כללי הערות באינדי' בטור אחד

• הוסף לסימניות
שלום רב,
כיצד ניתן באינדיזיין לסדר את הערות השוליים שיהיו בטור אחד, כשהטקסט המרכזי מעוצב בשני טורים.

חיפשתי חיפוש שטחי בפורום ולא מצאתי משהו בנידון.

אשמח מאד אם מישהו יוכל להחכימני.

תודה

• הוסף לסימניות
אין אפשרות כזו, רק על ידי ניתוק ההערות מהטקסט ועבודה ידנית (או סקריפט שעושה זאת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1152482:
אין אפשרות כזו, רק על ידי ניתוק ההערות מהטקסט ועבודה ידנית (או סקריפט שעושה זאת)

מי מוכר את הסקריפט הזה?

• הוסף לסימניות
יש להרבס פלאגין שנקרא Column Flow
חפשו באתר In-tools

• הוסף לסימניות
תבדוק לבד, אבל ColumnFlow לא יעזור עם הערות שוליים כמדומני...

אני מוכן לכתוב סקריפט כזה, אבל זה לא סיפור פשוט בכלל. אולי תוכלו לגבש קבוצה של כמה מעמדים שמעוניינים ויזמינו מראש כדי שזה יצא משתלם?

• הוסף לסימניות
אני ראשון מנסיון הסקריפטים של אריאל הם מוצלחים ביותר והשירות 10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1152482:

מישהו יכול להרחיב בענין של ידני? הכוונה לעשות מסגרת טקסט נוספת ולהוסיף את ההפניות ידנית?

לא הבנתי, כל המעמדים עושים את זה ידנית???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1175612:
מישהו יכול להרחיב בענין של ידני? הכוונה לעשות מסגרת טקסט נוספת ולהוסיף את ההפניות ידנית?

לא הבנתי, כל המעמדים עושים את זה ידנית???

בד"כ עושים את זה בתוכנת תג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1153029:
תבדוק לבד, אבל ColumnFlow לא יעזור עם הערות שוליים כמדומני...

אני מוכן לכתוב סקריפט כזה, אבל זה לא סיפור פשוט בכלל. אולי תוכלו לגבש קבוצה של כמה מעמדים שמעוניינים ויזמינו מראש כדי שזה יצא משתלם?

אני מעונינת להצטרף אם תתגבש קבוצה כזו.

• הוסף לסימניות
מעוניין. כמובן מוגבל במחיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גמני.
תלוי במחיר כמובן.

• הוסף לסימניות
גם אני, וכמובן תלוי במחיר, אבל יש מצב שאהיה מוכן לשלם מחיר כפול ואף יותר מכפול, אם זה יהיה פלאג-אין ולא סקריפט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1176933:
גם אני, וכמובן תלוי במחיר, אבל יש מצב שאהיה מוכן לשלם מחיר כפול ואף יותר מכפול, אם זה יהיה פלאג-אין ולא סקריפט

זה ממש מתסכל שאין אנשים שיודעים ויכולים לכתוב פלאג אינס עבור ספרי קודש.

והיחיד שכן כותב - הרבס, נראה שכבר מזמן הפסיק לכתוב בשבילנו.

נ.ב
רוב האנשים לא מבינים את התועלת העצומה שיש בפלאג אין על פני סקריפט

אולי באמת אנחנו צריכים להשקיע! להתאגד כמה אנשים שכל אחד מוכן לשלם 200-300 ש"ח וכדומה ולפנות להרבס שיתחיל כבר לסדר את כל הבלאגן הזה

• הוסף לסימניות
הרבס כותב פלאגינס? חשבתי שהוא משתמש בתוסף של רורוהיקו שמוסיף אפשרויות סקריפט, אבל זה בעצם סקריפט.

בכל אופן, סקריפט יכול להועיל כאן במידה ניכרת. הייתי מעוניין לדעת אם יש בעיקר צורך להערות שוליים בשתי טורים כאשר הטקסט העיקרי בטור אחד, או הפוך -- ההערות בטור אחד והטקסט בשתי טורים?

המחיר לנרשמים, אם יש 10 (ונראה שיש בערך) יהיה סביבות 200 ש"ח (השערה ללא התחייבות).

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף אם הסקריפט לא ינתק את ההערות מן הטקסט

• הוסף לסימניות
אריאל למי אתה מחכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה