כללי הערות / הארות בבקשה...

• הוסף לסימניות
זו כריכה פנימית לספר בהתקדמות.
למקצועיים שבינינו - מה אתם אומרים מכל הבחינות?
אם אפשר פרוט בבקשה איך אפשר לשדרג ולמקצע את הענין...
העיצוב באותה שפה של הכריכה החיצונית - כולל השער והכלי נגינה עם המפתח סול

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg 2-01.jpg
    2.4 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני ממתינה לתגובות שלכם...
זה יעזור לי מאד.
נכתב ע"י בית;1030582:
זו כריכה פנימית לספר בהתקדמות.
למקצועיים שבינינו - מה אתם אומרים מכל הבחינות?
אם אפשר פרוט בבקשה איך אפשר לשדרג ולמקצע את הענין...
העיצוב באותה שפה של הכריכה החיצונית - כולל השער והכלי נגינה עם המפתח סול

• הוסף לסימניות
מעולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כריכה עבור ספר של שירים מזרחיים.
ספר בעברית אבל צריך שיהיה כתוב עליו את ההוצאה באנגלית יותר מבעברית.
נפתח כמו כל ספר בעברית.
נכתב ע"י MIC.MIS;1030636:
1. כריכה פנימית לספר של....?
2. נפתח משמאל לימין- אנגלית?

• הוסף לסימניות
תני לרקע של הפורזץ עוד קצת השקעה שיהיה פחות חיור אלא יותר עם ענין, לא הצלחתי להגדיל את הקובץ אבל כך בקטן זה נראה כמעט דף לבן.
את הטור ששמת בשמאל הכניסי שמאלה לא בקצה הדף, אם יחתכו את הפורזץ ולא מידי ידייקו יחתך לך שם העיטור.
כלי הנגינה ממש לא ממורכזים לאמצע הטור, והרווח מעליהם לא שוה לרווח מהכלי התחתון ומטה. זה מציק בעין.
אם היית מעלה את הכריכה היה אפשר יותר לכתוב חוו"ד אם זה תואם.

• הוסף לסימניות
עוד מעט העלה משו מתוקן!!!

תודה לכל המגיבים - זה עוזר לי.

• הוסף לסימניות
אז הנה תיקונים. וגם צירפתי את הכריכה של הספר עצמו.
זה נראה טוב או שכדאי לשנות משו?! האם זה מתאים?
אשמח לשמוע כל חוות דעת מקצועית.

קבצים מצורפים

• IMG_0351.JPG
    3.5 MB · צפיות: 15
  • כריכה אחרונה-01.jpg
    3.5 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
משהו בסגנון הכריכה החיצונית, מיושן קצת...

אני לא מצליח למקד, אך זה מציק לי בעין...

אולי הפונט, והאמת שגם הצבע של הכריכה...

• הוסף לסימניות
קודם כל זה יפה, מקורי ועדין, את הכלים הייתי שמה בבהיר ולא בכהה כמו בגוון של הפורזץ עצמו, הייתי מכניסה יותר כלים או מעמידה אותם באופן פחות מסודר, זה מדי סימטרי ומעט כלים משהו צורם למרות שהרעיון מדהים. הפורזץ כולו מאד יפה אולי כדאי לקחת חלק מהאליפסות ולהכהות אותן בהדרגה, כלומר באופן שיהיו שלושה גוונים באליפסות ותשחק עם זה לפי מתכונת. בצד ימין למטה את המילים זמרת הארץ באנגלית הייתי מצמידה למילים בעברית - רק אם אפשר כמובן, אני לא יודעת מה הלוגו ומה שאר דברים. דבר אחרון ממש: הייתי לוקחת את הפס האפור ומצרה אותו קצת הוא רחב מדי לטעמי.
לסיום: אני לא מגיבה על דברים שאינני חושבת שהם יפים, כך שניתן לקחת את זה בתור מחמאה גמורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה