הערות בבקשה

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עבודה בתהליך, מה דעתכם על הגורן?

קבצים מצורפים

• untitled.jpg
    KB 93.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
החוטט בגדיש לעשות סוכה
ממש ריאלי
רק הבעיה שהקשים מסודרים מדי סימטרי וזה מפריע קצת לריאלות
עלה והצלח
שבת שלום

• הוסף לסימניות
לא יודע איך עשית את זה, נראה לי עבודה קשה אבל עם כל התוספים של בלנדר אולי גם משהו כזה עושים בקלות, זה נראה מעולה.

• הוסף לסימניות
נראה מצוין, המעטפת החיצונית נראית מרחפת באויר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;1192833:
החוטט בגדיש לעשות סוכה
ממש ריאלי
רק הבעיה שהקשים מסודרים מדי סימטרי וזה מפריע קצת לריאלות
עלה והצלח
שבת שלום
איפה הם מסודרים מידי?

לא יודע איך עשית את זה, נראה לי עבודה קשה אבל עם כל התוספים של בלנדר אולי גם משהו כזה עושים בקלות, זה נראה מעולה.
חלקיקים כנו שאתה בודאי מנחש...

נראה מצוין, המעטפת החיצונית נראית מרחפת באויר.
זאת הבעיה שלי בגלל זה אני העלאתי לפה את התמונה, השאלה כמה זה קריטי כי אם נצלם גדיש עכשיו בשדה אנו גם נראה שיש לו כל מיני חלקים שנראים תלושים באויר, מה אומר?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
גם לענ"ד המעטפת החיצונית נראית תלושה באויר.
יתכן שעל רקע שדה לא יראו זאת.
אולי תנסה לעשות את הגדיש, על ידי אופסיטי מאפ, דהיינו תשכפל את חצי הכדור ותקטין אותו כמה פעמים ולכל אחד תשים מפה, כמו כן תוסיף קצת דיספלסמנט.
אם היית עובד עם ווירי, הייתי מציע להפעיל גם את ה - water level.

• הוסף לסימניות
האמת היא שניסיתי לעבוד עם דיספליסמנט וזה לא נראה טוב, הרעיון של עבודה עם כמה שכבות ושקיפות יכול להיות רעיון טוב אבל יהיה איתו בעיית עובי בגבולות, בכל אופן מעניין יהיה לנסות את זה מתישהו לראות כמה אפשר לעבוד כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1193633:
הרעיון של עבודה עם כמה שכבות ושקיפות יכול להיות רעיון טוב אבל יהיה איתו בעיית עובי בגבולות
לכן כתבתי גם דיספלסמנט.
תנסה את שני הדברים ביחד, יתכן שזה יפתור לך את בעית העובי.

• הוסף לסימניות
זה בעצם שכבת תמונה אחת משוכפלת בחלקיקים לא?

• הוסף לסימניות
אלו אובייקטים מטוקסטרים שהוגדרו בחלקיקים.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות משהו, אני לא מרוצה מהתוצאה אבל אני מעלה בכל אופן.

קבצים מצורפים

• untitled.jpg
    KB 286.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אתה מתכוון שאפשר להשיג תוצאה טובה יותר על ידי עריכה של התמונה בPS?

• הוסף לסימניות
סתם נסיון פשוט להעלים את החלק הבעייתי בפ"ש.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
דפנות הגדיש צריכים להיות יותר מורחבים באזור הבסיס. ככה זה עם קש (להבדיל מבניה בלבנים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה