מידע שימושי הערה לבעלי האתר אודות הוספת סמל בגלל יום השואה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ואני עדין לא מצליחה להבין מה כל כך מפריע לכם
אני אשמח להסבר כי לא ברור לי
מי שזה מפריע לי שלא יסתכל על זה
חבל על הדיבורים חסרי תועלת שיש כאן
אם ההנהלה היתה מעוניינת שזה לא יהיה פה אז מראש הם לא היו שמים
ואם הם שמו אז יש להם סיבה
ואם הם היו רוצים להוריד הם היו מורידים
חכו בסבלנות עד הערב וזה ירד
מה שבטוח שזה לא מה שיפריע לכם לישון בלילה
וזהו אין צורך לדון בעניין זה חסר תועלת
אם ההנהלה תהיה מעוניינת לפרט הם יפרטו
וזה יועיל לטובת כולנו

לכו תדעו אולי נערך כרגע ניסוי בין משתמשי פרוג מתי יפתח האשכול הראשון בעניין ותוך כמה זמן יהיה בו כמות מספקת של הודעות

נ.ב.
אני מקבלת באהבה את כל הפרצופים הכועסים שלכם!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
הרבה מהאנשים שנמצאים כאן ולא בפורומים אחרים נמצאים לא רק בגלל שזה פתוח בנט פרי, אלא כי הם חיפשו מקום שמתאים באופן כללי להשקפות ולדרך החיים שלהם, והגיוני שהם רוצים הסבר כשמשהו מרגיש להם נוגד את השקפתם ואת השקפת האתר (כפי שהיא מוצגת בדרך כלל...)
איזה פחד להגיב באשכול הזה

• הוסף לסימניות
רות רוזן,
הניחוש שלך שמדובר בניסוי חברתי?

• הוסף לסימניות
בכל אופן אני לקחתי את הסמל הזה בתור תזכורת שיש היום בעשר בבוקר צפירה ולא להבהל
ברוך ה' באמת לא נבהלתי אבל לא זכרתי שזה היום
ואם לא היה את הסמל אז לא הייתי יודעת

תקחו את זה בקליל !

• הוסף לסימניות
ואני עדין לא מצליחה להבין מה כל כך מפריע לכם
אני אשמח להסבר כי לא ברור לי
חבל על הדיבורים חסרי תועלת שיש כאן
אם ההנהלה היתה מעוניינת שזה לא יהיה פה אז מראש הם לא היו שמים
ואם הם שמו אז יש להם סיבה
ואם הם היו רוצים להוריד הם היו מורידים
חכו בסבלנות עד הערב וזה ירד
מה שבטוח שזה לא מה שיפריע לכם לישון בלילה
וזהו אין צורך לדון בעניין זה חסר תועלת
אם ההנהלה תהיה מעוניינת לפרט הם יפרטו
וזה יועיל לטובת כולנו

לכו תדעו אולי נערך כרגע ניסוי בין משתמשי פרוג מתי יפתח האשכול הראשון בעניין ותוך כמה זמן יהיה בו כמות מספקת של הודעות

נ.ב.
אני מקבלת באהבה את כל הפרצופים הכועסים שלכם!:rolleyes:
את המשפט "מי שלא רוצה שלא יסתכל" אפשר להגיד בהרבה מקרים אבל-בלי להשוות חלילה ולהבדיל אלף אלפי הבדלות- היית מאד לא רוצה שהפיליפיני של הזקן בבנין ממול יעמיד במרפסת צלב ענק ולא היה מספיק לך לא להסתכל כיוון שהאדם בנוי כך שקשה לו לראות דבר שהוא מאד מתנגד לו וכנראה שההבדל בין המגיבים פה זה עד כמה הריחוק מהציונות והחילוניות תופס אצלם מקום.
עכ"פ בין אם זה מפריע ובין אם לא באמת לא ברור למה הוצב הסמל מתחילה ולמה טרם הוסר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה