עזרה הערות על PDF שלא נמחקות....

• הוסף לסימניות
בקשת עזרה.
קיבלתי קובץ עם מאות תיקונים מצויינים במדבקות PDF,
תמיד אחרי שאני מתקן אני מוחק את ההערה מהPDF, וכך נשארות ההערות שעוד לא תוקנו, או הערות שאני הערתי בחזרה למחבר.
אך משום מה, אני לא מצליח למחוק את ההערות מהPDF, דהיינו אני מצליח למחוק, עושה שמירה,
אך אחרי שאני סוגר את הקובץ PDF ופותח אותו שוב, חוזרים כל ההערות, כאילו לא מחקתי אותם... (אגב, מופיעים גם ההערות שאני הערתי למחבר, זאת אומרת הוא קלט שהיו פה שינויים...)
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
היה לי לאחרונה כזה קובץ
והיה לי עוד משהוא מעניין שם, שלא ראיתי את ההערות עד שהגעתי לעמוד ששם ההערות וכן העיגול הצהוב של ההערה נשאר על העמוד.
גם לך זה כך?

• הוסף לסימניות
נכון!!!!
נכון!!!!
מה עשית בסוף???
אין חכם כבעל הנסיון...

• הוסף לסימניות
בעיות כאלה היו לי לעיתים בתוכנת אקרובט פרו.
באדובי רידר זורם חלק.
כמובן שצריך להפעיל מסנן בכדי שיעלים כל הודעה שסומנה V.

• הוסף לסימניות
מה זה "פרו" ומה זה "רידר"? רידר זה הבסיסי החינמי?

• הוסף לסימניות
באדובי רידר זורם חלק.
כוונתך, שגם אם אני משתמש בפרו, לפתוח את זה ברידר?

• הוסף לסימניות
למען ה', מה זה רידר?

• הוסף לסימניות
רידר זה החינמי עם אפשרויות בסיסיות בלבד

• הוסף לסימניות
אכן גם אם יש לך את הפרו,
אמנם יש לי פרו ישן יותר, ויתכן שבפרו החדש יותר טוב, אך שווה לנסות.
ככלל קבצים עם הערות על הPDכ אני עובד רק באקרובט רידר, שם זה זורם נפלא.

• הוסף לסימניות
אצלי קרה כמה פעמים כשהקובץ לא היה על המחשב הנוכחי רק על הרשת (פנימי).

• הוסף לסימניות
מה עושים במצב שכשאני מסמן v על הערות
הרי שאצלי אני רואה את זה ואילו הלקוח אינו רואה
או שכך זה אמור להיות ואני עושה את ההערות על רידר

• הוסף לסימניות
באדובי רידר זורם חלק.

תודה על הפתרון, באמת עובד טוב ב'רידר', וסליחה על ההקפצה ..
אבל זה לא פותר לגמרי את הבעיה;
כי גם לאחר לאחר שמחקתי הערה ב'רידר', כשאני פותח אותו באקרובט, ההערה שוב מופיעה במקומה ..

נניח שאני רוצה לשלוח את הPDF הלאה, עם הוספות שלי וכדומה,
איך אני יודע באיזו תוכנה משתמש ההוא ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה