- הוסף לסימניות
חחחחאני יעלה אותם אחד אחד.
כדי שלא יעלו על הפשלות מהר..
טוב אני כבר ממש ממממש מחכה!!!!
בינתיים לא שמתי לב לפשלות!!!
חחחחאני יעלה אותם אחד אחד.
כדי שלא יעלו על הפשלות מהר..
לא אכפת לי לשלוח למי שרוצה בפרטי..
כנראה שגויtamarabde2 שטרודל גימייל כום
נכון סליחה זה בלי הA של התמרהכנראה שגוי
אני מסוג האנשים שאוהבים את מידי פעם לעבוד כשברקע יצירות של פסנתר...
זה מרגיע, מנקה את הראש, נותן השראה ובלי סוף אמביציה...!!!!
הייתי שמחה אם תוכלו להעלות לכאן יצירות של פסנתרנים יפות...
תודה ענקית!!!
וואי תודה רבה!!!!
בימינו יש כל כך הרבה סגנונות של ביצועים.....תודה! ונכון!
אתם רוצים בפסנתר דווקא קלאסי או גם ביצועים של זאנרים אחרים?
אופס, מה עושים שהקבצים לצפיה גדולים מדי? לעלות בMP3 ?בימינו יש כל כך הרבה סגנונות של ביצועים.....
סומכים עליך שתעלי ביצועים מעוררי השראה!!!
כן מה שנוח לךאופס, מה עושים שהקבצים לצפיה גדולים מדי? לעלות בMP3 ?
בכיף!יואוווווווו
תודה אלופה אחתתתתת!!!!!
אין מילים!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים