- הוסף לסימניות
אני ממש אשמח להבין מה אני עושה לא נכון
אני פשוט נכנסת לאתר של קפיטן קרדיט
לאחר לחיצה על הכפתור של לדירוג האשראי שלי
אני מגיעה למסך הזה
צפה בקובץ המצורף 1946250
אני ממש אשמח להבין מה אני עושה לא נכון
אני פשוט נכנסת לאתר של קפיטן קרדיט
לאחר לחיצה על הכפתור של לדירוג האשראי שלי
אני מגיעה למסך הזה
צפה בקובץ המצורף 1946250
נכוןרק בשביל להבין יותר
זה אומר שבאם היה לי יום אחד ניצול של סכם במסגרת אשראי או עו"ש
לא ארוויח מכך שאעשה מאמצים לכסות את זה אפילו לכמה ימים ...
הבנתי נכון ?
(בשונה באם זה לפי ממוצע...)
תשלחי לי את הדוח במייל אני ינסה לעזור לך להבין מה הסיפור.רציתי להזמין כרטיס אשראי ממקס
אך לתדהמתי הרבה קיבלתי תשובה שלילית עקב בדיקה בנתוני האשראי.
מיהרתי להיכנס למערכת נתוני האשראי של בנק ישראל ומצאתי שהכל תקין ב"ה.( צבע ירוק)
וכן ראיתי באתר שמקס ביצע פניה לבדוק את דירוג האשראי.
אם כך, מה יכולה להיות הסיבה שלא נתנו לי להזמין כרטיס בזמן שבדירוג אשראי רואים שהכל תקין??
אולי היחס בין ההכנסות לכלל ההלוואות ?רציתי להזמין כרטיס אשראי ממקס
אם כך, מה יכולה להיות הסיבה שלא נתנו לי להזמין כרטיס בזמן שבדירוג אשראי רואים שהכל תקין??
גובה ההכנסות לא מופיע בנתוני האשראיאולי היחס בין ההכנסות לכלל ההלוואות ?
אך משפיע על הדירוג משמעותית (לא הגובה אלא היחס)גובה ההכנסות לא מופיע בנתוני האשראי
אם הוא לא מופיע במאגר אשראי אז הוא לא יכול להשפיעאך משפיע על הדירוג משמעותית (לא הגובה אלא היחס)
יש לך באזור האישי של מקס גם את הדו"ח עצמו שהם קיבלו מ-BDI, זה נמצא בצד שמאל למעלה ביחד עם המכתבים והדפי פירוט,רציתי להזמין כרטיס אשראי ממקס
אני מציע לך לפתוח את הקפטן שלך ולהציץ בהערותאם הוא לא מופיע במאגר אשראי אז הוא לא יכול להשפיע
בבנק כנראה כן אבל לגורם חוץ בנקאי כמו מקס יש רק את מה שמדווח למאגר נתוני אשראי - וזה לא כולל הכנסות
זה לא שם (לפחות לי כתוב "לא מצאנו דו"ח אשראי להציג לך" והם הוציאו לי דוח אשראי לפני כמה ימים), אבל כתוב במכתבים שאפשר לקבל את הדוח בשירות לקוחותיש לך באזור האישי של מקס גם את הדו"ח עצמו שהם קיבלו מ-BDI, זה נמצא בצד שמאל למעלה ביחד עם המכתבים והדפי פירוט,
אפשר לבדוק את זה , זה מופיע עם דירוג מספרי , בשונה מהדו"ח של בנק ישראל.
איפה בהערות? לא רואה משהו כזהאני מציע לך לפתוח את הקפטן שלך ולהציץ בהערות
אמנם אין להם גישה להכנסות עצמם אבל יש להם אינדיקציות חזקות מאוד להבין כמה ההכנסות ולחשב את היחס המבוקש
אז אצלך יש תקלה,זה לא שם (לפחות לי כתוב "לא מצאנו דו"ח אשראי להציג לך" והם הוציאו לי דוח אשראי לפני כמה ימים), אבל כתוב במכתבים שאפשר לקבל את הדוח בשירות לקוחות
זה לא מול העיניים ואני לא זוכר בדיוק אבל יש שם את יחס ההלוואות מול שאר כל ההוצאות שזה בערך היחס שבין ההלווואות להכנסותאיפה בהערות? לא רואה משהו כזה
נכון בערך, מול הוצאות במסגרת אשראי (אשראי לא בחיוב מיידי, מסגרת עו"ש = מינוס)זה לא מול העיניים ואני לא זוכר בדיוק אבל יש שם את יחס ההלוואות מול שאר כל ההוצאות
לא נכוןשזה בערך היחס שבין ההלווואות להכנסות
נוכל להכנס לאתר ולקבל נתונים גם אם אנו לא לקוחות שלהם?יש לך באזור האישי של מקס גם את הדו"ח עצמו שהם קיבלו מ-BDI, זה נמצא בצד שמאל למעלה ביחד עם המכתבים והדפי פירוט,
אפשר לבדוק את זה , זה מופיע עם דירוג מספרי , בשונה מהדו"ח של בנק ישראל.
בדוח לא אך כן בדירוגלדוגמה אם אני שוכר דירה וכל חודש נפרע צ'ק שלי או משלם בהו"ק בנקאי, כל עוד היה תמיד כיסוי בחשבון - לא יהיה לזה זכר בדו"ח
למה? אתה חוסך יותר מ 15% מידי חודש בחודשו? כל השאר זה ההוצאותלא נכון
כמות חשבונות או מסגרת עו"ש כלומר אשראי מבנקבדוח לא אך כן בדירוג
כתוב בפירוש 'הלוואות, חשבונות בנק וכרטיסי אשראי'
שוב, אם אני משלם כל חודש מלא כסף אבל לא דרך מוצרי אשראי, זה לא נכלל בנתוניםלמה? אתה חוסך יותר מ 15% מידי חודש בחודשו? כל השאר זה ההוצאות
תנסו להירשם לאזור האישי שלהם,נוכל להכנס לאתר ולקבל נתונים גם אם אנו לא לקוחות שלהם?
הנושאים החמים