עזרה ראשונה! העמסת סוכר

עזרת לי, תודה!

אף פעם לא אמרו לי 7 פעמים
ואני עם סכרת כבר פעם רביעית!
תמיד אחד בבוקר ועוד אחג שעה אחרי כל ארוחה
אמרו לך שעה מתחילת הארוחה או שעה מסיומה?
אם את כבר יודעת להתנהל, ומאוזנת - הגיוני לבדוק רק 4 פעמים כדי לוודא שהכל תקין.
אבל אם היא עדיין לא יודעת מה מעלה לה את הסוכר, ואיך הגוף אחרי ארוחות ביניים/ בין הארוחות - הגיוני שהורו לה לבדוק יותר פעמים.
(לי לא אמרו כמה פעמים ביום, רק אמרו לבדוק (שעה וחצי...) אחרי כל מאכל, אז הבנתי שאני אמורה לבדוק הרבה פעמים...)

למה לא הביאו לכן מד סוכר קבוע?
יש אביזר שמדביקים לזרוע
ואיתו יש קורא נייד (או סמארטפון)
הוא מתעד את מצב הסוכר כל הזמן
ומודד בכל רגע שלוחצים על הכפתור כמה יש עכשיו.
(לגבי שבת שכל אחת תשאל את רבותיה)
זה עוזר מאוד לדעת מה לא מעלה סוכר ומה כן כי יש תיעוד רציף
תבקשו בקופה!

למה לא הביאו לכן מד סוכר קבוע?
יש אביזר שמדביקים לזרוע
ואיתו יש קורא נייד (או סמארטפון)
הוא מתעד את מצב הסוכר כל הזמן
ומודד בכל רגע שלוחצים על הכפתור כמה יש עכשיו.
(לגבי שבת שכל אחת תשאל את רבותיה)
זה עוזר מאוד לדעת מה לא מעלה סוכר ומה כן כי יש תיעוד רציף
תבקשו בקופה!
נותנים בסכרת הריון? באיזה קופה?

אני יודעת שמביאים רק לסכרת הריון לא מאוזנת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה