התייעצות העסקת עוזרת בית

• הוסף לסימניות
את חמודה על הרצינות שלך....
לעניננו זה בעצם מה שמכונה חשבון נפש או התבוננות או התבודדות או רפרציה....

עצם ההתבוננות והמפגש עם האמונה או המחשבה שמאחורי הרגש - מרפאה, כנאמר: ''עוד מעט ואין רשע, והתבוננת על מקומו ואיננו'' ומסבירים: איך אין רשע-חלקים לא מתוקנים? ע''י התבוננות בהם!ואז עוד מעט-בעבור תקופה קלה פתאום מגלים שהם אינם...כי עיקר הכח שלהם זה כשהם בתת המודע, כשאנו כבר מודעים להם יש לנו בהכרח יותר שליטה עליהם....

ולגבי העוזרת אני ממש לומדת להודות, העוזרת שלי עושה תוכנית קבועה של נקיון כללי ועוד משהו ספציפי לאותו יום ולא מתעצלת בכלל, ישתבח שמו...

מעניין מאד מה שאת מלמדת כאן.
מניחה שהוא ישמש לעוד תחומים.

מה שכתבת לגבי העוזרת שלך - הייתי רוצה מאד להגיע לתכנית קבועה-רגועה.

תודה לך.

• הוסף לסימניות
אני מעסיקה על בסיס חד שבועי
תענוג צרוף

מכינה לה רק דברים שלא רוצה שתיגע בהם, ואם נשארה כביסה על הספה היא מתמודדת עם זה- לא רוצה שתקפל לי אבל שתארגן עם הנתונים הקיימים.

כשהיא מגיעה אני עוברת איתה בין החדרים ומסבירה מה צריך לעשות השבוע. היא יודעת איפה חמרי הנקיון ומתמצאת מצוין
לוקחת ערימת מבחנים ובודקת בטווח ראייה שלי. מידי פעם עוברת לקחת משהו ועל הדרך מסתכלת איך ההתקדמות ואיכות העבודה. אם צריך להעיר אני שואלת: "זה כבר נקי?" או: "אפשר לדרוך פה?" והיא מבינה תיק-תק...
דוקא קבלתי ממנה מחמאה שהיא לא מחזיקה מעמד אצל אחרות כי הן "מתערבות לה" ואצלי היא נהנית...
סה"כ היא יסודית מאוד, עם נשמה של אישה בכל מה שקשור לנקיון, זריזה וזהירה ומקפידה לומר לי תמיד אם אני מבקשת עבודות חריגות שזה יהיה מעל מכסת הזמן הרגילה...

בסיכומו של יום אני נחה (היו פעמים שהלכתי לישון או נעדרתי) ונהנית מהרעיון שנחסכה לי עבודה...
תודה על התיאור.
שמחה בשבילך שהיא מבינה מה היא צריכה לעשות בבייסיק ומה דורש מעבר לו. אצלי אני מרגישה שגם מה שהיה בייסיק בשבועות קודמים, עכשיו כבר דורש תוספת זמן...

• הוסף לסימניות
לא מדויק בכלל, עוזרת היא אחרי הכל בן אדם, שלא רק מנקה את הבית שלך, כשהיא עוזבת את ביתך אחרי שלוש שעות של עבודה קשה היא לפעמים הולכת ישירות לבית נוסף...
ברור שהקצב שלה יהיה איטי יותר ממך, גם בגלל שנכון, אין לה את אינטרס זהה לשלך להספיק הרבה, מה לעשות,...
כל העוזרות שאני מכירה עובדות בקצב סביר, מתון, ושנסבל בישבילם, רק ככה אפשר לשרוד יום אחר יום בעבודות נקיון מפרכות... מה חשבתם? שעוזרת בית תעבוד כמו טיל בלי לנשום...
מסכימה איתך לגמרי.

• הוסף לסימניות
אחרי פעם ראשונה, כשאת יודעת שאת מתחילה להעסיק אותה, שלמי בשבילה ביטוח לאומי.
אם חס וחלילה קורה לה משהו, היא עלולה לתבוע הרבה מאוד כסף.

• הוסף לסימניות
אחרי פעם ראשונה, כשאת יודעת שאת מתחילה להעסיק אותה, שלמי בשבילה ביטוח לאומי.
אם חס וחלילה קורה לה משהו, היא עלולה לתבוע הרבה מאוד כסף.
מפני מה הוא מבטח?

• הוסף לסימניות
מפני פגיעה בעבודה, בדרך הלוך ובדרך חזור.
אם לא משלמים צריך אפילו לשלם ימי אשפוז בבית חולים.

• הוסף לסימניות
העוזרת שהיתה לי רוסיה מהממת,
לא ידעה מילה עברית.
הייתי קוראת לה לחדר עבודה שלי
ומתרגמת לה בגוגל:
‏‏לכידה.JPG

ייאמר לשבחה,
שהיא עשתה כל מה שביקשתי ממנה.

אני מבקשת תמיד רק עוזרות שבאות לטווח ארוך,
ואז אני מקדישה בפעמים הראשונות זמן כדי ללמד אותה יסודי כל חלק בבית איך אני רוצה שהיא תנקה אותו.
בפעמים האחרות,
אני רק מזכירה לה ונותנת לה להסתדר לבד.
אם משהו לא היה מושלם,
אני אומרת לה לפני הפעם הבאה שבפעם הקודמת היה כך וכך...

אישית,
אני מנקה שוב אחרי העוזרת בפעמים הראשונות שלה
ולא עובדת יחד איתה.
לדעתי, הן מרגישות מושפלות מזה שאני עוזרת להן לעזור לי...

• הוסף לסימניות
יש להן הגנה משפטית טובה יותר מכולן. יש קו לעובד והם מעמידים להן עורכי דין בחינם. השופטים נוטים לצד החלש.
גם אם עובדת חותמת שלא תהיינה אליך תביעות, מבחינת החוק אין לנייר שום ערך. ברור שזה נדיר, אבל הסכום שצריך לשלם הוא אפסי ועדיף לא להסתכן.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם יש מישהי שמתאים לה הרעיון הזה. לי אישית מעולם לא היה עוזרת, אבל אני אישית הייתי מעדיפה לקנות ציוד יקר ואיכותי שיכול לעזור בניקיון הבית ובתחזוקה. הייתי מעדיפה להשקיע באיירובוט ובמכשיר דייסון איכותי שיעבוד בשבילי. ואז לא צריך לשלם ביטוחים ויש לך ראש שקט.

• הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין

כמה עולה להעסיק עוזרת?
מה המחיר הממוצע לשעה וכמה שעות בשבוע צריך בדר"כ?

• הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין

כמה עולה להעסיק עוזרת?
מה המחיר הממוצע לשעה וכמה שעות בשבוע צריך בדר"כ?
50 שח לשעה
ממוצע שעות בין 3-6 תלוי בגודל הדירה ובדרישות בעלת הבית :)
כמובן שיש כאלה שלוקחות לפעמיים בשבוע או ל8 שעות וכו'

• הוסף לסימניות
אני צריכה עוזרת בית בירושלים, מישהי יכולה להמליץ לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה