נכתב ע"י ויזואלי;1426956:יש לאתגר הזה שתי בעיות. אחת שהוא רחב רחב רחב רחב רחב
ושניה, שלא יהיה ניק שיקח בשביל זה מצלמה אלא כולם יגשו למאגרים שלהם למצוא משהו מתאים
ויש לכולם.
נכתב ע"י יעל א;1428012:צריך להיות שהמצולם מודע לצילום?
כי לי זה סינן את כל התינוקים במיידי..
וגם את כל התפיסות המעניינות מהצד כשהמצולם לא שם לב, אז זה לא כ"כ רחב.
אגב, הגבר בנמל שמישהו העלה לדעתי לא מודע לצילום.
זה כ"כ נכון.. ילדים הם הדבר הכי ספונטני ומצחיק בעולם.. אין לך מושג מה הם הולכים לעשות ברגע הבא..נכתב ע"י פוטו טופ;1428658:באמת קשה לבחור ,
וחשבתי שאולי כדאי להגביל את האתגר לגבי אנשים זרים, לא ילדים שלך כו'..
כי הם זמינים לצילום טבעי, וגם זה הכי טבעי להם שאמא מצלמת והם כבר לא שמין על המצלמה..
נכתב ע"י סטודיו EG;1429290:נראה לי שלא הבנתי את האתגר נכון...
היה צריך להשים תמונה אקראית? או תמונה שתכננת לצלם העמדת ילד/ה והתמונה נראית טבעית.. מבחינת המצולם...ז"א תמונה מתוכננת אבל טבעית...
כי אני כנראה הבנתי לא נכון חשבתי שהיה צריך תמונה אקראית.. טבעית.
אם טעיתי ..וכנראה שטעיתי אחרי שראיתי את התמונות שכולם העלו..
אשמח לדעת איך אוכל-להסיר או לשנות את התמונה....
תודה![]()
נכתב ע"י ויזואלי;1429856:את האמת שגם אני לא הבנתי נכון את האתגר משום מה,
ניסיתי לחפש תמונה שעונה לקריטריונים והיו לי בערך 2000
אז שמתי תמונה שאני אוהבת, וההבעה בה טבעית..
אם אפשר למקד יותר, אולי עדיף.
אני לא יודעת איך מגיעים למנהל שלמה....נכתב ע"י השקעה;1429820:תמונה טבעית או מתוכננת או ספונטנית שהמצולם מודע לזה שמצלמים אותו ומתנהג בטבעיות.
אם את רוצה להחליף תמונה את יכולה להעלות חדשה באשכול ולבקש מהמנהל שלמה בהודעה שימחק לך את הקודמת כי כבר עבר יותר מ24 שעות מאז שהעלת לכן את לא יכולה לערוך את ההודעה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים