כללי העלאת קבצים...

• הוסף לסימניות
קורל X3, אבל אני צריך קובץ JPEG, (שאתה תעשה צילום מסך מהקובץ הנ"ח, איך שזה נראה אצלך על הקורל. תשמור את זה כJPEG, ותעלה לכאן)

הנה זה העבודה שלך, אחד זה איך שזה נראה בקורל, ואחד זה ייצוא לJPEG, ושוב הכנסתי בקורל.
יש הבדל אבל שהלקוח לא אמור להבחין בזה.

קבצים מצורפים

• EXPO.jpg
    KB 584.2 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
אין לי מושג לאן אתה לוקח אותי!!

קבצים מצורפים

• balloons.rar
    1.3 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מה אני עושה עם הprint screen ?
לאיפה אני מדביקה את זה כדי שאני אוכל להגדיר את זה בתור cdr?
הרי ברגע שאני מדביקה את זה איפה שהוא , אני צריכה שוב לשמור את זה - ואיך??

• הוסף לסימניות
תלחץ על PRINTSCREEN, ואח"כ CTRL+V
אתה יכול לשלוח לי גם את הקובץ קורל (שיהיה עכשיו בתוכו את התמונה של המסך)

• הוסף לסימניות
לאן אתה רוצה להגיע?
הדפסתי גם כפידיאף, גם נראה אותו דבר.

קבצים מצורפים

• balloons2.zip
    1.9 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
משהו תקוע, נצטרך לגמור עם זה מחר... (היום)

• הוסף לסימניות
לילה טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה