העץ הכי יפה...

• הוסף לסימניות
גדל אצלי בחצר!
לפעמים אילוצים מוציאים מאתנו את הדברים שממש לא חלמנו עליהם..
או כמו שאומרים הכורח הוא אבי ההמצאות...
כך היה פה, המתוקים האלו הצטלמו אצלי בסטודיו וכבר היה מאוחר ולא התאפשר לנסוע רחוק לצילומי חוץ, לכן "התפשרנו" על צילומים בתוך השכונה.
ת'אמת, הופתעתי... אני גרה בשכונה מטופחת אך לא חשבתי שאפשר להוציא כזה סט..
מעניין אם יש פה מישהו שמכיר ומזהה את הפינות

• הוסף לסימניות
וואהו תמונות מדהימות
איזה חיות ואביביות פורחת, מושלם!!!!!!

תרטשי לבת עוד קצת באזור האף

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה אלו מקומות קסומים יש לך ליד הבית.
יצא פשוט מדהים!!!
חלום של תמונות.

צילמת עם פלאש?

• הוסף לסימניות
כולן מקסימות, אבל השניה לוקחת בגדול!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1294218:
אני לא מאמינה אלו מקומות קסומים יש לך ליד הבית.
יצא פשוט מדהים!!!
חלום של תמונות.

צילמת עם פלאש?
תודה!
יש עוד...
צילמתי בלי פלאש

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!
יותר מתאים לו משקפיים...

• הוסף לסימניות
..

מירלה ענק
אני מעדכנת את פרי שאת מצלמת בחוץ

• הוסף לסימניות
מירהלה, מהמם!
אולי נעשה אתגר של מציאת מקומות יפים ברדיוס שמסביב לבית? :)

• הוסף לסימניות
מירלה מקסים!,
אוהבת את ההבעות!!
תפיסות מעולות! צבעים יפים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה