- הוסף לסימניות
הבאתי לבנק והם כתבו לי שאם לא הכניסו כקוד משכורת זה לא עוזר.אם תביאו תלושים על חודשים קודמים זה אמור לעזור.
הבאתי לבנק והם כתבו לי שאם לא הכניסו כקוד משכורת זה לא עוזר.אם תביאו תלושים על חודשים קודמים זה אמור לעזור.
כסף בעו"ש לא משפר דירוג!שאלה למומחים, אם יש לי סכום גדול של כמה עשרות אלפים שיכול לשכב בעו"ש או להפקידו בפק"ם, מה יעלה יותר את דירוג האשראי?
בכלל, להשים כסף בפקדון/בעו"ש באמת כל כך משפרת את הדירוג?
תודה רבה.
לעיל באשכול היו שכתבו שכן, זה סתם טעות, או שחסר לי פרטים?כסף בעו"ש לא משפר דירוג!
שים השקעה בפיקדון.
ולהכנסה חד פעמית של סכום גדול אין השפעה?לגובה היתרת עו״ש אין השפעה על הדירוג,
הוראת קבע לפיקדון מידי חודש, בהחלט משפיעה לטובה על הדירוג לאורך זמן.
בדו"ח של בנק ישראל לא מופיע בכלל כמה כסף יש לך בחשבון, או כמה אתה מרוויח!לעיל באשכול היו שכתבו שכן, זה סתם טעות, או שחסר לי פרטים?
כן! ברור!שאלה נוספת, סגירת הלוואות בבנק, מלבד חסכון הריביות, משפרת את דירוג האשראי?
אז הפקדה לפק"ם כן משפרת את הדירוג (כי היא הלוואה 'חיובית')?בדו"ח של בנק ישראל לא מופיע בכלל כמה כסף יש לך בחשבון, או כמה אתה מרוויח!
הדו"ח הוא "נתוני אשראי" - אשראי משמעותו, הלוואות / חובות / מסגרות / צ'קים והו"ק בחשבון / משכנתאות / ואם מישהו דיווח עליך שהייתה בעיה בנושא האשראי שלך.
יש הרבה טעויות ואמונות סביב הנושא הזה.
יום אחד בעז"ה - נביא גם מומחה ארצי לעניין, שיענה על כל השאלות, ויעשה סדר.
כן! ברור!
חד משמעית!!
ובאופן משמעותי.
מה זה 'דירוג פנימי' וכיצד זה יכול להשפיע על המשכנתא?בעבר כתבתי פה. שאכן בבנק פועלים זה יכול ממש להקפיץ את הדירוג הפנימי.
וכן בבנק זה מעלה את הדירוג הפנימי לגבי הלוואות סולו..
מה זה 'דירוג פנימי' וכיצד זה יכול להשפיע על המשכנתא?
ואיך משפרים דירוג פנימי?לקוח פועלים. גם אם דירוג האשראי הכללי פחות טוב. אבל בדירוג של הבנק משתפר ועולה הם יתנו לו לפי איך שהדירוג הפנימי.
עד כדי שלפעמים בחלק מהבנקים אם הפנימי הוא עובר דרגה מסוימת בכלל לא בודקים לו נתוני אשראי...
הערבות יכולה להשפיע על הדירוג אבל לא משמעותיחתימה על ערבות בנקאית.
האם משפיעה על דירוג האשראי כמו לקיחת הלוואה בסכום הערבות?
והאם דירוג האשראי של הלווה לו אני חותם, משפיע על הדירוג שלי?
הנושאים החמים