כללי העלאת חומר לאתר-עקיפה.

• הוסף לסימניות
<TABLE class=tborder id=post314028 cellSpacing=0 cellPadding=10 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR vAlign=top><TD class=alt1 id=td_post_314028>נמאס לי!
<HR style="COLOR: #bfbfbf; BACKGROUND-COLOR: #bfbfbf" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->ניסיתי לעלות תמונות כיווצתי לראר, היה גדול מדי, חילקתי לשתיים, ניסיתי לעלות לא עולה נותן הודעת שגיאה.
אז נ-מ-א-ס ל-י-!
החלטתי לעשות מעשה

ראיתי בפורום של נתיב שאחד פתח עבור חברי הפורום תיבת דואר-אימל בגימל ונתן את שם המשתמש והסיסמא באתר, כל אחד שרצה לעלות קובץ, נכנס עם שם המשתמש לאימל, והעלה את הרובץ כמו שמעלים לאימל, וכך החומר זמין לכולם ולא צריך לשלוח באופן אישי,
מצו"ב קובץ ובתוכו רשומים שם המשתמש והסיסמא, אני התחלתי והעלתי את כלי המקדש שהיו לי.

מקוה שתהנו!!!

תיבת דואר.doc
<!-- / message --><!-- attachments -->
<!-- / attachments --></TD></TR><TR><TD class=alt2 style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px"> </TD><TD class=alt1 style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px" align=left><!-- controls -->
progress.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על היוזמה!

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות איך נכנסים לשם?
אני בנתיב

תודה מראש למי שידריך

• הוסף לסימניות
נראה לי שמישהו כבר הספיק לשנות שם את הסיסמה

• הוסף לסימניות
ציורית, לא שינו את הסיסמה השניה נכנסתי, יש מצב אולי שאת לא על אנגלית?
רמה אחרת, בנתיב עד נכנסת לדואר אלקטרוני, גימל, שם יש להקיש את שם המשתמש וסיסמא, תסתכלי בקובץ המצורף בהודעה ראשונה ותרשמי שם, ואז נפתח לך חשבון אימל רגיל, שאת יכולה לעלות לשם חומר כאילו את שולחת אותו למישהו, או לשלוח מהתיבה האישית שלך לתיבה שם שהכתובת שלה:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
למה שלא תקטיני את הרזולוציה ואז במילא גם הנפח ירד? ואם תקטיני טיפה את המידות וגם תוודאי שזה ב RGB, מסתמא תוכלי להעלות לפה.

כי לא לכולם יש סבלנות להכנס לתא הדואר ולהוריד משם.
[כמוני למשל :) ]

• הוסף לסימניות
ג'ינג'ית נראה לי שדברי לא הובנו כראוי.
מטרת האימל היא אינה להעלות קבצים לחו"ד! אלא למנוע הודעות כמו: דרושים לי תמונות של: אז שלחו לי לאימל....שבצב כזה יוצא שרק את מקבלת תמונות שיכולות להועיל לכולם, והם לא מועלות לאתר בעיקר בגלל הקושי הטכני של העלאת קבצים כאן לאתר, ויותר קל לשלוח אותם באימל, אז שילחו לאימל זה בכדי שהדברים ישארו לכולנו.
וכן, יש שם אפילו חיפוש...

• הוסף לסימניות
רעיון על!
אני מצדיעה לך! כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
רעיון גדול!

יישר כוח!

כמה פשוט, במקום לברר בכל פעם כתובת מייל של אחד החברים, שולחים תמיד לאותה תיבה, משם מורידים, וזהו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;314131:
ג'ינג'ית נראה לי שדברי לא הובנו כראוי.
מטרת האימל היא אינה להעלות קבצים לחו"ד! אלא למנוע הודעות כמו: דרושים לי תמונות של: אז שלחו לי לאימל....שבצב כזה יוצא שרק את מקבלת תמונות שיכולות להועיל לכולם, והם לא מועלות לאתר בעיקר בגלל הקושי הטכני של העלאת קבצים כאן לאתר, ויותר קל לשלוח אותם באימל, אז שילחו לאימל זה בכדי שהדברים ישארו לכולנו.
וכן, יש שם אפילו חיפוש...

הבנתי.

• הוסף לסימניות
שרה, נראה לי שאת פשוט מעבירה את כולנו מפרוג, לתיבת הדואר הנ"ל, פה יבקשו בקשות ושם יהיו התמונות? כשהסתדר פה בפרוג החיפוש, נשתמש בו ולא נגיע לכל אותם דברים ששלחו לשם.

אבל ברור שיש פה רעיון נח, אולי המנהלים ירצו לפתוח גם פה איזו תיבה לתועלת כולם.

• הוסף לסימניות
רעיון על אבל חוששתני שזו פירצה. מי יפקח על החומר שם? נתיב? פרוג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;314157:
שרה, נראה לי שאת פשוט מעבירה את כולנו מפרוג, לתיבת הדואר הנ"ל, פה יבקשו בקשות ושם יהיו התמונות? כשהסתדר פה בפרוג החיפוש, נשתמש בו ולא נגיע לכל אותם דברים ששלחו לשם.

מדובר רק כשיש צורך לשלוח קבצים כבדים במייל, שאינם עולים לאתר.

• הוסף לסימניות
כל אחד ישתדל להעלות קבצים שאין בהם בעיה הן מבחינה חוקית, וכמובן כמובן מבחינה דתית!
ויש שם גם חיפוש, אומנם מעצבן לחפש פעמיים גם בפרוג וגם שם, אבל זה עדיף (לדעתי) מאשר לחפש רק בפרוג, ואת שאר החומר שנשלח לכל אחד ואחד באופן אישי לא תוכלו לחפש!!!
כי אם לדוגמא אני ביקשתי תמונות של יום הולדת, ולהעלות את זה לכאן לפרוג זה... (עדיף לא לפרט....) אז ישלחו לי לתיבת המייל הזו, וכך עכשיו יש לי ואח"כ יש לכל אחת ואחד שרוצה... לא רק לי.....
מקוה שהבנתם....
תהנו!

• הוסף לסימניות
אוף, מישהו בכל אופן יכול להסביר לי יותר
איך אני נכנסת לשם, אני נכנסת לאאוטלוק ואז ?

• הוסף לסימניות
היא לא התכוונה לאאוטלוק, היא התכוונה לג'ימייל. שהוא חשבון מייל מגוגל. תכתבי את המילה google או gmail נראה לי בעצם עדיף. תכנסי לחשבון, למעלה בצד שמאל כתוב שם משתמש וסיסמא ותכתבי שם לפי ההוראות של הקובץ המצורף.

אגב, אני ניסיתי והוא לא נתן לי להכנס...

• הוסף לסימניות
מקישים בחלונית הכתובת (איפה שכתוב עכשיו http://www.prog.co.il/....)

http://www.gmail.com
מכניסים שם משתמש וססמה, עם הקפדה בסיסמה על P גדולה והשאר באותיות קטנות.

אם באופן אוטומטי כשהקשת http://www.gmail.com היגעת לחשבון אחר יש ללחוץ על יציאה

• הוסף לסימניות
זוית מירי, אין סיבה שלא תצליחי להתחבר, יש לשים לב בשם משתמש לא משנה אותיות גדולות או קטנות, בסיסמא יד לעבור למצב אנגלית ואז להקיש את הסיסמא לא ניתן עם הקפס לוק...
לפי דעתי תפתחי את המסמך תעתיקי את האותיות (בלי המספרים), שימי לב שגם בלי רווחים. ותדביקי בשם משתמש תוסיפי את הספרות.
ובסיסמא גם תדביקי ותוסיפי את הספרות.
העתק ע"י קונטרול סי, והדבק ע"י קונטרול וי.
(אני כותבת בעברית, כי יש לי בעיה עם המקלדת במצב אנגלית...)

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה להכנס...
א"א למען השם להכניס סיסמה יותר פשוטה.בלי אותיות גדולות וקטנות???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה