התייעצות הערות והארות בונות - בקשה מהציבור

• הוסף לסימניות
אין לי הערות, הכל בהיר לעיניים. אבל אולי צריך קצת להקטין (את האייקונים בעיקר), כלומר שיכנס יותר חומר בדף אחד.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• bandicam 2020-05-21 15-51-28-903.jpg
    bandicam 2020-05-21 15-51-28-903.jpg
    KB 52.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לטעמי קצת חשוך וכהה מדי כאילו איך שנכנסים לפני שמדפדפים למטה.
בנוסף, המלל של הכותרת כשנכנסים לאתר יוצא קצת מטושטש על רקע העלון
אבל זה אולי ענין של הרגל וטעם
אבל כשיורדים עם העכבר הכל ממש יפה ומאיר עיניים ובהיר.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
זה
יפה מאד
חסר לדעתי בעמוד הבית או בלוגו מי זה הרב הזה
מי עונה וכו
אני הגעתי לזה רק באודות
קצת מציק לדעתי
י
יפה מאד
מי עונה וכו
אני הגעתי לזה רק באודות
קצת מציק לדעתי
ותר מיועד למי שכבר מכיר את הרב והעלון ותודה על ההערה

• הוסף לסימניות
יפה מאד
מי עונה וכו
אני הגעתי לזה רק באודות
קצת מציק לדעתי
תודה רבה
עד לפני כשלוש שעות הדף אודות היה בדף הבית והסרנו אותו כי טענו שזה צריך הרבה גלילה כעת אנו נחזיר את זה תודה רבה

• הוסף לסימניות
כאחד שרגיל להוריד עלוני שבת בכמה אתרים, נהנהתי שבכל עלון כתוב ברור מאוד מה הנושא של העלון,
ותן לקורא ואם ירצה יחכם באותו נושא, ואם לא ימשיך לנושא בעלון הבא,
לא כמו הרבה אתרים שכותבים פרשת במדבר, פרשת נשא, וכו' בלי לבאר מה הנושא,

• הוסף לסימניות
כאחד שרגיל להוריד עלוני שבת בכמה אתרים, נהנהתי שבכל עלון כתוב ברור מאוד מה הנושא של העלון,
ותן לקורא ואם ירצה יחכם באותו נושא, ואם לא ימשיך לנושא בעלון הבא,
לא כמו הרבה אתרים שכותבים פרשת במדבר, פרשת נשא, וכו' בלי לבאר מה הנושא,
תודה יש לך עוד משהו לומר?

• הוסף לסימניות
תודה יש לך עוד משהו לומר?
מה שכבר ציינו לעיל, שאת שם הרבנים הכותבים רשום בסוף, והיה אפשר אולי להקדים להתחלה, כי מי שנכנס רוצה לדעת דבר ראשון איזה רב כתב את העלון,
נ. ב, את החלון של התרומות בכוונה שמת בסוף,

• הוסף לסימניות
מה שכבר ציינו לעיל, שאת שם הרבנים הכותבים רשום בסוף, והיה אפשר אולי להקדים להתחלה, כי מי שנכנס רוצה לדעת דבר ראשון איזה רב כתב את העלון,
נ. ב, את החלון של התרומות בכוונה שמת בסוף,
תודה

• הוסף לסימניות
יש למשהו עוד הערות?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות קריאה של העלונים באתר ?
רק הורדה?
ולמה ההורדה מביאה לעוד דף ששם צריך ללחוץ על הורדה שמביא ל PDF שצריך ללחוץ בו על הורדה/שמירה?

בגדול הוא ניראה יפה.
קצת הפריע לי הפונט הלבן על האפור...בכניסה לאתר...קצת לא נעים לי לעין, נבלע כזה.
אם תכלת זה מהצבעים של האתר הייתי מכניסה שם גם קצת.
אם אתם רוצים בדיקה יותר יסודית - בכייף. אני אוהבת את זה...אבל יותר מאוחר בלילה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה