כללי הערות והארות לתמונת מחזור

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם...=)

במידה ויש הצעות לשיפורים....בששמחה!!

קבצים מצורפים

• aa.jpg
    KB 575.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ציור מאד יפה. אבל סגנון בית המקדש לא מתאים לציור. אני לא יודעת האם את משאירה את המסגרות האדומות, אבל הריכוך נותן לי תחושה לא נעימה, כאילו שהכל מטושטש ויש בעיות עם הראיה.

• הוסף לסימניות
תודה..הבית מקדש הוא לפי דרישת הלקוחה....הריבועים האלה הם בעצם במקור תמונות של הבנות וזה משתלב יפה עם הכל מסביב...אמנם יש מעט ריכוך בקצוות אבל אחד כזה שזורם...פשוט בגלל שפה זה צבע אדום חזק(אסור להעלות תמונות של בנות) זה ניראה ככה

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לתת יותר רווח בין בת לבת, בין ריבוע לריבוע, מכל כיוון

• הוסף לסימניות
יפה
תמונת רקע ילדותית ומתוקה.
כדאי להוריד את הצל מהאותיות גן חב"ד
חסר ב"ה
ומשום מה נראה שהותרת למעלה שוליים גדולות לכותרת. אכן?
הציור של בית המקדש אינו וקטורי. אם תצליחי למצוא בית-מקדש וקטורי. מצוייר קליל ועם פחות פרטים.
זה עשוי להשתלב לך מצויין עם הרקע שגם הוא נראה וקטורי.

• הוסף לסימניות
המרווחים בין התמונות אינם שווים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה....זה דברים שלא הייתי שמה לב אליהם אם לא הייתם אומרים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה