העלאת דירוג אשראי

אין לי מסגרת בעו"ש, ומעולם לא נזקקתי לזה ב"ה, היום אני רואה משהו חדש באתר של בנק הפועלים,
הם מציעים להגיש בקשה לקבלת מסגרת.

השאלה אם כדאי לי לבקש מסגרת, -ולא להשתמש בה- בשביל העלאת הדירוג שלי

צפה בקובץ המצורף 1208588
אם אתה באמת 100% לא תשתמש במסגרת זה דבר שמקפיץ את הדירוג מאוד.

האם זה משנה בדירוג עם יש לי יתרה בבנק +3 או +3000 לדוג', כן
או שרק חריגה מהמסגרת משמעותי?
אני מדברת במידה ואין לי בכלל מסגרת אשראי בבנק
(בבחירה שלי, לא שהבנק בחר לא לתת לי)

לא משנה גובה היתרה ב+.
מה הכוונה רשום בעמותה
כחבר ועד או מורשה חתימה?
שניהם.
בעיקר אם לעמותה יש למשל מסגרת אשראי ואתה חתום בחשבון הבנק, אתה נחשב לערב על הסכום כולו וכך כמובן אם יש לעמותה הלוואה בנקאית.

אין לי מסגרת בעו"ש, ומעולם לא נזקקתי לזה ב"ה, היום אני רואה משהו חדש באתר של בנק הפועלים,
הם מציעים להגיש בקשה לקבלת מסגרת.

השאלה אם כדאי לי לבקש מסגרת, -ולא להשתמש בה- בשביל העלאת הדירוג שלי

צפה בקובץ המצורף 1208588
מעלה דרוג, אבל יש לשים לב שלא לוקחים לך עמלת הקצאת אשראי

יש לי דירוג אשראי נמוך מבדיקה מופיע שחרגתי מסגרת של 5000 שקל ב230 שקל!!!
בנק אחר מסרב לתת הלוואה
מה ניתן לעשות?

גם חריגה של שקל מעיפה את הדירוג למטה.
תנסו להסביר מה קרה, וכנראה שזה לא יעזור.

יש לי דירוג אשראי נמוך מבדיקה מופיע שחרגתי מסגרת של 5000 שקל ב230 שקל!!!
בנק אחר מסרב לתת הלוואה
מה ניתן לעשות?
מסגרת עו"ש או במסגרת אשראי (אגב, לא מובן לי מתי האשראי נותן לחרוג ומתי לא)

האם זה משנה בדירוג עם יש לי יתרה בבנק +3 או +3000 לדוג', כן
או שרק חריגה מהמסגרת משמעותי?
אני מדברת במידה ואין לי בכלל מסגרת אשראי בבנק
(בבחירה שלי, לא שהבנק בחר לא לתת לי)
ממה ששמעתי בהרצאה בדירוג לא מופיע כלל כמה כסף יש לך וכמה נכסים יש לך, מופיע רק איך אתה עם הלוואות ואשראי, אתה יכול להיות עשיר מופלג אבל עם חריגה קבועה מהמסגרת וחוב של 300 שקל שלא שילמת והדירוג שלך יהיה בריצפה.

מעלה דרוג, אבל יש לשים לב שלא לוקחים לך עמלת הקצאת אשראי

האם כדאי להעלות את מסגרת הכרטיס אשראי כדי שלא יהיה ניצול מעל 50%?
(כרגע אני קרוב ל-80%)

קיצורו של דבר. אשראי גדול ללא ניצול שלו. פעילות טובה ללא חריגות. כמובן הכנסות טובות. עם וותק חשבון טוב. עמידה בזמנים.
ואפשר לשפר אותו כל הזמן. אם יש מה לשפר.
היה לי לקוח. עם הכנסות של 40 אלף שקל. אבל חשבון צדדי מבנק אחר של הלוואת רכב שהיה בחריגה מהמסגרת שנה וחצי של 200 שקל.. פשוט לא הסתכל בחשבון אף פעם. פשוט העביר סכום קבוע להלוואת רכב. רק בגלל ריבית חצה את המסגרת. והתברר לו הסיפור רק אחרי שקיבלנו סירוב. אז בחרתי למה והבנתי. מאז גם למליונר אני מבקש דוח האשראי שלו.

קיצורו של דבר. אשראי גדול ללא ניצול שלו. פעילות טובה ללא חריגות. כמובן הכנסות טובות. עם וותק חשבון טוב. עמידה בזמנים.
ואפשר לשפר אותו כל הזמן. אם יש מה לשפר.
היה לי לקוח. עם הכנסות של 40 אלף שקל. אבל חשבון צדדי מבנק אחר של הלוואת רכב שהיה בחריגה מהמסגרת שנה וחצי של 200 שקל.. פשוט לא הסתכל בחשבון אף פעם. פשוט העביר סכום קבוע להלוואת רכב. רק בגלל ריבית חצה את המסגרת. והתברר לו הסיפור רק אחרי שקיבלנו סירוב. אז בחרתי למה והבנתי. מאז גם למליונר אני מבקש דוח האשראי שלו.
אגב,
הבנק באמת הבין את זה ואישר?

אגב,
הבנק באמת הבין את זה ואישר?
הוכחתי את העניין.
סגרנו את החריגה.
והבנק קיבל את זה.אבל בהתחלה הגשתי בבנק הראשון ופשוט היה סירוב. אסור להם לומר לי על מה.
המשכתי בבנק השני . ושם הבנקאי משלי. הוא סיפר לי על מה הבעיה. וסידרנו את זה. זה מה שנקרא בנקאי שאיכפת לו ממני

היה לי אותו סיפור עם בן אדם שמכניס עשרות אלפי שקלים בחודש, לא היה לי נעים לבקש ממנו דו"ח אשראי, ובנק אחד פסל אותו בגלל שהיה לו קבוע חריגות במסגרת והדירוג היה נמוך.

לי יש במשכנתא ערב משלם שהיה כמה חודשים בתקופה קצת קשה ועקב כך חזרו לו כמה הו''ק של המשכנתא שלי
ולא מזמן פתחתי את הדירוג, והדירוג שלי 230!!! כי בעצם יש לי פיגור במשכנתא שלי
האם הבנק מתחשב בכאלו טענות כי באמת לא ידעתי שחזרו לערב הו''ק? או שחבל על המאמץ?

היה ירוק מיד אחרי שהם עשו. אמרו לי לא לפנות לבנק חצי שנה וכך עשיתי, אחרי זה הכל זרם, הלואה, משכנתא, כאילו הכל היה תקין מאז ומעולם
החברה קרדיט קלין 03-3752244
כמובן רק אומר מה היה לי ולא מייעץ מה לעשות
שלום רב.
דיברתי עם קרדיט קלין והם אמרו שהם יכולים לערער מכל מיני סיבות בחוק נתוני אשראי
אבל הם מבקשים לשלם 1600 ש''ח מקדמה על כל ת''ז (3200 לזוג) ואם הם מצליחים משלמים להם עוד 1600 (סה''כ 6400 לזוג)
הסכום מאוד יקר אבל אם הם מצליחים למחוק אולי זה שווה את 6400 ש''ח אבל הבעיה היא שבמידה והם לא מצליחים הם לא מחזירים את ה1600 מקדמה
אז איך אפשר לסמוך עליהם??? הם טוענים שיש להם 80% הצלחה...
מישהו מכיר אותם מקרוב יותר? או אולי מישהו מכיר חברה אמינה שמתעסקת בתחום הזה?
תודה!

יש לישראל גוטמן (גוטפלוס [מצטטים אותו פה המון על דירוג אשראי ועוד]) שירות של דוח נתוני אשראי והמלצות מה לעשות בקשר לזה.
לדעתי האישית זה מומלץ מאוד, לא יקר ובהתחשב בזה שאפילו להפנות לאנשים הנכונים ולדעת במה להתמקד שווה פה הרבה כסף אז זה מאוד מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה