העמדת ריהוט בסלון לפני ביצוע פנים בדירת קבלן

• הוסף לסימניות
שלום רב
אשמח לכל עזרה ו/או ייעוץ בקשר לתכנית העמדת ריהוט הקבלן דורש אישור תכניות חשמל כבר מחר
תכנית הדירה היא .
b00f3d42-30ca-4da2-9251-d00e817d1263.JPG

אני צריכה להכניס בה:
- ספריות באורך כולל של 5.2 מ' ( עמוד אחד של 1.2 + שני עמודים של 0.8 + עמוד מחובר של 1.6 (2*0.8) + עמוד פינתי של 0.8*0.8
- מזנון בגודל 2.4 מ'
- ספה בגודל 2.5 מ'
- שולחן אוכל מלבני 1.8 + הארכות.
תכנית שחשבתי עליה: (המזנון צמוד למטבח, כל הספריות על הקיר בכניסה לבית בתוספת קיר שיסתי את הפינה בכניסה לבית)
4254c9a1-a9f2-4849-ace1-3bf2e8b99dc4.JPG

68fa0464-7135-4f37-8715-b0c607eb4d28.JPG

כרגע אני רואה שהכניסה תהיה מידי חנוקה עם הקיר בכניסה בגלל הקיר שנכנס עוד פנימה בצד השמאלי של הדלת.
אשמח לרעיונות שיאפשרו לשמור את הריהוט הקיים.

תודה מראש על כל עזרה ועיצה

• הוסף לסימניות
אם את משתמשת רק בספה אחת
למה שלא תמקמי את הספריה בקיר ממול?
b00f3d42-30ca-4da2-9251-d00e817d1263.png

• הוסף לסימניות
אם את משתמשת רק בספה אחת
צפה בקובץ המצורף 1963205
תודה רבה על הרעיון
אם את משתמשת רק בספה אחת
צפה בקובץ המצורף 1963205
תודה רבה על התגובה ! החלק התחתון של המזנון בעומק 0.4 אני פוחדת שיהיה מדי צפוף עם השולחן והספריה בצד השני

• הוסף לסימניות
שלום רב
אשמח לכל עזרה ו/או ייעוץ בקשר לתכנית העמדת ריהוט הקבלן דורש אישור תכניות חשמל כבר מחר
מצא את ההבדלים :unsure::)

b00f3d42-30ca-4da2-9251-d00e817d1263.png

• הוסף לסימניות
שלום רב
תכנית הדירה היא .
צפה בקובץ המצורף 1963139

אני צריכה להכניס בה:
- ספריות באורך כולל של 5.2 מ' ( עמוד אחד של 1.2 + שני עמודים של 0.8 + עמוד מחובר של 1.6 (2*0.8) + עמוד פינתי של 0.8*0.8
- מזנון בגודל 2.4 מ'
- ספה בגודל 2.5 מ'
- שולחן אוכל מלבני 1.8 + הארכות.
תכנית שחשבתי עליה: (המזנון צמוד למטבח, כל הספריות על הקיר בכניסה לבית בתוספת קיר שיסתי את הפינה בכניסה לבית)
צפה בקובץ המצורף 1963165
צפה בקובץ המצורף 1963164

כרגע אני רואה שהכניסה תהיה מידי חנוקה עם הקיר בכניסה בגלל הקיר שנכנס עוד פנימה בצד השמאלי של הדלת.
אשמח לרעיונות שיאפשרו לשמור את הריהוט הקיים.

הפרוזדור מאוד מבוזבז.... ראי תמונה לרעיון שאפשר לפתח. בנוסף איפה תשב מכונת הכביסה? ניסיתי להוסיף גם את זה. לדעתי 3 שירותים בדירה ככ קטנה זה מיותר
תכנון מחדש 2.png

• הוסף לסימניות
עוד כמה שיפורים
רעיון בהחלט מקורי ביותר להכניס חלק מהמסדרון לחדר שינה הורים
אבל לא בטוח ששווה את ההרגשה של הקטנת הסלון עם מעבר למסדרון
ופיצול המסדרון בכלל לא מקובל במקרה כמו נ"ל ---וגם אפשר להתוכח אם מתאים מכונת כביסה במטבח במקרה הנ"ל

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיון הדירה דווקא ריקה ברוב ימי השבוע והמטבח בקושי בשימוש חשוב לנו לשמור על גודל הסלון.
הבנתי -- אבל עדיין חושב שלמרות שהסלון ממש מרווח ואפשר הכל ---אבל לדעתי לא מתאים שולחן מול דלת כניסה
לכן אולי אפשר ,,,,

קבצים מצורפים

• e817d1263.png
    e817d1263.png
    KB 911.2 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מחפש מדפסת טובה לשימוש סביר ביתי +, עם עלויות הדפסה סבירות, וחשוב לי מזין מסמכים,
נראה לי יקר מדי לשים מעל 1000 ש"ח על הטנקים למיניהם..

• הוסף לסימניות
מחפש מדפסת טובה לשימוש סביר ביתי +, עם עלויות הדפסה סבירות, וחשוב לי מזין מסמכים,
נראה לי יקר מדי לשים מעל 1000 ש"ח על הטנקים למיניהם..
תפתח אשכול חדש, יהיה לשאלה שלך חשיפה יותר גדולה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה