עוקב.לאחרונה מישהו שיתף איתי הרבה קבצים בדרייב מהרבה בעלים
עבדתי הרבה עד שהצלחתי למחוק את הכל מ"קבצים ששותפו איתי"
אבל ------- ב"לאחרונה" הכל נשאר (ומדובר בהמון)
ואני לא מצליח למחוק את זה.
מה הבעיה עם "קבצים ששיתפו איתי" זה לא לוקח מקום באחסוןלאחרונה מישהו שיתף איתי הרבה קבצים בדרייב מהרבה בעלים
נכון! אבל זה מפריע לי ועושה לי בלאגן בראש, אני רוצה שלא יהיה זכר לקבצים האלה בדרייב.מה הבעיה עם "קבצים ששיתפו איתי" זה לא לוקח מקום באחסון
לא נכון! מה שאפשר לבטל - זה האפשרות של "הצעות" בדרייב או ב"קבצים ששותפו איתי", ולא כרטיסיית הצד של "לאחרונה",(ואפילו אם היה אפשר - לא הייתי רוצה לבטל אותו)ניתן לבטל לחלוטין את ההצעה של 'לאחרונה', בהגדרות הדרייב.
קבצים משותפים בדרייב לא מועברים לאשפה בעת מחיקתם - אלא נמחקים מיד לצמיתותלמחוק גם מהאשפה
מה הבעיה?האם מישהו יכול לעזור?
זה תופס מקום?לאחרונה מישהו שיתף איתי הרבה קבצים בדרייב מהרבה בעלים
זה תופס מקום?
זה מפריע לי ועושה לי בלאגן בראש, אני רוצה שלא יהיה זכר לקבצים האלה בדרייב.
יותר גרועהאם מישהו כבר פגש כזה סיטואציה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים