כללי העצמה הורית

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשדר עוצמה
אבל נראה לי קצת מידי קודר....:eek:
יש למישהו אולי תמונה ברעיון להביא לי?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 66.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש למישהו תמונה עם יד של ילד? (בתמונות שהעלו היד תינוקית לי מידיי)
וסתם שאלה, מאז שעברתי לנט פרי, אני לא יודעת איך משיגים תמונות!!! חיפוש תמונות מתקדם בגוגל חסום... מה הנטפרים עושים?

• הוסף לסימניות
יתכן ואני טועה,
אבל,
התמונות מבטאות יותר תמיכה ולא העצמה.
אולי אם שילוב הידים היה באותו גובה, היה מבטא העצמה.

• הוסף לסימניות
קצת מטושטש

אבל אולי יעזור לך

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 148.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הייתי הולכת על כיוון יותר נוטע תקווה
רקע שחור, וצבעים קרים - לא מתחבר לי עם חינוך
מה שמתחבר (לי, כאמא) הוא -
השקעה, טיפוח, חום, אהבה, קרבה, צמיחה, העצמה, תקשורת (ועוד כמה, אבל בואי לא נחפור)

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את הפונט של הכותרת למשהו יותר משוגע

• הוסף לסימניות
העיצוב נקי ויפה ואהבתי את הפונט!
הצבעים והקדרות מתאימים ממש למותחן/סרט אימה לחול המועד,
לא לסדנת העצמה הורית.

• הוסף לסימניות
הציפור על היד מדהים,
מחזיק ומאפשר גם לעוף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה