העלתי תיק עבודות

• הוסף לסימניות
העלתי את תיק העבודות שלי אשמח לדעתכם ולביקורת בונה!

• הוסף לסימניות
עבודות מדהימות. תענוג!

• הוסף לסימניות
מקסים! במיוחד שבו את ליבי הג'ינג'ים ונחל דן

• הוסף לסימניות
ציורים ורישומים יפים מאוד!

• הוסף לסימניות
מ-ש-ג-ע ממש כישרון מהלך.....רואים את ההשקעה...
עלה והצלח...

• הוסף לסימניות
תודה תודה על הפרגון!
נכתב ע"י daniella f;780002:
מקסים! במיוחד שבו את ליבי הג'ינג'ים ונחל דן
טוב, עם הג'ינג'ים יש לי הזדהות עמוקה...;):)

• הוסף לסימניות
אחד הסגנונות היפים שראיתי, תצליחי !

• הוסף לסימניות
מדהים ממש!!

• הוסף לסימניות
טוב, האמת אני מתלבטת אם להמשיך ללימודי ציור דיגיטלי, הכי כיף לי ביד... מה אתם אומרים? שווה להשקיע? יש לזה ביקוש? לדעתי אין כמו ציור ידני, החיות הזרימה והחום לעומת הממוחשב. אבל אולי השתנו הזמנים?
ואיפה ביקורת בונה? נו-----

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;780039:
טוב, האמת אני מתלבטת אם להמשיך ללימודי ציור דיגיטלי, הכי כיף לי ביד... מה אתם אומרים? שווה להשקיע? יש לזה ביקוש? לדעתי אין כמו ציור ידני, החיות הזרימה והחום לעומת הממוחשב. אבל אולי השתנו הזמנים?
ואיפה ביקורת בונה? נו-----
טוב בואי נגיד שאם את מתמצאת כמו שצריך בדיגיטלי את יכולה לעשות שזה יראה ממש כאילו ציירת על דף והכל.
היתרון בדיגיטלי זה האופציות הרבות ומגוון אפשרויות שהם ממש מדהימות. והחיסכון בזמן.
חוץ מזה יש לאיור דיגיטלי סגנון ואופציות שהם אפשריות אך ורק בדיגיטלי, ככה שבגדול במחשב את יכולה לצייר גם ממוחשב, וגם שזה יראה עבודת יד (תכל'ס זאת עבודת יד לכל דבר אבל את מבינה למה אני מתכוון).
אבל בכל זאת אין ספק שיש לעבודת יד טאץ' אישי ששום מחשב לא יכול להכיל!
בגדול אני ממליץ ממש...

• הוסף לסימניות
פשייייי
הוא ברור זה אלוף !
זתומרת הפוך ...

• הוסף לסימניות
עבודות מדהימות!
אני חושבת שאיור דיגיטלי מרחיב את האפשרויות והסגנונות האמנותיים
ויכול לגוון ולהעשיר את הידע שלך, חוצמיזה-תמיד אפשר לחזור לציור ידני...

• הוסף לסימניות
אחד יותר יפה מהשני!!!
נהנתי ליראות איך הדמויות "פולשות" לחדר...

• הוסף לסימניות
ואני (לא ציירת...:() הוקסמתי קשות ממגדל דוד המשתקף בירח.

המוני הצלחות.

• הוסף לסימניות
מדהים לא נורמלי!
הג'ינג'ים...!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!
אהבתי במיוחד את היהודי בפנדה.
אם את מציירת לנשמה, תמשיכי ביד. אין דבר שישווה לזה מבחינת התהליך הפנימי שזה יוצר.
אם לפרנסה, ודאי שלעבור למחשב, עבודה יותר נקיה עם קיצור תהליכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה