עזרה העלמת צלקת

• הוסף לסימניות
מרחתי קולוקט לילדה בת 1.3 בערך במשך 6 חודשים על צלקת במצח- חתך, ואני לא מרגישה שיש שיפור.

• הוסף לסימניות
גברת גרין אמרה לי שכל זמן שיש עוד אדמימות בצלקת אפשר להעלים אותה עם המשחה שלה

• הוסף לסימניות
איפה קונים את המשחה של גרין? וכמה עולה?

• הוסף לסימניות
השתמשתי בקלוקט היקרה - לא ראיתי כל שיפור.
לאחרונה אמר לי הרופא שתפר את החור, שהוא לא מאמין בשום משחה,
סימן הצלקת תלויה בכיוון החתך ובגנטיקה.
הדבר החשוב ביותר הוא למנוע חשיפה לשמש בשנה הראשונה, וזו בעצם הפעולה שעושה הקלוקט...
(אני סיפרתי את השיער לפוני).

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי לצלקת הדבקה ליד העין (מתחת לגבה) בקלוקוט + שמן ויטמין E במשך תקופה של כמה חודשים, כיום כמעט ולא ניתן לזהות את החתך.

• הוסף לסימניות
אצלינו קלוקט לא עזר וגם המשחה של קליין (=גרין) לא עזרה (האמת אמרו לנו לקנות 2 סוגי משחות, קודם לריפוי החתך כמו ששמים על כוויה , ואח"כ לצלקות ואנחנו קנינו רק אחת לא יודעת מה וזה לא עזר....)

כרגע מחכים להורדת תפרים מחתך שלישי -לא יודעת אם להתחיל בכלל למרוח משחות.....

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלות, אני גם מורחת עכשיו את הקלוקוט, על צלקת, לא משהו רציני בכלל,
אבל לא רואה שיפור משמעותי.
לא הצלחתי להבין ממה שכתבו פה,
מתי מומלץ להתחיל למרוח?
ושאלה נוספת, זה עוזר גם לצלקת מתפירה שהייתה בעבר? לפני כ 15 שנה?

• הוסף לסימניות
@ליצ'י ,האם עזר לך הקלו קוט?
איך אני יודעת שמרחתי טוב- לא מעט\הרבה מידי ורק על החתך?
תודה!

• הוסף לסימניות
@ליצ'י ,האם עזר לך הקלו קוט?
איך אני יודעת שמרחתי טוב- לא מעט\הרבה מידי ורק על החתך?
תודה!
עזר אבל לא לגמרי...
צריך למרוח שכבה ממש דקיקה על הצלקת ולהיות מאוד עקביים עם זה, וכן צריך להיזהר מקרינה של השמש באיזור הצלקת.
אני ממליצה גם על וויטמין E

• הוסף לסימניות
עזר אבל לא לגמרי...
צריך למרוח שכבה ממש דקיקה על הצלקת ולהיות מאוד עקביים עם זה, וכן צריך להיזהר מקרינה של השמש באיזור הצלקת.
אני ממליצה גם על וויטמין E
איך אני יודעת מה נקרא שכבה דקיקה?
ויטמין E זה במשחה?
תודה על המידע!
האם נעזרת גם בגרין?

• הוסף לסימניות
איך אני יודעת מה נקרא שכבה דקיקה?
ויטמין E זה במשחה?
תודה על המידע!
האם נעזרת גם בגרין?
זו שכבה שקופה דקה, כמו שמורחים דבק:)
נעזרתי בעבר גם בגרין אבל לא כ''כ זוכרת לומר לך בדיוק מה הייתה ההשפעה, יודעת שמאוד מאוד ממליצים על זה,
וויטמין אי זה במין קפסולה כזו של שמן, קונים בבית טבע, מחוררים ומורחים מעט מהשמן, פעמיים שלוש ביום, בעיקר כשהצלקת עוד טריה- עוזר משמעותית.

• הוסף לסימניות
זו שכבה שקופה דקה, כמו שמורחים דבק:)
נעזרתי בעבר גם בגרין אבל לא כ''כ זוכרת לומר לך בדיוק מה הייתה ההשפעה, יודעת שמאוד מאוד ממליצים על זה,
וויטמין אי זה במין קפסולה כזו של שמן, קונים בבית טבע, מחוררים ומורחים מעט מהשמן, פעמיים שלוש ביום, בעיקר כשהצלקת עוד טריה- עוזר משמעותית.
והמשחה עצמה מורחים פעמיים ביום,נכון?
צריך כל פעם להתקלח או מספיר לשטוף את האזור במים וסבון?
את הויטמין מורחים בזמן אחר מהמשחה,נכון?
חשוב באמת לחכות שזה יתייבש?
ומה זה אומר טרי?שבועיים וחצי נקרא טרי?

• הוסף לסימניות
בעבר היתה לי צלקת ממש גדולה על כל הלחי ניסיתי את קלוקוט והיא לא עזרה בכלל,
ויש בה חסרון נוסף שאפשר לשים אותה רק לאחר שהפצע מבריא ונותרה רק צלקת,
אח"כ השתמשתי במשחה של גרין והיא השפיעה פלאים, הפצע עבר לגמרי ולא נותר זכר לצלקת.
ממליצה בחום על המשחה של גרין, אני אישית השתמשתי ב2 משחות שלה, אחת לריפוי, והשנייה לצלקות.

• הוסף לסימניות
בעבר היתה לי צלקת ממש גדולה על כל הלחי ניסיתי את קלוקוט והיא לא עזרה בכלל,
ויש בה חסרון נוסף שאפשר לשים אותה רק לאחר שהפצע מבריא ונותרה רק צלקת,
אח"כ השתמשתי במשחה של גרין והיא השפיעה פלאים, הפצע עבר לגמרי ולא נותר זכר לצלקת.
ממליצה בחום על המשחה של גרין, אני אישית השתמשתי ב2 משחות שלה, אחת לריפוי, והשנייה לצלקות.
ניסית את הקלוקוט 3 חודשים ואז עברת לגרין?
למה צריך גם לריפוי וגם לצלקות?

• הוסף לסימניות
בתחילה השתמשתי במשחה של הריפוי, ואז לאחר שעבר הפצע ניסיתי את קלוקוט להעלמת הצלקת אך לא עזר, ואז קניתי את המשחה של גרין לצלקות ותוך כמה ימים כבר ראו שינוי משמעותי.
למה צריך גם לריפוי וגם לצלקות?
בתחילה צריך להשתמש במשחה לריפוי עד להעלמת הפצע ואח"כ לעבור למשחה של הצלקות.

• הוסף לסימניות
בתחילה השתמשתי במשחה של הריפוי, ואז לאחר שעבר הפצע ניסיתי את קלוקוט להעלמת הצלקת אך לא עזר, ואז קניתי את המשחה של גרין לצלקות ותוך כמה ימים כבר ראו שינוי משמעותי.

בתחילה צריך להשתמש במשחה לריפוי עד להעלמת הפצע ואח"כ לעבור למשחה של הצלקות.
תודה רבה על המידע!
אני ממש מבולבלת,נראה לך שאם אנסה את הקולקוט ואם חלילה זה לא יעזור,אוכל לנסות את גרין וזה יעזור?

• הוסף לסימניות
נראה לך שאם אנסה את הקולקוט ואם חלילה זה לא יעזור,אוכל לנסות את גרין וזה יעזור?
כן,
המשחה של גרין עוזרת גם לאחר שנים, זה הייחודיות שלה.
אבל זה תלוי גם ברמת הצלקת, ומכיון שאין לי ידע מקצועי בנושא אני מפחדת לקחת אחריות,
ולכן עדיף שתתייעצי אם מישהו שמבין,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה