הערות והארות לאתגר טבעיות המצולם

• הוסף לסימניות
אשכול התגובות והדיונים על תמונות שעולות לאתגר, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לאתגר הזה שתי בעיות. אחת שהוא רחב רחב רחב רחב רחב
ושניה, שלא יהיה ניק שיקח בשביל זה מצלמה אלא כולם יגשו למאגרים שלהם למצוא משהו מתאים
ויש לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1426956:
יש לאתגר הזה שתי בעיות. אחת שהוא רחב רחב רחב רחב רחב
ושניה, שלא יהיה ניק שיקח בשביל זה מצלמה אלא כולם יגשו למאגרים שלהם למצוא משהו מתאים
ויש לכולם.

כל אחד יכול להעלות כל תמונה שהוא רואה לנכון, אבל אני אחדד את זה, לא מדובר על כל תמונה פוטוגנית שמחמיאה למצולם אלא תמונה שמבטאת את המצולם בצורה מוצלחת.
דוגמא נוספת העלה קקטוס כאן:http://www.prog.co.il/showthread.php?t=186062
מה שיפה כאן בתמונות הוא שדרך התמונות אפשר לראות מי הילד ולא רק איזה חליפה קנו לו וכו', לא כל תמונה שילד יצא בה יפה היא כזו.
לא הגבלתי על צילום מיוחד לאתגר כי לפעמים יש במאגרים תמונות מאוד מוצלחות שעונות להגדרה אז נאמר שאם תעלה כזו ממאגר היא יכולה לזכות, אבל בכלליות תהיה עדיפות לתמונות שמצולמות מיוחד.

• הוסף לסימניות
צריך להיות שהמצולם מודע לצילום?
כי לי זה סינן את כל התינוקים במיידי..
וגם את כל התפיסות המעניינות מהצד כשהמצולם לא שם לב, אז זה לא כ"כ רחב.
אגב, הגבר בנמל שמישהו העלה לדעתי לא מודע לצילום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1428012:
צריך להיות שהמצולם מודע לצילום?
כי לי זה סינן את כל התינוקים במיידי..
וגם את כל התפיסות המעניינות מהצד כשהמצולם לא שם לב, אז זה לא כ"כ רחב.
אגב, הגבר בנמל שמישהו העלה לדעתי לא מודע לצילום.

אכן צריך להיות שהמצולם מודע לצילום ותינוקות קטנים מאוד לא ממש מתאים כאן כי שיתוף הפעולה והזרימה עם הצילום זה דבר מרכזי.
אגב התמונה שהעלת מצויינת מהבחינה שהתכוונתי, הילדים טבעיים ולא מאולצים והתמונה טובה טכנית. גם התמונה של מיכאל דב מאוד מתאימה כי שיתוף הפעולה של המצולם עם הצילום כאן מצויין.

• הוסף לסימניות
קשה. קשה מאד לבחור תמונה אחת.
הבנתי נכון את האתגר?
הקריטריונים הם:1.טבעי- לא מאולץ. 2.ומודע לצילום.
זה הכל??אני לא מוצאת ידיים ורגליים.:eek:

• הוסף לסימניות
באמת קשה לבחור ,
וחשבתי שאולי כדאי להגביל את האתגר לגבי אנשים זרים, לא ילדים שלך כו'..
כי הם זמינים לצילום טבעי, וגם זה הכי טבעי להם שאמא מצלמת והם כבר לא שמים על המצלמה..

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי שהכי טבעי זה צילום שהמצולם אינו מודע לצילום,
כי כשהוא מודע הוא כבר לא ממש טבעי....

• הוסף לסימניות
שרי - תמונה מוצלחת - נראה שהחליט להתעלם במודע מהמצלמה והצלמת :)

• הוסף לסימניות
לדעתי הרבה מן התמונות לא מתאימות לנושא האתגר.

• הוסף לסימניות
"ויזואלי" הבת שלך שובה לב! איזה מבט! בובה!

• הוסף לסימניות
יש למישהי הגדרה למילה קיטשית?
כי אצל ילדים רב התמונות הם.. כאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1428658:
באמת קשה לבחור ,
וחשבתי שאולי כדאי להגביל את האתגר לגבי אנשים זרים, לא ילדים שלך כו'..
כי הם זמינים לצילום טבעי, וגם זה הכי טבעי להם שאמא מצלמת והם כבר לא שמין על המצלמה..
זה כ"כ נכון.. ילדים הם הדבר הכי ספונטני ומצחיק בעולם.. אין לך מושג מה הם הולכים לעשות ברגע הבא..
קל וחומר שמדובר בילדים שלך....
את זמינה לידם 24 ש' ורגעים 'טביעים' יש כמעט בכל רגע מהיממה..
זה נראה לי באמת יהיה נכון להגביל את האתגר בנושא הזה..
אבל.. בכיף.. שיהנו למה לא לחלוק רגעים חמודים של הילדים?-אבל לזה נראה לי צריך אתגר נפרד;)
בהצלחה לכולםםם...:)

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שמעלה תמונות, זה בסדר גמור תמונות של ילדים שלך, לתפוס אותם באופן טבעי ומוצלח תוך הקפדה על איכות טכנית זה דווקא כן מאתגר, אבל בכל סיטואציה להכניס טבעיות בתמונה.

אבל בבקשה, מכל המעלים תמונות, שימו לב לאיכות טכנית, אם זה המקסימום שאתם יכולים להפיק מבחינת ציוד וידע כרגע תעלו בכיף אבל לא להעלות תמונות שסתם במקרה יצאו רק כי הן טבעיות, מקווה שהובנתי...טבעיות, איכות וקומפוזיציה ועוד כמה דברים לפי הזמן והמקום יוצרים תמונה טובה.

בגדול יש הרבה תמונות טובות ומוצלחות.

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא הבנתי את האתגר נכון...
היה צריך להשים תמונה אקראית? או תמונה שתכננת לצלם העמדת ילד/ה והתמונה נראית טבעית.. מבחינת המצולם...ז"א תמונה מתוכננת אבל טבעית...
כי אני כנראה הבנתי לא נכון חשבתי שהיה צריך תמונה אקראית.. טבעית.
אם טעיתי ..וכנראה שטעיתי אחרי שראיתי את התמונות שכולם העלו..
אשמח לדעת איך אוכל-להסיר או לשנות את התמונה....
תודה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1429290:
נראה לי שלא הבנתי את האתגר נכון...
היה צריך להשים תמונה אקראית? או תמונה שתכננת לצלם העמדת ילד/ה והתמונה נראית טבעית.. מבחינת המצולם...ז"א תמונה מתוכננת אבל טבעית...
כי אני כנראה הבנתי לא נכון חשבתי שהיה צריך תמונה אקראית.. טבעית.
אם טעיתי ..וכנראה שטעיתי אחרי שראיתי את התמונות שכולם העלו..
אשמח לדעת איך אוכל-להסיר או לשנות את התמונה....
תודה:)

תמונה טבעית או מתוכננת או ספונטנית שהמצולם מודע לזה שמצלמים אותו ומתנהג בטבעיות.

אם את רוצה להחליף תמונה את יכולה להעלות חדשה באשכול ולבקש מהמנהל שלמה בהודעה שימחק לך את הקודמת כי כבר עבר יותר מ24 שעות מאז שהעלת לכן את לא יכולה לערוך את ההודעה.

• הוסף לסימניות
את האמת שגם אני לא הבנתי נכון את האתגר משום מה,
ניסיתי לחפש תמונה שעונה לקריטריונים והיו לי בערך 2000
אז שמתי תמונה שאני אוהבת, וההבעה בה טבעית..
אם אפשר למקד יותר, אולי עדיף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1429856:
את האמת שגם אני לא הבנתי נכון את האתגר משום מה,
ניסיתי לחפש תמונה שעונה לקריטריונים והיו לי בערך 2000
אז שמתי תמונה שאני אוהבת, וההבעה בה טבעית..
אם אפשר למקד יותר, אולי עדיף.

התמונה שלך מעולה, טבעית ומביעה את לא צריכה להחליף לדעתי.

אני רואה שהרבה הסתבכו עם האתגר :D, אולי באמת נושא לא ממוקד, פשוט אצלי באופן אישי טבעיות זה אחד המדדים הראשונים לתמונה, הכוונה שלוקיישן מושקע וילד מדוגם עם מבט של "מדוע אני כאן עם שתי קופסאות שחורות מסנוורות ואסור לי להזיז את היד מהידית של הכיסא?"-תמונה לא כ"כ טובה, תמונה שיש מאחוריה מחשבה טכנית ובמקביל ילד עם מבט משוחרר, אמיתי, תנועות זורמות וכו'-תמונה טובה, אז החלטתי לעשות אתגר שהדגש בו על זה.
אין הרבה מה למקד עוד, חוץ מהקריטריונים שציינתי בראש האשכול של האתגר אין הרבה דרישות. מבחינה טכנית-כמו שביקשתי מקודם, אם אפשר שכל אחד יעלה את המקסימום שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1429820:
תמונה טבעית או מתוכננת או ספונטנית שהמצולם מודע לזה שמצלמים אותו ומתנהג בטבעיות.

אם את רוצה להחליף תמונה את יכולה להעלות חדשה באשכול ולבקש מהמנהל שלמה בהודעה שימחק לך את הקודמת כי כבר עבר יותר מ24 שעות מאז שהעלת לכן את לא יכולה לערוך את ההודעה.
אני לא יודעת איך מגיעים למנהל שלמה....
אפשר קישור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה