שהעלית כבר ולעדכן אותם.
(מנסיון מרגיז של משהו דומה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;2356028:
...אפשר להשתמש בתוסף ACF ולהוסיף שדה בו תצייני לכל מאמר מי כתב אותו

אפשר להשתמש בפתרון הזה גם לגבי תאריך הפרסום...

רעיון ממש לא מומלץ.
חבל לאבד את האפשרות המובנית בוורדפרס לקבל ארכיוני פוסטים לפי מחבר ועוד כמה יתרונות ניהול תוכן המתקבלים משיוך הפוסט לauthor אמיתי.

נכתב ע"י DigiTali;2357625:
...זה מסורבל כל פעם להכנס לשם משתמש אחר...

לא צריך להיכנס כל פעם למשתמש אחר. אם את מחוברת בתור יוזר עם הרשאות אדמין, את יכולה פשוט לשייך את הפוסט לאחד הכותבים. בלי להתנתק ולהתחבר, פשוט לבחור את הכותב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;2358369:
לא צריך להיכנס כל פעם למשתמש אחר. אם את מחוברת בתור יוזר עם הרשאות אדמין, את יכולה פשוט לשייך את הפוסט לאחד הכותבים. בלי להתנתק ולהתחבר, פשוט לבחור את הכותב.

תוכל לכוון אותי?

• הוסף לסימניות
מצרפת לך צילום מסך כיצד את יכולה לשייך כל פוסט למשתמש אחר.
בשדה 'מאת' בחרי את שם היוזר שאליו את מעוניינת לשייך את הפוסט.
גם תאריך פרסום הפוסט כמובן את יכולה לשנות.

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 59.4 · צפיות: 0
  • 2.JPG
    KB 30.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
האם מומלץ או לא לענ"ד תלוי במספר הכותבים שיש לך ובצרכים של האתר.
אם מדובר על אתר עם אלפי מאמרים (ביום מן הימים) כאשר לכל מאמר מחבר אחר ואין צורך למיינם - אז חבל למלא את האתר בעשרות יוזרים. זו פעולה קצת מסורבלת לזכור לפני יצירת המאמר ליצור יוזר כאשר ייתכן מאד שמחבר זה יופיע באתר רק פעמים בודדות
דבר נוסף - לפעמים באתרים גדולים לעורכי התוכן באתר אין הרשאות מנהל בשביל ליצור יוזרים
מקסימום אפשר להשתמש בתגיות בשביל חיפושים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;2359183:
האם מומלץ או לא לענ"ד תלוי במספר הכותבים שיש לך ובצרכים של האתר.
אם מדובר על אתר עם אלפי מאמרים (ביום מן הימים) כאשר לכל מאמר מחבר אחר ואין צורך למיינם - אז חבל למלא את האתר בעשרות יוזרים. זו פעולה קצת מסורבלת לזכור לפני יצירת המאמר ליצור יוזר כאשר ייתכן מאד שמחבר זה יופיע באתר רק פעמים בודדות
דבר נוסף - לפעמים באתרים גדולים לעורכי התוכן באתר אין הרשאות מנהל בשביל ליצור יוזרים
מקסימום אפשר להשתמש בתגיות בשביל חיפושים.

בוורדפרס יש באופן מובנה ואוטומטי ארכיון של author. זה דבר מאוד שימושי והגיוני שיהיה באתר שיש בו הרבה תוכן והרבה כותבים. אם עובדים בשיטה שלך צריך לעשות קומבינות בשביל לייצר כאלה ארכיונים. ובכלל, לשלוף באופן תכנותי פוסטים על פי מחבר זה הרבה יותר נוח ופשוט מאשר על בסיס custom field.

ליוזר יש שדות מטא שונים כגון description וכיו"ב - זה מאפשר בצורה קלה ונתמכת על ידי פונקציות טבעיות של וורדפרס, להציג למשל בתחתית הפוסט מידע על המחבר ואף כמה קישורים למאמרים (אקראיים/אחרונים) נוספים שלו.

כמובן שגם קיימת אפשרות שלפחות חלק מהיוזרים הם משתמשים "אמיתיים" ואנחנו רוצים לאפשר להם להיכנס ולכתוב ואף להשתתף בדיונים בתגובות ובפורומים כמשתמשים מוכרים.

בקיצור, הרבה יותר הגיוני וחכם לטווח הארוך להשתמש ביוזרים אמיתיים ולא בסימון מלאכותי של יוזרים. ולענ"ד זה גם יותר קל.

• הוסף לסימניות
השתכנעתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה