- הוסף לסימניות
מממאני גם צריכה לעשות השבוע בעז"ה
מנסה לקפוץ על הרעיון שלך.......
אבל זה לא דופק אותי?
איך אומרים: דופקת את אגד
אם לא שתית הכל
כבר אל תעשי וזהו
כי התוצאות לא אמינות
מממאני גם צריכה לעשות השבוע בעז"ה
מנסה לקפוץ על הרעיון שלך.......
אבל זה לא דופק אותי?
איך אומרים: דופקת את אגד
זה צריך להיות רק בגדר של השתדלות?תשתדלי כן לשתות הכל.
זה היה זוועה! אומר לכם בסוד שזרקתי חצי, לא היתי מסוגלת..
חבל לכן,מנסה לקפוץ על הרעיון שלך.......
כל אחת וחוש הטעם שלה והרגישות שלהנשים פה מפחידות מזה מאד...
אני הלכתי לעשות אחרי שקראתי את האשכול- והייתי בטוחה שאני הולכת לקבל משהו נוראי.....
לא אומרת שזה טעים, אבל סובלים מילא הרבה בהריון.. אז זה עוד משהו קטן.
לי במאוחדת האחות הביאה תמיסה מוכנה בכוס- של לימונדה מתוקה מתוקה מתוקה......
(וכן, הרגשתי שאני הולכת להקיא והתגברתי בערך עם יד על הפה שעה ובשניה שהאחות הוציאה לי את הדם.. הקאתי הכל......)
(אני עשיתי מיד אחרי פסח, ככה שהרגשתי שזה חזרה על 4 כוסות)
אף אחת לא הולכת לעשות את זה להנאה שלה......
זה בדרך כלל לא בגלל הטעם אלא בגלל הסוכר - ושוב בדרך כלל זה מעיד על סכרת... גלויה או סמויהכבר עשיתי כמה פעמים וכל פעם מחדש אני על סף עילפון כמה שעות אחכ
יש וישתגידו משהי פה עשתה העמסה של 70 אחרי הלידה?
יש לי מה לחשוש מסכרת או שלרוב זה כלום?
אצלי זה ממש לא היה סימן לסכרתזה בדרך כלל לא בגלל הטעם אלא בגלל הסוכר - ושוב בדרך כלל זה מעיד על סכרת... גלויה או סמויה
אצלי 100 היה סבבהואי אתן מלחיצות
אין אף אחת שעברה את זה בשלום?
בלי בחילות, הקאות וסחרחורות
תרגיעו אותי שזה לא עד כדי כך...![]()
אצלי ב"ה בכל ההריונות היה ממש בסדר גמור-ואי אתן מלחיצות
ב"ה עברתי בשלוםאין אף אחת שעברה את זה בשלום?
אני הגעתי להעמסת סוכר אחרי שקראתי את האשכולות כאן ופשוט הגעתי למסקנה שא״א להסיק שום דבר...ואי אתן מלחיצות
ההעמסה הרגילה של ה 50 היא באמת לא נוראית.אצלי ב"ה בכל ההריונות היה ממש בסדר גמור-
הבאתי לימון ושתיתי את הכוס תוך כמה דקות בודדות - לא בחילות , לא הקאות ולא סחרחורות - טוטוטו...
אחרי שעה כבר ישבתי בעבודה כרגיל![]()
כל אחת מגיבה לזה אחרת..ואי אתן מלחיצות
שווה לך להביא לימון בדרכ צריך לשים לבדיש לי תור להעמסת סוכר ביום שלישי
אשמח לדעת עם יש אחת שעשתה לאחרונה העמסת סוכר במאוחדת בירושלים ויכולה להגיד
איך זה הולך שם (להביא לימון או שלא צריך וכו..)
תודה!!!!!!!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //