העלאת תמונות כבדות בג'ימייל

• הוסף לסימניות
לאחרונה לא הולך לי לשלוח קבצים כבדים (2 מגה!) בג'ימייל לוקח לו מלא זמן להעלות או שהוא כותב שהטעינה נכשלה וכו'. לאחרונה "שידרגתי" מהירות ל2.5 מגה (אל תצחקו)
אבל אף פעם לא היה לי כזה דבר לג'מבו מייל הוא מעלה מהר. למה זה קשור? איך לתקן את זה?
לעבור לבסיסי? זה סתם מעצבן.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט , תגדיר את חשבון ה GMAIL שלך בתוכנת לקוח דואר כמו OUTLOOK או LIVE MAIL ותשלח דרכו זה בדכ עובד (אאכ יש תוכנת אנטי וירוס שתוקעת אבל אפשר לבטל אותה זמנית או להגדיר שלא תסרוק דואר יוצא בכלל).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;744293:
לאחרונה לא הולך לי לשלוח קבצים כבדים (2 מגה!) בג'ימייל לוקח לו מלא זמן להעלות או שהוא כותב שהטעינה נכשלה וכו'. לאחרונה "שידרגתי" מהירות ל2.5 מגה (אל תצחקו)
אבל אף פעם לא היה לי כזה דבר לג'מבו מייל הוא מעלה מהר. למה זה קשור? איך לתקן את זה?
לעבור לבסיסי? זה סתם מעצבן.

זה התחיל בערך לפני שבועיים , פשוט רוצים להזכיר מי בעל הבית, זה קורה מפעם לפעם וחולף, תשתמש בנתיים בג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות חוץ מהאאוטלוק זה מעצבן ונורא למה לשלוח 4 מגה בג'מבו?? אוף זה קשור לנתיב? לא הבנתי!
ואני לא רוצה להשתמש באאוטלוק כי נח בגימייל שאפשר להיכנס מכל מחשב ולזכור הכל ויזואלית וכו'.

• הוסף לסימניות
תשני דפדפן או תשני בהגדרות שישתמש בתכונות בסיסיות (הגדרות > כללי > קבצים מצורפים)

• הוסף לסימניות
בכרום?
ואגב גם בגמבו מייל יש לי בעיה הוא לא מגיב שאני לוחצת על השלב הבא.
אוף כולה מגה וחצי כזה סיפור לשלוח!!!

• הוסף לסימניות
מתי תלמדו את הטרנד של הדור החדש ? דרופבוקס, והכל עובד !!!

עד 2 גיגה קבצים, במהירות ובקלות.

• הוסף לסימניות
ג'מבו מייל לפעמים עושה בעיות בכרום, צריך לנסות באקספלורר.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, אם לא רוצים לעבוד עם דרופבוקס, אפשר לנקות המטמון של הדפדפן ואז הגימייל אמור לחזור לעבודה סדירה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה