הערה שמצאתי לנכון

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, חשבתי הרבה... ובסוף כתבתי - מקווה שתבינו אותי נכון. הקדמה: אין הכוונה למישהו אישי בכלל.
ובכן, לענייננו...
פרוג הוא פורום נפלא עם עזרה שאין בשום מקום: אנשים נמצאים פה, שנים, חודשים ותורמים לכולם. כשהם נתקלים בטיפ מסוים - הם משתפים אותו עם כולם, הם פוגשים אתר עם הורדות חינמיות - כותבים הודעה לטובת הרבים, כששואלים שאלה - הם עונים בסבלנות מדהימה.
הבעיה מתחילה כשמגיעים ניקים נחמדים, שכמעט לא רואים אותם כאן בכלל - לא בהעלאת חומרים, לא בעזרה כשיש בעיה, לא בשיתוף בעבודות מוצלחות (כנראה הם פשוט עסוקים מאד, ואין להם זמן:eek:).
ופתאום...
אני נכנסת לפורום, רואה הודעה שנכתבה ב12:03- הם חייבים קליפ בנושא / שבת / יום חול / נעליים / גרביים / מלך / או לא יודעת מה :)
"דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף"
ואם לא עונים להם ב12:05:D הם משגרים הודעה: לאף אחד אין.. נו ... דחוףףףףףףף"

יש ניקים שאנחנו חייבים להם טובה אישית במגוון תחומי העריכה(וסתם כללית ב'פרוג'), הם מסייעים לכולם, ולכן כשרואים הודעה שלהם - מרגישים חובה אישית לעזור הלאה.
אבל כאלו שאף פעם לא מסייעים, לא מכירים אתכם משום מקום - אז למה שנקדיש לכם מזמננו?
כמובן שאין כאן חשבונות של 'תן וקח' - נתת לי בייגלה - אחזיר לך צ'יפס. אבל בבקשה - רוצה להעזר - תעזור גם אתה. אין אפשרות להכנס לפה פעם בשנה רק לבקשות.
אז יהודים, - תעזרו - ונעזור לכם הלאה...

אז מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
את מאד מאד צודקת!
מסכימה איתך.
ועוד משו, גם אם אתה כן מסתובב בפורום ועוזר ונעזר, אף אחד לא חייב לך כלום!! ומי שמעלה, כותב, מצייר וכ''' אז כל הכבוד לו!!! ותודתי נתונה להם על כך.
בשביל זה נוצר הפעמון.

בכל מקרה אני משתדלת לתת למי שאני חושבת שאני יכולה לעזור, ומי שלא כנראה שאין לי את מה שהוא צריך (בכל המובנים)

תתנו לא תפסידו רק רק רק תרוויחו!!!

• הוסף לסימניות
אני ארכב על האשכול הזה כדי לציין עוד תופעה מעניינת שלא ממש נעימה: אלה ששולחים לך באישי הודעה נוסח "וואו ציור פשוט מדהים הורדתי לשימוש אישי זה בסדר נכון...?" (קרה לי פעמיים מקרים דומים) . אני לא אתייחס לעצם הבסדר/לא בסדר כאן (לפחות שואלים ומודיעים ומשאירים לך את האפשרות להגיד לא או לשאול לאיזה צורך וכו' ולא שודדים או משהו)
אבל קצת מבאס לגלות שהם אפילו לא צלצלו לך על העבודה הזאת בפעמון...:(

לגבי אלה שבאים רק בשביל בקשות וכו'- יש עליהם כף זכות כי אולי באמת אין להם זמן להיות פעילים כאן, אמנם אלה שלא טורחים אפילו לחשוב על הרעיון לשלוח תודה למי שעזר זה כבר משהו שלא נעים לראות.

עד כאן תלונותי..

• הוסף לסימניות
תראו, אני הצטרפתי לפורום לפני כמה חודשים ולא נתקלתי בפורום כזה מבורך!
אבל אפשר להבין את האנשים שצריכים משהו זמני ומענה עכשווי.
לפעמים יש אנשים נשואים, אנשים עם ילדים שאין להם זמן לשבת ולקרוא הודעות ואפשר להבין.
בכל אופן, יש משהו במה שאמרת, אבל אפשר לדון לכף זכות.

• הוסף לסימניות
אני יודעת דבר אחד: החבר'ה פה בפורום מקדישים הרבה מזמנם כדי לעזור. אתה מעלה קליפ/תמונה- לא תמיד זה שתי דקות. זה לחפש, להעלות, לחכות (ולפעמים לתקוע ת'מחשב...)

מה שכן קרה, זה שצרבתי כאן חומר למשהו שהבטיח ש'אני אוטוטו בא לקחת' והדיסק מחכה עד בוש.
צריך גם כבוד בלהיות נעזר.

תעזור, תיעזר, אבל תהיה בן אדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;814418:
אני יודעת דבר אחד: החבר'ה פה בפורום מקדישים הרבה מזמנם כדי לעזור. אתה מעלה קליפ/תמונה- לא תמיד זה שתי דקות. זה לחפש, להעלות, לחכות (ולפעמים לתקוע ת'מחשב...)

מה שכן קרה, זה שצרבתי כאן חומר למשהו שהבטיח ש'אני אוטוטו בא לקחת' והדיסק מחכה עד בוש.
צריך גם כבוד בלהיות נעזר.

תעזור, תיעזר, אבל תהיה בן אדם.

חזק, במילים חזקות

• הוסף לסימניות
'וידאו פלוס' צודקת בכל מילה.
אבל... קרה לי לאחרונה הרבה פעמים שאני רואה מישהו שצריך תמונה או אלמנט שאני יודעת שיש לי, אני מחפשת אותו אצלי, ומוצאת ובאה להעלות ו.. הוא כבר הועלה על ידי זריז אחר ש'חטף' לי את המצוה.

וכאן המקום להודות לכוווווווולם שכל כך רוצים לעזור.
מי יודע כמה מלאכים ענקיים נבראו מהאתר הזה... מי יודע כמה גזירות התבטלו בשל כך...

• הוסף לסימניות
הכל נכון..
אבל את פרוג פותחים בין לבין
וע"מ להעלות סרטונים זה לוקח בפרוג המווווון זמן...:mad:
כך שלפעמים אני מתחילה לנסות להעלות ומתיאשת באמצע מחוסר זמן וסבלנות:eek:..
באמת תודה לכל העוזרים הסבלניים.:)-
שמצילים לפעמים מלקוחות מלחיצים/לא מרוצים:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;814542:
הכל נכון..
אבל את פרוג פותחים בין לבין
וע"מ להעלות סרטונים זה לוקח בפרוג המווווון זמן...:mad:
כך שלפעמים אני מתחילה לנסות להעלות ומתיאשת באמצע מחוסר זמן וסבלנות:eek:..
באמת תודה לכל העוזרים הסבלניים.:)-
שמצילים לפעמים מלקוחות מלחיצים/לא מרוצים:rolleyes:
בשביל זה יש ג'מבו מייל או דרופבוקס ועוד שלל פתרונות שמסייעים לנו להעלות וידיאו במשקל גבוה יותר בצורה נוחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;814574:
בשביל זה יש ג'מבו מייל או דרופבוקס ועוד שלל פתרונות שמסייעים לנו להעלות וידיאו במשקל גבוה יותר בצורה נוחה.

מזה הדרופבוקס הזה שקפץ לי כל פעם איך משתמשים בו?
וג'מבו - איך מצרפים קישורית כלומר איך שולחים, לא באישי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;815832:
מזה הדרופבוקס הזה שקפץ לי כל פעם איך משתמשים בו?
וג'מבו - איך מצרפים קישורית כלומר איך שולחים, לא באישי?
דרופבוקס זהו אתר נקי לחלוטין, שמתקין לך תיקיה במחשב, לתיקיה את מעתיקה את הקבצים שאת רוצה לשתף בהם, ולאחר שהסימון לידם מראה שהם עלו לשרת (כלומר: הסימון הפך מכחול ירוק) לחיצה ימנית על הקובץ ובחירה בהעתק קישור ציבורי, נותן לך קישור שאת רואה אותו רק לאחר שאת מדביקה אותו במקום כלשהו. מהקישור שהבאת ניתן להוריד את הקובץ המסוים שבתיקיה שלך, עד שתחליטי למחוק את הקובץ מהתיקיה!
בג'מבו מייל, שולחם מייל לעצמך, ואת הקישור שאת מקבלת להורדה, את מדביקה בפרוג.

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי, זה העתיק לי קישור אבל לא הצלחתי לפתוח את הסרט.
וחוץ מיזה לא מצאתי בלחיצה על קליק ימיני - 'העתק קישור ציבורי' (הכונה באנגלית? get link)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה