כללי הערה מוזרה על תמונה מקורית משטרסטוק

• הוסף לסימניות
הורדתי משטרסטוק תמונה
וכשאני מנסה לפתוח אותה בפוטושופ מופיע הערה הבאה
מה היא אומרת?
ד"א באינדיזיין זה נפתח ללא בעיה

• הוסף לסימניות
לפוטושופ יש תכונה שהיא מזהה שטרות ומסרבת לפתוח אותם. זה לא קשור למקור התמונה. סתם, שריטה משונה של פוטושופ. אפשר לערוך את השטר בתוכנות עיבוד תמונה אחרות ככל הידוע לי. הדפסה נעימה והרבה שפע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;671115:
לפוטושופ יש תכונה שהיא מזהה שטרות ומסרבת לפתוח אותם. זה לא קשור למקור התמונה. סתם, שריטה משונה של פוטושופ. אפשר לערוך את השטר בתוכנות עיבוד תמונה אחרות ככל הידוע לי. הדפסה נעימה והרבה שפע!
אני אף פעם לא נתקלתי בדב כזה
ויצא לי לעבוד עם הרבה שטרות
זה כאילו בדיחה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;671237:
זה כאילו בדיחה?
:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;671237:
זה כאילו בדיחה?

בהנחה ששאלת ברצינות, אז לא, זו לא בדיחה. זה מיועד להקשות עליך לזייף שטרות

• הוסף לסימניות
שמעתי על הדבר הזה, אבל בפועל יצא לי לסרוק ולערוך תמונות של שטרות דולר אמריקאים ללא בעיות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;671310:
שמעתי על הדבר הזה, אבל בפועל יצא לי לסרוק ולערוך תמונות של שטרות דולר אמריקאים ללא בעיות..
איך אתם מסבירים את זה?
ועוד שהתמונה היא שטרות של יורו קרועים לפיסות קטנות - שעוד יותר לא מובן

• הוסף לסימניות
אין לכם רעיון איך לדלג על הבעיה
אני חייבת לעבוד איתה בפוטושופ!
ניסתי להחליף שם לתמונה וזה כמובן לא עזר....

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מכירה את אינדיזיין,
אבל אם אמרת ששם היא נפתחת, אולי תסגרי משם ותפתחי את החדש בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;671406:
אני לא כ"כ מכירה את אינדיזיין,
אבל אם אמרת ששם היא נפתחת, אולי תסגרי משם ותפתחי את החדש בפוטושופ?
תודה, רעיון ט"מ
עבד מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה