קורונה הערב בר מצווה, החתן בבידוד, תכנית ביתית יש?

• הוסף לסימניות
שלום רב,
בננו היקר יהיה הערב בר מצווה
והוא בבידוד...
אני מחפשת הרצאה עצמתית, מחזקת, סוחפת מה שנראה לכם...
שאוכל להוריד מהרשת ולהקרין בערב למשפחתנו הגרעינית
ניסיתי לחפש בעצמי וכנראה שאני לא ממש יודעת לחפש
ב"קול הלשון" מצאתי רק שיחות באידיש.

אנחנו משפחה אברכית,
וחוץ מהחתן ואביו כולנו בנות... אז שיתאים גם לנו אם אפשר...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם
אחרי השעה 16:00 הבקשה כבר לא תהיה אקטואלית

• הוסף לסימניות
המסר הכי חזק שאפשר להעביר לילד שנהיה בר מצוה, שגם בלי חגיגה רבת משתתפים הוא נהיה גדול על כל המשתמע מזה. ובגלל שאי אפשר לחגוג ברוב עם, במקום זה יקנו לו ספרי קודש בכסף שהיה הולך להוצאה של החגיגה.
אולי עכשיו הוא מאוכזב, אבל הוא מרוויח מסר לחיים, שלפעמים לא הכל בדיוק כמו שהיינו רוצים, אבל כל לימון אפשר להפוך ללימונדה.
וכמובן שבחיק המשפחה תחגגו איתו בצורה הכי יפה שאפשר.
נ. ב. מניסיון אישי מסיבות אחרות.
כמו כן ממליץ אם הוא לא קרא עדיין, על הספר להשאר יהודי, על הרב יצחק זילבר, יתן קצת פרופורציות.

• הוסף לסימניות
שלום רב,
בננו היקר יהיה הערב בר מצווה
והוא בבידוד...
אני מחפשת הרצאה עצמתית, מחזקת, סוחפת מה שנראה לכם...
שאוכל להוריד מהרשת ולהקרין בערב למשפחתנו הגרעינית
ניסיתי לחפש בעצמי וכנראה שאני לא ממש יודעת לחפש
ב"קול הלשון" מצאתי רק שיחות באידיש.

אנחנו משפחה אברכית,
וחוץ מהחתן ואביו כולנו בנות... אז שיתאים גם לנו אם אפשר...
תודה רבה!

מחפשת הרצאה.
אם אמצא משהו - העלה לך.

באיזה אזור אתם גרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה