כללי הערות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
הערות אוטומטיות, אינדיזיין CS2

שתי שאלות -

1. אם הפניית ההערה בטקסט נמצאת בשורה האחרונה, ואין מקום לכל ההערה הוא מעביר לי את הכל (השורה שבטקסט העליון עם הפניית ההערה וכמובן ההערה שלמטה) לעמוד הבא ונוצר לי חור ענק בתחתית ההעמוד.
מה שאני רוצה שהוא ישאיר איזה שורה או שתיים מההערה וימשיך אותה בעמוד הבא. יש אפשרות כזו?

2. במידה ויש תשובה ל 1 , אני מעונינת להגיד לו שלא יעשה לי שורות יתומות וכשהוא מפצל את ההערה יקח 2 שורות לפחות.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש אפשרות, חכי לבלה בלה...
אולי בהמשך יהיה לי זמן להתעסק ולמצוא -או שתנסי לשחק שם

• הוסף לסימניות
1. צריך לסמן את האופציה Allow split footnotes
שנמצא בתפריט Type > document footnote options

2. את יכולה להגדיר להערות שוליים סטייל עם האופציה הזו - - -

• הוסף לסימניות
תודה על הנסיון.
אבל זה לא עוזר. ההערה נשארת בגוש אחד! ולא מתחלקת ל2 עמודים.

• הוסף לסימניות
אה, ולגבי 2 צודקת, זה פשוט.
(אולי אעשה את זה אוטומטית, למרות ששונאת את האופציה הזאת, מעדיפה תמיד ידנית אבל חשבתי שזה קשור ל 1 שהוא לא רוצה לפצל הערות.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tali25;68764:
תודה על הנסיון.
אבל זה לא עוזר. ההערה נשארת בגוש אחד! ולא מתחלקת ל2 עמודים.

תוכלי להעלות צילום מסך, של חלון האפשרויות - הערות שוליים?

• הוסף לסימניות
זה ?

קבצים מצורפים

• masachF.jpg
    KB 49.7 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
וזה. שוב תודה

קבצים מצורפים

• masachF2.jpg
    KB 40.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
הרווח שנתת בין ההערות לבין הטקסט דוחף לך אותם לעמוד הבא,
שימי לב הרווח עכשיו הוא 6mm

אין בעמוד מקום גם לשורה מתוך הערה וגם לרווח שהגדרת,
תצטרכי ל'התפשר' על דרישה אחת שלך - - -

• הוסף לסימניות
לא , זאת לא הבעיה, יש מקום גם וגם.
זאת הערה עם 10 שורות, הוא מצליח להכניס את כולם.
אבל אם אני עושה אנטר הוא דוחף הכל לעמוד הבא.
ואגב שימי לב שהרווח שלי הוא סנטימטר וחצי (15mm)
- - -
אם את מתפלא על הרווח זה ספר גדול, וזו דרישת הלקוח. ספייס בעיניים.

• הוסף לסימניות
את צריכה לסמן כאן

אני חושב שיתומים ואלמנות תושפע בהגדרת הפסקה של הערות שוליים.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 161.2 · צפיות: 21
  • 83769.jpg
    KB 199 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה