מידע שימושי העסקנים מובילים יוזמה דרמטית בשוק הסלולר הכשר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יצטרכו לטפל גם במחירים, שימו לב תעריפים :

1638678158171.png

לעומת

1638678234602.png

וזה תעריף מחירים של הוט:

1638678397769.png

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין
גם אם יתאפשר לנייד ממסלול כשר ללא כשר עדיין מי שבוחר במסלול הכשר לא תהיה לו גישה לאינטרנט
אז מה שנאבד זה רק את הלחץ הציבורי שלא ידעו שיש לך מספר כשר/לא כשר ?

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את הרב שטרן מהמהלך
אבל ר' חיים תומך בזה?
הרי אם יש לי פלאפון כשר מה איכפת לי שגם אם אעבור לא אחליף מספר ואם אין לי פלאפון כשר ודאי שהיוזמה לא מדברת אלי

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין
גם אם יתאפשר לנייד ממסלול כשר ללא כשר עדיין מי שבוחר במסלול הכשר לא תהיה לו גישה לאינטרנט
כן, זה החשש הגדול, שלענ"ד כבר היום לא כ"כ קיים כי כל המעוניין בלא כשר מחזיק בנוסף לכשר.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין
קראתי באיזשהו מקום שהבעיה היא שלכל סים אפי' כשר יהיה אינטרנט
כמו שיש לכל סים לא כשר ואז בעצם למי שיש פלאפון תומך כשר לדוג' אז יהיה לו אפשרות גלישה ומי שיש פלאפון כשר אורגינל אין לו אפשרות גלישה אבל יש לו אפשרות להכניס את הסים לפלא' לא כשרים ולגלוש

• הוסף לסימניות
כן, זה החשש הגדול, שלענ"ד כבר היום לא כ"כ קיים כי כל המעוניין בלא כשר מחזיק בנוסף לכשר.
משום מה, הרבנים רואים זה אחרת.
וכך הם אמרו לשר הנדל בפגישתם: ״ההחלטה לנייד את המספרים הכשרים יותר גרוע מהשואה. אם אנחנו מפסידים בדבר הזה, אין עם ישראל. השטן מצא דרך לחדור אלינו דרך הלווינים. הטלפון הכשר הוא המשלט האחרון שלנו. אם ייקחו אותו מאיתנו, נגיד לציבור אל תשתמשו בטלפון בכלל. הטלפון הכשר הוא כמו הכיפה - אם אתה מנייד את המספרים, אתה מוריד את הכיפה״.

• הוסף לסימניות
כמו שיש לכל סים לא כשר ואז בעצם למי שיש פלאפון תומך כשר לדוג' אז יהיה לו אפשרות גלישה ומי שיש פלאפון כשר אורגינל אין לו אפשרות גלישה אבל יש לו אפשרות להכניס את הסים לפלא' לא כשרים ולגלוש
לא אמור להיות נכון, כי התכנית הכשרה תישאר ללא SMS ואינטרנט.
לכן גם אם הוא ישים במכשיר פתוח לא יהיה כלום.

• הוסף לסימניות
לא אמור להיות נכון, כי התכנית הכשרה תישאר ללא SMS ואינטרנט.
לכן גם אם הוא ישים במכשיר פתוח לא יהיה כלום.
אבל בטלפון אחד הוא עובר לתוכנית לא כשרה ללא ידיעת אף אחד בעולם!
למרות שקצת נשמע לי לא רלוונטי כל הרעיון הזה ואפילו איום על השר אין כאן הוא לא כזה טיפש....
אני לא רואה אנשים עוברים בהמונם למס' חדש, במצב של היום יצטרכו על זה הסמכה גורפת של כל הרבנים מכל החוגים וכו' וגם הם ילחמו על זה בכל תוקף - קשה לי להאמין

• הוסף לסימניות
קראתי באיזשהו מקום שהבעיה היא שלכל סים אפי' כשר יהיה אינטרנט
אני לא חושב שאתה צודק אם אדם נמצא בתוכנית הכשרה הסים שלו לא מאפשר גלישה (וחוץ מזה אם הפלאפון כשר אז ברור שאין מה לדבר וא"א לגלוש)
בעצם מה שמשרד התקשורת אומרים התפקיד של המדינה זה לא למנוע ממך לעשות עבירות
היא נותנת לך להחליט אם אתה רוצה להיות צדיק או רשע

• הוסף לסימניות
לא ממש.
לא תהיה אפשרות לגלוש על ידי הסים הכשר. תהיה אפשרות להעביר את המספר ה'כשר' לסים לא כשר.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שאתה צודק אם אדם נמצא בתוכנית הכשרה הסים שלו לא מאפשר גלישה (וחוץ מזה אם הפלאפון כשר אז ברור שאין מה לדבר וא"א לגלוש)
בעצם מה שמשרד התקשורת אומרים התפקיד של המדינה זה לא למנוע ממך לעשות עבירות
היא נותנת לך להחליט אם אתה רוצה להיות צדיק או רשע
זה לא משרד התקשורת, אלא בורא עולם.

• הוסף לסימניות
מי אמר?
ברגע שמבטלים את 'הקומה הכשרה' אז הכל בכלל
אני טועה?!
לא מבטלים את הקומה הכשרה.
מאפשרים לנייד בין קומה כשרה לשאינה תוך שמירה על המספר.

ואגב, למי שכתבו שבסים כשר יהיה אפשר לגלוש לאינטרנט, זה שטויות והבלים למי שמבין בטכנולוגיה.
המקסימום האפשרי (שלא ממעיטה בערכו) הוא שאפשר לחבר סים כשר למכשיר פרוץ ולגלוש דרך wifi - אם אתם ליד אחד כזה ויודעים את הסיסמא או שזה פתוח.
ואת זה היה אפשר לעשות כבר לפני 7 שנים ויותר.
אבל להגיד שמהסים הכשר יגלשו ברשת זה מופרך.
כמו שתגידו שאתם חוששים שקניתם תכשיט בעשרה שקלים בבאזר ואולי בטעות זה זהב טהור.

• הוסף לסימניות
לא מבטלים את הקומה הכשרה.
מאפשרים לנייד בין קומה כשרה לשאינה תוך שמירה על המספר.

ואגב, למי שכתבו שבסים כשר יהיה אפשר לגלוש לאינטרנט, זה שטויות והבלים למי שמבין בטכנולוגיה.
המקסימום האפשרי (שלא ממעיטה בערכו) הוא שאפשר לחבר סים כשר למכשיר פרוץ ולגלוש דרך wifi - אם אתם ליד אחד כזה ויודעים את הסיסמא או שזה פתוח.
ואת זה היה אפשר לעשות כבר לפני 7 שנים ויותר.
אבל להגיד שמהסים הכשר יגלשו ברשת זה מופרך.
כמו שתגידו שאתם חוששים שקניתם תכשיט בעשרה שקלים בבאזר ואולי בטעות זה זהב טהור.
בעבר לפי שכולם עברו לסים כשר ומספר כשר אלו שרצו סים עם SMS בלי אינטרנט החזיקו סים שחסום לאינטרנט ובשיחת טלפון אחת ניתן היה לפתוח אותו.
לכאורה בלי להיות "מיבין" גם עם הסים שקיימים היום לא מיועדיים לגלישה כבר אין סיבה שימשיכו (מצד החברות) כי המס' לא רלוונטי כבר
האם הפעילות עצמה של ועדת התקשורת תמשיך ? (חסימת תכנים)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי הרי הפלאפונים עצמם ישארו פלאפונים כשרים,(למי שמעונין) אז רק המספר משנה?
לא הכי הבנתי על מה המהומה, אדם שרוצה בוחר בכשר, ימשיך להיות עם כשר, ולא יקנה סמארטפון.
ואדם שרוצה סמארטפון בואו בשניות בימינו הוא יכול לקנות...זו בחירה שלו ובעיה שלו.
לי אישית נשמע שהכל ענין של ביזנס לא מבינה למה עדין לא קמו מתחרים ל"ועדת התקשורת" כמו שיש כמה סוגי הכשרים לאוכל אז שיהיו כמה סוגי הכשרים לפלאפון והמוזיל את העלויות תבוא עליו הברכה...לא המספר הוא שעושה את הכשרות...אלא הפלאפון.

• הוסף לסימניות
האם הפעילות עצמה של ועדת התקשורת תמשיך ? (חסימת תכנים)
עצם החסימה כן, בקןים שישארו תחת ההסכם איתם.

אבל כבר עכשיו החסימה הוגבלה, והועדה תצטרך לספק הסבר לחסימה של מס', לא לחסום סדרות מספרים שלימות, ואאל"ט גם תהיה רשימה של כל המספרים שנחסמו ולמה.

• הוסף לסימניות
לכאורה בלי להיות "מיבין" גם עם הסים שקיימים היום לא מיועדיים לגלישה כבר אין סיבה שימשיכו (מצד החברות) כי המס' לא רלוונטי כבר

למה לא?
כבר היום יש חוק ששומר על מספר הטלפון גם בניוד,
וזה לא גורם לחברות לא להנפיק מספרים.

• הוסף לסימניות
גם היום יש אפשרות בטלפון אחד לקנות אוכל טרף ללא ידיעת אף אחד בעולם!
וכנ"ל לגבי כל העבירות שבתורה...

הרפורמה לא מבטלת את הטלפון הכשר ולא את הקומה הכשרה, ההבדל היחיד הוא שלא יהיה ניתן לשייך בין המספר לבין התכנית.
מי שרוצה לשמור על עצמו, לא יינזק, ומי שלא, יכול כבר היום לקנות קו לא כשר וטלפון לא כשר.

אדם שלא מחזיק טלפון טרף רק מהחשש של 'מה יאמרו', גם אחרי הרפורמה לא יחזיק סמארטפון בגלוי, ובסתר, הוא יכול להחזיק כבר עכשיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה