העלתי בנושא חדש

• הוסף לסימניות
כמצוותה של מנהלת הפורום...
הערות בבקשה, אבל רק קטלניות!

קבצים מצורפים

• רוקח זמני.jpg
    KB 119 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
קו נקי ויפה.
אם את רוצה שהוא יראה גבר אולי תוסיפי איזה שפם
ותאריכי טיפה את הפנים - זו הארתי

• הוסף לסימניות
פני גבר יהיו עם עינים טיפה קטנות יותר וקרובות מעט יותר אף רחב יותר וקוי מתאר מחודדים הידיים לא מספיק שרירניות והאוזניים קטנטנות
ואיפה שאין פוטנציאל וצייר מוכשר אני לא נותנת ביקורת אז זוהי המחמאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1859697:
קו נקי ויפה.
אם את רוצה שהוא יראה גבר אולי תוסיפי איזה שפם
ותאריכי טיפה את הפנים - זו הארתי

גם לדעתי - הוספת השפם תגרום לו להראות יותר מבוגר, וכן להדגיש יותר את הסנטר,שיהיה יותר גברי ופחות ילדותי.

גם לי היה פעם בעיה כזו - לא הצלחתי לצייר מבוגרים, כולם יצאו לי ילדותיים נורא, עד שפעם מישהי נתנה לי טיפים מכוונים ונכונים כ"כ (שוב - ביקורת בונה ומקדמת...):
אצל ילד - העיניים גדולות, די קרובות לאף, פרצוף עגלגל.
אצל מבוגר - העיניים קטנות יותר, מעט קרובות יותר, אך לעומת זאת האף - יותר רחוק מהעיניים (כשמתבגרים - האף מתארך...), הפנים - יותר צרות ופחות עגלגלות.
באופן כללי - אצל ילדים הקוים עגלגלים יותר, ואצל מבוגרים הקוים חדים יותר).

בהצלחה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
פנים של אדם בוגר הוא בפרופורציה שהרוחב הוא 2/3 מהאורך. אם הראש נוטה כלפי מעלה או כלפי מטה - האורך מתארך אפילו יותר.

ואני אוהבת את הקו החלק שלך. לא מתאפקת לומר.

• הוסף לסימניות
יפה!
נראה פרסומת לאדריכלות ..:)עיצוב פנים...:eek::eek::D

• הוסף לסימניות
היה פעם אשכול על אחד שיצר בתוכנת צייר דברים מורכבים, זה היה את?
;)

• הוסף לסימניות
מתנגד לשפם,
עדיף לשפר את הפרופורציות ולקבל מראה מבוגר בלי שפם (כי שפם זאת לא חכמה..)
להרחיב מעט את הכתפיים.

• הוסף לסימניות
מעניין, עבודה נקיה וחלקה, אהבתי
הוא עומד מאחורי דלפק זכוכית? כי לקח לי זמן להבין את הקו שעובר לו מתחת לסנטר, אם זה זכוכית אז אני חושבת שכל הקוים שמתחת צריכים לקבל איזה הבהרה עדינה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ChaviArt;1860148:
הוא עומד מאחורי דלפק זכוכית? כי לקח לי זמן להבין את הקו שעובר לו מתחת לסנטר, אם זה זכוכית אז אני חושבת שכל הקוים שמתחת צריכים לקבל איזה הבהרה עדינה
גם לי לקח מעט זמן עד שהבנתי, אבל אני מתארת לעצמי שבסוף הציור יהיה צבוע, ואז הכל יהיה ברור.
שיפי, תעלי לנו אח"כ גם את הציור הצבוע... (הוא באמת יהיה בסוף צבוע?)

• הוסף לסימניות
מה שמפריע כאן זה העגילות,
טיפה תרבעי לו את המצח והסנטר,
קצת עצמות לחיים והוא הופך לגבר גבר.

• הוסף לסימניות
אחרי כ"כ הרבה הצעות והמלצות לתיקון ולשיפור - אפשר לראות את התוצאה המשודרגת?

• הוסף לסימניות
לי מפריע בעיין כל הסימטריות הזו!!! הכל מסביב כ"כ מרובע והראש עגול מדי וכפי שנאמר קודם נראה ילד הבחורצ'יק.אלא אם כן רצית לצייר מישהוא שמנמן וצריך להרחיב את הגוף.
חוץ מזה נראה טוב, נקי ומסודר:)

• הוסף לסימניות
תודה, תודה לכולם!!!
אז הפנים הבנתי, מה עם הידיים?

היה פעם אשכול על אחד שיצר בתוכנת צייר דברים מורכבים, זה היה את?
לא, זו לא אני, זה במנגה.

זה יהיה בעז"ה צבוע.

אחרי כ"כ הרבה הצעות והמלצות לתיקון ולשיפור - אפשר לראות את התוצאה המשודרגת?

בעז"ה אני אעלה מתוקן רק שיקח לי קצת זמן כי אני צריכה לגמור עבודה אחרת דחוף

• הוסף לסימניות
בבקשה עוד מאמץ קטן, עכשיו הוא כבר בסדר?

קבצים מצורפים

• רוקח זמני.jpg
    KB 74.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!! לדעתי אם תנסי "לרבע" יותר את הלסת וקווי המתאר של הלחיים - זה יראה מושלם.
או - שאת רוצה להוסיף זקן / שפם / שתיהם - ואז זה חוסך לך את כל הבעיה ומקפיץ אותו בגיל בכמה שנים.

אה, עוד משהו קטנטן- את הכתפיים- יותר תיישרי. לא כ"כ נפולות. כתפיים נפולות זה נשי. וילדותי . לגבר יש כתפיים רחבות- זה מתבטא בכך שהן יותר ישרות ומוצקות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא לכל גבר יש כתפיים רחבות זה אופי, ככה הוא נראה צעיר בגיל ואדם יחסית רזה או נורמאלי...לא אחד שעושה שרירים פעמיים בשבוע:p

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי מאוד ליישר עוד קצת את קצה הראש. כאשר זה עגול כך זה נראה יותר ילדותי. במיוחד בתנוחה שהוא נמצא בה.

• הוסף לסימניות
הייתי כבר פזיזה וצבעתי לפני ההערות, בכל אופן תודה רבה ואקח את הדברים לתשומת לב לפעם הבאה.

קבצים מצורפים

• רוקח זמני.jpg
    KB 123 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה