ב.ד.ה. העסקן הרפואי הרב שמעון ברוין (בראון) מייסד הארגון "יד אברהם"

• הוסף לסימניות
1002542415_optimized.jpg

• הוסף לסימניות
יהי זכרו ברוך רק לפני שבועיים קידם לי תור להתקבל תוך 3 שבועות אצל רופא שלוקח בשר"פ לפחות 9 חודשים
בחינם אין כסף
כל פעם שהייתי צריך משהו טלפון אחד והכל רץ
פעם אחת התקשרתי אליו לשאול על תחום מסויים לאיזה רופא ללכת הוא אמר לי שם של רופא ואמר לי רק אליו הוא הכי טוב התקשרתי לשר"פ ואמרו לי שאין זמינות רק עוד 11 חודש חזרתי אליו ביקשתי לו שם אחר היות וזה לא רלוונטי אז הוא אמר לי למה החלט שזה לא רלוונטי תחזור אלי בצהריים חזרתי אליו בצהריים הוא אמר לי עוד חודש יש לך תור תיקף יתקשרו לתאם איתך ולקח את הפרטים שלי כעבור שעה אני מקבל טלפון מהדסה להזכיר לי שיש לי תור ......
חבל על דאבדין

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שכנה שלי עברה אירוע לבבי ולפני השחרור עדכנו אותה שיש לה תור לבדיקות לפני ביקורת בבית החולים ושבוע לפני הביקורת שמו לב שהתור שנקבע לבדיקות לפני הביקורת זה בתאריך של שבועיים לאחר הביקורת פניתי לרב שמעון ברוין זצ"ל ותוך יומיים היה לה תור מסודר לבדיקות שהיו רלוונטיות לביקורת .

• הוסף לסימניות
שכנה שלי עברה אירוע לבבי ולפני השחרור עדכנו אותה שיש לה תור לבדיקות לפני ביקורת בבית החולים ושבוע לפני הביקורת שמו לב שהתור שנקבע לבדיקות לפני הביקורת זה בתאריך של שבועיים לאחר הביקורת פניתי לרב שמעון ברוין זצ"ל ותוך יומיים היה לה תור מסודר לבדיקות שהיו רלוונטיות לביקורת .
חשוב להדגיש שלא רק במקרים כאלו הוא קידם תורים שזהו לכאורה קצת דחיפות לפחות
אלא גם בשביל אין שמחה כהתרת הספיקות וזה עצם גדולתו

• הוסף לסימניות
בתוך ימי השבעה על אביו ז”ל, קיבל העסקן ר’ חזקי ברוין ציור דיוקן אומנותי של המנוח, מידידו האמן חיים ביניקב שידוע בקריקטורות שלו בעיתון הפופולרי ‘רגע’. ב’קיפקעס’ הבחינו שגם רב הסלבס מרדכי חסידים מתרגש מהציור.
WhatsApp-Image-2024-11-28-at-17.48.22-666x1024.jpeg

• הוסף לסימניות
הוא הכניס את הרעיון של המתנדבים בתוך המחלקות קורונה.
היה איש חסד אמיתי.

• הוסף לסימניות
חשוב מאד להדגיש את המקור של השיר
ניגון זה הולחן ע"י כ"ק אדמור מתולדות אהרן זצוק"ל בעל "דברי אמונה", וכפי ששומעים זה מביא התעוררות גדולה
השיר מושר לפי בקשת הרבי זצוק"ל בימים נוראים ביוט בראש השנה, וכל העם גועים בבכי
כמו"כ לפי בקשתו שרו א"ז בעת הלויתו של האדמו"ר זצוק"ל (היאצ"ט חל החודש ביום כ"ז כסליו נר ג' דחנוכה)
עכשיו מובן למה שרו א"ז גם בעת פטירתו של העסקן הרפואי ז"ל...
בשורות טובות, ורק לשמחות!!!

• הוסף לסימניות
חשוב מאד להדגיש את המקור של השיר
ניגון זה הולחן ע"י כ"ק אדמור מתולדות אהרן זצוק"ל בעל "דברי אמונה", וכפי ששומעים זה מביא התעוררות גדולה
השיר מושר לפי בקשת הרבי זצוק"ל בימים נוראים ביוט בראש השנה, וכל העם גועים בבכי
כמו"כ לפי בקשתו שרו א"ז בעת הלויתו של האדמו"ר זצוק"ל (היאצ"ט חל החודש ביום כ"ז כסליו נר ג' דחנוכה)
עכשיו מובן למה שרו א"ז גם בעת פטירתו של העסקן הרפואי ז"ל...
בשורות טובות, ורק לשמחות!!!
אדגיש ואבהיר:
השיר מושר בימים נוראים בפיוט "בראש השנה יכתבון וכו'"

• הוסף לסימניות
מפרסמים עושי מצווה
לפני כמה שבועות היה לאשתי תור אצל רופאה בכירה מאוד...בתחום מאוד מסובך ולסיכום היא הפנתה לצילום MRI ראש ולהמשך מעקב אל רופא נוסף ג"כ בכיר מאוד.. שבמקרה יש לי תור שכבר הוזמן לפני כמעט שנה
אבל היא ציינה שיש דחיפות להגיע לרופא עם התוצאות של הצילום לא יאוחר מחודשיים הקרובים
כשיצאנו ממנה אמרתי לאשתי מה הבעיה אני מרים טלפון לשמעון ברויין תוך שבוע יש תור
בדרך הביתה ראיתי מודעות שהוא נפטר....
התקשרתי להדסה לקבוע תור קיבלתי תור ל י אב .......
כמובן שהתייאשתי וכו'
שלשום עלה לי ראיון לנסות להתקשר לחזקי ברויין התקשרתי
היום אשתי קיבלה טלפון שיש לה צילום מחר בלילה

מי שהניח בן כמותו וכו'

• הוסף לסימניות
ב’קיפקעס’ השלימו השבוע חוב ישן עם תמונה מהשבעה של משפחת העסקן הרפואי הנודע הרב שמעון ברוין ז”ל, שם נצפו יחד ראש הישיבה הגאון הרב שאול אלתר, והשר מאיר פרוש שנכנס לנחם בעומק הקסבה של מאה שערים.

WhatsApp-Image-2024-12-12-at-14.42.30.jpeg

קרדיט JDN

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה