כללי העלאת פרסומים בפרוג

• הוסף לסימניות
שבוע טוב וחופשה נעימה לכולם!
רציתי להעלות נושא חשוב-
הרבה פעמים אני רואה גרפיקאים שמעלים פרסומים לפורום כדי לקבל חו"ד כדי ליעל את עבודתם ולקבל עצות מקצועיות. עד כאן הכל יפה וטוב.

אבל למרבה הצער, לפעמים הלקוח מוצג בצורה מבוזה כגון דרישות לקוח וכו'. הדברים אמורים בעיקר כשמדובר בארגונים מוכרים בציבור ופרסומים שיתכן ולא יפורסמו כלל או ישתנו או שמיועדים לקהל יעד מצומצם.

אם הלקוח היה יודע על הפרסום בפורום יתכן מאוד שהיה מתנגד לכך או מבקש לטשטש פרטים מזהים.

לכן לפני שאתם מעלים, בקשו רשות מהלקוח או לחילופין הורידו לוגו, שנו פרטים מזהים כדי לשמור על כבוד המפרסם.

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
לאלו שאינם גרפיקאים, יש אפשרות לשוטט בפורום הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;623343:
לאלו שאינם גרפיקאים, יש אפשרות לשוטט בפורום הזה?
כן,
אבל אינם יכולים לראות את הקבצים,
ע"פ האתר יש כרגע 48 אורחים(לא מחברי האתר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;623346:
כן,
אבל אינם יכולים לראות את הקבצים,
ע"פ האתר יש כרגע 48 אורחים(לא מחברי האתר)

אז מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;623349:
אז מה הבעיה?
אני לא חושב שיש בעיה,
אבל פותח האשכול מנסה לומר שלא תמיד הלקוח מסכים שיפרסמו את המודעה ולא משנה אם רק אנשי מקצוע יראו את זה,
במה אני עוד יכול לעזור?;):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;623352:
אני לא חושב שיש בעיה,
אבל פותח האשכול מנסה לומר שלא תמיד הלקוח מסכים שיפרסמו את המודעה ולא משנה אם רק אנשי מקצוע יראו את זה,

בהלוואה "קטנה". :p

• הוסף לסימניות
מסכימה עם מה שנאמר. גם אם מדובר בחוות דעת מקצועית בלבד, כולנו בני אדם ויש כאן חשש ללשון הרע. ראוי לטשטש בעיקר אם יש שלל "תלונות" על הלקוח לצד בקשה לחוות דעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;623352:
אני לא חושב שיש בעיה,

1. גם אם לאורחים אין אפשרות לראות קבצים, הרבה פעמים ניתן להבין במה מדובר.
2. האם בדקת את כל האנשי מקצוע המסתובבים פה? מספיק שאחד מדליף.
3. אני תמיד שואלת לקוחות לפני העלאה, עד כה תמיד העדיפו הלקוחות לא להחסף, זה מראה משהו , לא?
4. רציתי רק לעורר את תשומת לב הגרפיקאים לענין, זה הכל.

• הוסף לסימניות
אני מכירה מקרוב לקוח שנחשף לתלונות של הגרפיקאי שלו כאן, בפרוג, ולגוזמאות על דרך התנהלותו האיומה של הלקוח, לדעתו של אותו גרפיקאי. הוא נפגע, אבל יותר מזה - הבין שבכאלו יחסי עבודה לא יוכל להמשיך לעבוד, והחליף את הגרפיקאי.
תחשבו גם על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;623476:
1. גם אם לאורחים אין אפשרות לראות קבצים, הרבה פעמים ניתן להבין במה מדובר.
2. האם בדקת את כל האנשי מקצוע המסתובבים פה? מספיק שאחד מדליף.
3. אני תמיד שואלת לקוחות לפני העלאה, עד כה תמיד העדיפו הלקוחות לא להחסף, זה מראה משהו , לא?
4. רציתי רק לעורר את תשומת לב הגרפיקאים לענין, זה הכל.
אני לא חושב שאורח יכול להבין.
2.לא בדקתי,אבל בשביל זה נועד הפורום.
3.זה יפה לשאול,ויכול להיות שזה אומר משהו אם כי אני כלל לא בטוח.
4.כן וזה מה שניסיתי להסביר:)

נכתב ע"י ckuh;623769:
אני מכירה מקרוב לקוח שנחשף לתלונות של הגרפיקאי שלו כאן, בפרוג, ולגוזמאות על דרך התנהלותו האיומה של הלקוח, לדעתו של אותו גרפיקאי. הוא נפגע, אבל יותר מזה - הבין שבכאלו יחסי עבודה לא יוכל להמשיך לעבוד, והחליף את הגרפיקאי.
תחשבו גם על זה.
ואני מכיר סיפור הפוך בדיוק,
שאחד הגרפיקאים הטובים פה העלה לחו"ד.
והתגובות לא היו מלהיבות,
והלקוח ראה את התגובות וכלל לא דיבר אליו.

• הוסף לסימניות
לי קרה לא מזמן שרציתי להעלות עבודה לחוות דעת, והלקוחה לא הסכימה, כי לא רצתה להיחשף. בדיעבד אני ממש מצטערת שהקשבתי לה, כי אני בטוחה שחוות הדעת היו משדרגות את העבודה להפליא, ואז גם היא היתה יוצאת יותר מרוצה.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה לחשיבה....

ואם הייתי מראה את העבודה לחברה עם ידע מקצועי משלי שיושבת לידי במשרד? גם אז עלי להשמיט פרטים?

או שחברי הפורום יראו את המודעה בעיתון ויפתחו כאן אשכול...

ולפעמים דווקא אחרי שאני אומרת ללקוח הראתי לכמה גרפיקאים ברמה... והם אמרו שכדאי כך וכך. הוא משתכנע.

מה שלי נראה שבפורום כזה פחות מסתכלים על הפרטים הטכניים כמו על הפרטים הויזואלים שיכולים להוסיף או לגרוע.

• הוסף לסימניות
אני אכן מאוד נזהרת מזה.
אם לקוח נתקל בטעות בהודעה כזו שעוסקת בו, ולא משנה אם הניסוח "מעליב" או לא, עצם זה שדנים בו ובדרישותיו - זה עלול לגרום תאקל רציני במערכת היחסים.
לכן כשאני מעלה לכאן עבודות זה אך ורק במצב שבו אני יודעת בוודאות שהלקוח לא יגיע לכאן, או עבודה מוגמרת שכבר הודפסה/עלתה לאוויר, או כשאני צריכה להתייעץ לגבי עניין ספציפי שלא אכפת לי שהלקוח ידע שהתייעצתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;623908:
סתם שאלה לחשיבה....

ואם הייתי מראה את העבודה לחברה עם ידע מקצועי משלי שיושבת לידי במשרד? גם אז עלי להשמיט פרטים?

או שחברי הפורום יראו את המודעה בעיתון ויפתחו כאן אשכול...

ולפעמים דווקא אחרי שאני אומרת ללקוח הראתי לכמה גרפיקאים ברמה... והם אמרו שכדאי כך וכך. הוא משתכנע.

מה שלי נראה שבפורום כזה פחות מסתכלים על הפרטים הטכניים כמו על הפרטים הויזואלים שיכולים להוסיף או לגרוע.
כמה עובדות במשרד, זה לא כמו פורום פתוח באינטרנט עם 2000 חברים.

• הוסף לסימניות
אם המודעה באמת טובה, אז הלקוח מרויח עוד פרסום, ו"באזז"..

• הוסף לסימניות
חוץ מזה כשיצא לי להעלות עבודה ולכתוב משהו שקשור ללקוח, אני התייחסתי כאילו הלקוח אולי יקרא את זה גם, ונזהרתי לא לפגוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה