כללי הערות על הזמנה למסיבת סידור

• הוסף לסימניות
הערות על הזמנה למסיבת סידור

קבצים מצורפים

• מסיבה1.PNG
    מסיבה1.PNG
    KB 444.7 · צפיות: 541
  • מסיבה.PNG
    מסיבה.PNG
    KB 468.7 · צפיות: 472
  • הוסף לסימניות
סגנון אצילי!

תטפלי בטיפוגרפיה -
הדגשים (משקל בולד / בלאק)
גודל האות, שלא יהיה זהה בכל הטקסט
נניח בפסוקים, תגדילי.
ומרווחים בין הפסקאות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עדין ויפה,
משלב סגנון צעיר של ילדות וחינני, אך מכובד,
הייתי משנה לפונט אחר,
בקובץ החיצוני, לא הייתי עושה את ה bevel, אלא נותנת צבע אחיד או מעבר קל, ומגדילה, משחקת בגודל של הטקסטים.. (טיפוגרפיה כפי שאמרו כבר)
בקובץ הפנימי, המילים מסיבת סידור למטה נבלעות קצת..
הייתי שמה צבע אחיד לא מעבר צבע,
השער נראה קצת מתוח, הייתי נותנת לו חיניניות קצת אולי תאורה או משהו,
את המילים זה היום עשה ה' בגדול יותר אולי בצבע זהב כמו בהזמנה החיצונית..

בהצלחה רבה.!

• הוסף לסימניות
לא קשור לעיצוב, אבל - הטקסט צריך דחוף הגהה!
יש שם כמה טעויות צורמות. אבל העיקרית שהפריעה לי:
לפני החתימה:
"מיר ליידן" (תרגום: אנחנו סובלים)
במקום "מיר לאדענען" (אנחנו מזמינים)
;)

• הוסף לסימניות
תודה על הערות
עבודה ראשונה עדין לומדת בפרוג
הטקסט עדין לא מוגה

• הוסף לסימניות
איזה תאריך מקסים.
אני נשמעת מטופשת אולי, אבל כשאני רואה את התאריך הזה אני קצת יורדת מהפסים,

וההזמנה מיוחדת מאוד.

• הוסף לסימניות
טוב חשבתי שאת רוצה לומר שזה יום "מקסים" אז קפצתי, כי זה היום נישואין שלי...;)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ועשיר, אני הייתי מתאימה יותר את החיצוני לפנימי, לדוג' משנה את הפרחים בפנימי לאותו סגנון וצבע כמו הפרחים בחיצוני, כי זה סגנון ממש שונה ויהיה הרבה יותר יפה אם הסגנון יהיה אחיד.
וכך גם לגבי הכתב - שיהיה אותו דבר ומה שכבר אמרו כאן על ההגהה הן של המילים ופסקי הניקוד, לדוג' כ"ב בשבט ומרכאות כפולות בכ"כ ולא אחד וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה