- הוסף לסימניות
הרגשתי שאני חייב לשתף אותכם לכן פרסמתי כאן את כל הסיפור
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם (וכן ביקורת)
נא ונא לא להוריד למחשב ...
כי יש לנו עוד תוכנית להוציא מזה(ומהסיפורים הבאים) ספר
אני לא יודע משום מה אבל זה לא נתן לי ....נכתב ע"י מוטי הלר;1204637:תעלה כ png
נכתב ע"י R.Design;1204641:ציורים יפייפיים, אבל המווווון שגיאות לשון וכתיב.
תודה רבה ...(אשמח לשמוע איפה ראית שכפול? כי דמויות ציירתי כל פעם מחדש...)נכתב ע"י אבש;1204851:מקסים!
ההבעות פנים ממש מעולות אחת אחת!
הפריע לי השכפולים של הדמויות
נכתב ע"י אהרן זאב;1205116:תודה רבה ...(אשמח לשמוע איפה ראית שכפול? כי דמויות ציירתי כל פעם מחדש...)
לא הבנתי....נכתב ע"י moria6780;1205268:נשמע כמו שיכתוב של הדיסק "העני והיהלום" רק עם גריעות קלות או שלא... אין עליו זכויות יוצרים??????
נכתב ע"י אהרן זאב;1205377:לא הבנתי....
נכתב ע"י moria6780;1205927:מי שנתן לך את הטקסט היה מושפע מאד מדיסק (וספר, עם הציורים של עדי כץ, בהוצאת משיבת נפש) על הסיפור הזה. הסיפור הוא של רבי נחמן, אבל העיבוד מוכר מדי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים