כללי הערות סיום

• הוסף לסימניות
ערב טוב
1. איך אני מבצע שינוי של מספור בטקסט רץ של ההפניות ל(Endnotes) ממספר (1,2,3) למספר בעברית (א,ב,ג)
2. איך אני מבצע בהערות סיום עצמם את שינוי המספור לעברית כנ"ל
3. ואיך יוצרים הערות שולים רצות דהיינו: הערה רווח הערה אפילו 2 הערות בשורה אחת כמו בתג
תודה

• הוסף לסימניות
המיספור מוגדר ע"י סטייל מסויימם.
תגדירו את הסטייל במיספור עברי.

• הוסף לסימניות
1-2
באינדיזיין: הגדרות הערות שוליים ב:Type > Document.Footnotes Options
בשדה Style מגדירים סגנון מספור
בוורד: בחלון הגדרת הערת שוליים יש את אפשרות ההגדה סגנון מספר, הן להערות שוליים והן להערות סיום.
צפה בקובץ המצורף 223279

3
אין אפשרות אוטומטית הן בוורד ואין באינדיזיין.
באינדיזיין יש סקריפטים לזה.
בוורד יש את המשלים לוורד ואת תוסף ספרי קודש של הניק Rרחמים שנראה לי שיש להם תשובה גם לענין זה.
הרעיון זה שמוסיפים תיבת טקסט מתחת לעמוד רק שזה לא מקושר בתור הערה

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    KB 37.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אני מוכר סקריפט של אינדיזיין שממיר מספרים מאנגלית לעברית והפוך לפי סגנון תו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1500265:
1-2
באינדיזיין: הגדרות הערות שוליים ב:Type > Document.Footnotes Options
בשדה Style מגדירים סגנון מספור
בוורד: בחלון הגדרת הערת שוליים יש את אפשרות ההגדה סגנון מספר, הן להערות שוליים והן להערות סיום.
צפה בקובץ המצורף 223279

תודה על העזרה
שאני נכנס לאן שכתוב ב style זה לא מגדיר לי את המספור לא בטקסט רץ ולא בהערות סיום
יש משהו שאני מפספס??
וזה גם לא מצליח דרך המספור בקווים בצד ימין של המסך של אינדיזיין זה יוצר
1. 1
יש למישהו תשובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה